- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
steelsec #25734 üzenetére
Igazából az a kérdés, kinek melyik paraméterek fontosak egy telefonban. Nekem a viszonylag kis méret, és a lehető legerősebb vas (erős proci, sok RAM, sok vagy bővíthető háttértár) a fontosak. Ezeknek a feltételeknek méretük miatt sem a Nexus 4/5, sem a G3 nem felelnek meg, így nálam Sony Z1 Compact lett az utód. Ha most választanék, ezen kívül még A Sony Z3 Compact jöhetne szóba vagy a Samu Galaxy Alpha.
-
htc07
addikt
válasz
steelsec #25718 üzenetére
lollipop cm-eket próbáltam pár hónapja, de nem tudtam telefonálni vele.
most szívok a telefonnal, először a kijelzőt törtem össze (megint), kicseréltem (ebay-es kijelző+plexi kombó de elég gyenge minőség), nem működött a mikrofon. Ma jött meg a csereszalag kínából, de ezzel se működik.
szóval szerintem ideje nyugdíjazni a kicsit, szerintem veszek egy használt m7-et, ha találok jó áron olyat, aminek nem lilul a kamerája.
a szenzi meg jó lesz netrádiónak, úgy is van hozzá asztali dokkolóm. megszolgált, ~3,5 éve nyúzom.
esetleg ha tudtok javasolni neki valami felhasználási módot (gps-en kívül), kíváncsian hallgatom.
-
-
xors
senior tag
válasz
steelsec #17635 üzenetére
hát nem tudom, engem nem győzött meg... viszont továbbra sem sikerült a drótos módszer...
valamit lehet nem jól csinálok... na mind1 feladtam, kishíján kinyírtam az SDmet is...
csináltam 1 factory resetet, de van 1 kis gond. amikor megvettem a gépet, akkor elmondták, h a customization settings provider proginál kell csinálni egy clear data -t, h legyen magyar nyelv is választható. no de az a baj, h most nem enged rányomni a clear data gombrahogy kéne a magyar nyelvet elővarázsolnom belőle??
valaki segítsen pls!
-
enginev3.0
félisten
válasz
steelsec #17607 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671547
Ez a legmenőbb most, állítólag jobb mint az eki
-
mumk1
addikt
válasz
steelsec #11392 üzenetére
Pl. ez mehet rá, ráadásul a GPU is kap egy kis extra kakaót.
CPU 1.5 GHz, GPU 3D 320 MHz, GPU 2D 227 MHz1. Kernel letölt, kiteszed SD-re úgy ahogy van, zip formában.
2. Recovery-t elindítod és csináljál egy backupot. Ez kb. 10perc és 1GB körüli hely kell az SD-n.
3.Wipe cache és Wipe Dalvik Cache. Mást nem kell törölni.
4.Felflasheled a kernelt, ugyanúgy mint anno a romot.
5.Restart. -
mumk1
addikt
válasz
steelsec #11388 üzenetére
Ha másik GB-s romot teszel fel a Senseay rom után, pl. ARHD-t, mindent törölni kell előtte recovery-vel. Ahhoz hogy az OC működjön, olyan kernelt kell felraknod pl. a Senseay romhoz is, ami támogatja azt. Ha ilyen kerneled van, akkor a SetCPU első indításakor az "Autodetect Speeds Recommended" gombot nyomd meg és már is láthatod mennyi a maximális érték amit az adott kernel támogat.
-
rizso
addikt
válasz
steelsec #11208 üzenetére
Nekem ilyen volt, mikor még megvolt a Sensation. Szerintem nagyon jó kis tok, és fóliát is adnak mellé.
Más: ha valakit érdekel, akkor van egy Sensation gyári hátlapom. Karcmentes állapotban van, egyedüli "szépséghibája", hogy a felső műanyag rész kicsit meg lett ragasztva, mert elengedte a fém részt, viszont ez a ragasztás nem látszik, és a működést sem befolyásolja.
3500Ft-os baráti áron vihető (ebben a postázás is benne van)! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest