-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
ForRedGlory #1612 üzenetére
-
O N E
tag
válasz
ForRedGlory #1601 üzenetére
Jól néznek ki, de nem csomagolnám műanyagba a szép alumínium házat
-
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory #1595 üzenetére
És ugye 801n a típusa? (Lte verzió)
A HTC Support IMEI szám alapján megmondja, hogy a garancia pl érvényesíthető-e itthon. -
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory #1595 üzenetére
És hol sikerült megcsípni?
PC Word? Clove?
Ajándék járt hozzá? -
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory #1593 üzenetére
Mennyiben áll meg, ha kint veszitek? Ha lehet ilyet kérdezni?
Ja és gratula hozzá!
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1589 üzenetére
Ha nem érteném, akkor nem írtam volna, hogy megnézem kikapcsolt 4G-vel, autó HSDPA-val, mivel ugye így korrekt az összevetés. Ha a másikra gondolsz, akkor egyértelműen gyorsabb a net ugyanitt 4G-vel, mint a többin, edge-el.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1586 üzenetére
Mindet autón használtam, tehát a korábbiak is használhatnák a HSDPA-t, de ennek ellenére csak edge-el hajlandóak menni. Mondjuk tisztában vagyok vele, hogy elég vacak a hálózat arra fele.
Azt még megnézem, hogy mit csinál a ONE, ha csak a 4G-t tiltom le. -
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1577 üzenetére
Nekem meg itt az i5 fényképezésre.
Bár ritkán van nálam mindkettő egyszerre.
Veletech-re kijössz? -
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1575 üzenetére
Viszont a felbontás is lehetne nagyobb, nálunk majdnem natív, nem tudsz belenagyítani. Egy 8 megapixeles normális optika nem ártott volna és akkor még gyártani is tudták volna.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1528 üzenetére
Szürke mind a kettő.
Hát valamit nagyon elkapott a HTC mert az állam kerestem hirtelen ahogy kézbe vettem.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #1528 üzenetére
nekem valamiért jobban tetszik a fekete. csak félek úgy kopik mint a fekete i5.
-
válasz
ForRedGlory #1509 üzenetére
A téma nem ide tartozik, de én is megfogdostam és megnéztem egy Z-t és a tapasztalataim vegyesek illetve hasonlóak a tiédhez.
A kijelző siralmas és iszonyat sokat zabál. 1 napot alig bír ki a telefon. A GUI meg laggol időnként az erős vas ellenére. A minősége anyaghasználati szinten tetszik. De, ez eltérő vélemény lehet. Sajnálom, hogy a Sony ily módon erőlteti az LCD kijelzőt. Szerintem van gazdaságosabb alternatíva.A HTC One meg szerelem lett. Remélem, maga a telefon nem lesz nagyon "bugos" és itt nem csak a szoftverre gondolok. Több videót megnéztem róla és azokon nagyon tetszik. Látszik a minőség. Persze élőben még nem fogtam meg, de remélem ez hamarosan megoldódik.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1509 üzenetére
Nem láttam még, de mástól sem hallottam túl sok jót felőle, viszont lehet kapni.
Nagyon nem akarom fényezni a ONE-t, de ilyen anyag és összeszerelési minőséget, jelenleg nem sok gyártó kínál az biztos. -
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1477 üzenetére
Neked milyen lesz?
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1474 üzenetére
Majd a sajátodba.
-
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1474 üzenetére
minden telefonba beleleht, ugyhogy sztem felesleges
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1402 üzenetére
Nem tudom,szerintem elèg fakó...de tényleg csak magánvélemény...
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1402 üzenetére
Kijelzőben én sem számítok már állejtésre, számomra a HOX SLCD2-je a legjobb, amit láttam, kíváncsi leszek az SLCD3-ra, de mivel már 720p-n sem látni pixeleket, ezért nem számítok már állejtésre.
Ellenben az S3 és S4 között szerintem jobban észre fogom venni a különbséget, mert a 720p Pentile az nem nagy durranás szerintem, persze 800x480 RGB-től jobb persze.
Nexus 4 (és Optimus G) meg kb. ugyanolyan jó, mint a HOX, szóval ugyanezt tapasztalhatod.
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1386 üzenetére
Hm...pedig nekem annyira nem tetszik a nexus4 kijelzője...
Ha az mellett nem domborít,akkor..
Sebessèg: Nexus4-nél nem tudom mi az ami gyorsabb, mi lehet gyorsabb...ott minden egyből történik...
-
petipetya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1383 üzenetére
Engem speciel érdekel.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1383 üzenetére
Dehogynem, engem nagyon érdekel, milyen? Egy igazi jólfotózó s3 tulaj véleménye érdekel igazán!
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1371 üzenetére
No, vélemény?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
benyomas?
-
mumk1
addikt
válasz
És, elfogott a birtoklási láz?
@Xaels
Én már nyomogatok mindent, mint süket a csengőt. Majd egy év HOX használat után, a Xiaomin persze hogy fordítva volt a vissza és home, a ONE-on meg megint csak változott.
A bekapcsoló tényleg nem a legkényelmesebb, de meg lehet szokni. -
Burt1793
veterán
válasz
és? fájt neki?
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1353 üzenetére
Szóval szerinted a HTC tulajok fura nevűek illetve sittes kinézetüek...megjegyeztük!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1345 üzenetére
"Belenagyítás nélkül az One is jó képet csinál"
nem lehet, hogy a kevés pixel okozza ? (4 mp)
nem vagyok nagy fényképész, de tényleg, alapból elmegy, aztán ahogy belenagyítok, legörbül a szám.... -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1353 üzenetére
Az volnék én, és nem a sitten hanem a bukósisak és a kalap alatt nem barnulok. A múzsám készítette amúgy.
-
stilo18
addikt
válasz
Durván jó...
-
Burt1793
veterán
válasz
Úhh a nem jóját!
Nem szoktam makróval fotózni, a one-éba is belenagyítottam, de ez, ez beszarás, ezt mobillal?
Na keresek én is egy ilyen sárga virágotkíváncsi vagyok, hogy az S2 mennyivel rosszabb... (nyugi nem rakom fel ide
, gyorsan, mert már két napja nem látott töltőt, az utolsókat rúgja, 5 óra kijelzőhasználtattal)
Minden elismerésem, ez tényleg szép.Xaels: Ha csak a HTC képét nézem, akkor az is jónak tűnik, de most az S3 után megértem a leótvarozást
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1343 üzenetére
Ott ahol kell elég éles. Ami inkább aggaszt az a kép bal szélén lévő zaj mennyisége.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1343 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a bajod, mindjárt kimegyek, nagygéppel és mobillal is, nekem ezek a képek, főleg az első, nagyon tetszenek, művészi, a lényeg éles
De tényleg, viccen kívül, ez nagyon messze van az ótvartól
Szerintem az, hogy amire nem fókuszál szemcsés, nem olyan zavaró (nekem biztos nem).
#mumk1: szép idő lesz, hál' Istennek!
-
válasz
ForRedGlory #1336 üzenetére
Kulcs nem, de szike sem. Mondjuk porszem igen, az ellen nem véd semmi.
-
válasz
ForRedGlory #1333 üzenetére
Pedig a karcolásokat még a fekete is jól tűri...
-
FragMaster
addikt
válasz
ForRedGlory #1331 üzenetére
Hm ráadásul az ezüsttel is előfordul. Legalább is anno a One S esetén a fekete volt a sérülékenyebb, most már ez is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1302 üzenetére
tudom, hogy már volt, de itt 2:21 környékén látni a fülest.
én beats-nak vélem...vagy csak olyasmi alaku? -
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1294 üzenetére
Először megnézem hogy lehet szétszedni, ha mégis javítani kellene saját kezűleg.
Nem mindenki olyan kétbalkezes, mint az iFixit. -
batai15
félisten
válasz
ForRedGlory #1289 üzenetére
igen .
-
válasz
ForRedGlory #1273 üzenetére
Megnéztem, és nem tudom, annyira nem tetszik a fekete pedig mindenképpen feketét vennék, bár a One X is fehér.
-
batai15
félisten
válasz
hmm ebbe az esetbe a fekete nagyon ütős!
-
jacis
nagyúr
válasz
Egy ideig nekem is a fekete jött be jobban, de most valamiért a szürke az ami nagyon megtetszett.
-
stilo18
addikt
válasz
Sok ilyen Unboxing videót megnéztem, ami feltünt:
Amikor betölt a logo, illetve a hang mindenki hirtelen egy pillanatra meglepődik és jön a :
"very loud" féle kjelentés...
Egyébként HTC-ből a szürke, S4-ből a fekete tetszik...
(#1272) Burt1793 Szerintem nem rossz, bár csak laptopon néztem, tv-n nem. Valószínű a billentyűkre fókuszál a teló...de lehet Te látod jól!
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1267 üzenetére
És ami a legviccesebb az egészben, hogy kb. 170 cm "magas" vagyok, mellette 85kg és nem dagi... -
válasz
ForRedGlory #1238 üzenetére
Én úgy veszem észre hogy HUTCHDB imád válaszolni a saját kérdéseire és kijavítani másokat akiknek szintén van véleményük a témáról, főleg ha nem egyezik a sajátjával...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1238 üzenetére
ok.
egyebkent nem ragoztam, csak leirtam, hogy jutottunk el idaig...
mondjuk jo lenne mas is, ha tudna megnezne ezeket a keszulekeket egymas mellett.i -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1229 üzenetére
nem akarok en elerni semmit!
nehany napja nyilt egy eleg komoly telefonbolt, ahova tegnap menetm be.
itt szinte minden telefon megtalalhato es gyari fuggetlen ujak.
gondoltam megnezem milyenek vannak milyen aron.
az N4 nagyon olcso (akcios) volt, igy kikertem.
elkezdtem nyomkodni es amellett, hogy nagyon jonak minositettem, mert gyorsan akadasmenetesen dolgozott a chrome is brutalisan viselkedett.
ezutan osszehasonlitottam a kijelzot az enyemmel, ami meglehetosen sargas es tompa volt.
ekkor kapcsolodott be a "tesztbe" az elado fiatal srac.
neki HOX-ja volt.
ekkor tettuk egymas melle a 3 telefont es dobbentunk meg mindketten, hogy a tesztekkel ellentetben mennyivel jobb mindkettotol az enyem.
nyilvan a feketebe es a szinek milyensegebe nem mentunk bele, mert annak nincs ertelme.
mivel mikor volt HOX-om, akkor nem volt s3-am, es most meg forditva, legalabb lathattam egymas mellett a konkurenciakat.
a lenyeg, hogy ez alapjan irtam ide, hogy jo lenne latni a HOX es a ONE kijelzoit egymas mellett, mert ha nincs elorelepes, akkor reszemrol szinte biztos, hogy a ONE kieses szelere kerult.
engem nem nagyon erdekelnek a tesztek, en a sajat szememnek hiszek, es nyilvan magamnak azt a keszuleket szertnem valasztani, ami nekem tettszik.
ezutan irtam, hogy a HOX gyengus (amit most is fent tartok).
majd jottek a letolo, hozzanemertesemrol meggyozni akaro kommentek, amiknek semmi koze nem volt ahhoz, amit en akartam, hogy a htc-k kijelzojet osszahasonlitsam.ebben nyilvan tovabbra sincs elorelepes...
ma megprobalom az igert fenykepet megcsinalni, aztan a sajat telefonom topicomban majd megosztom, aki kivancsi megnezi.
-
PAtr0n
addikt
válasz
ForRedGlory #1229 üzenetére
Ez így van. Szép az Amoled pentile, de a fehér még egy sima TFT-vel szemben sem fehér. Amolyan kékesszürkés. Feketében nincs vita melyik a jobb, de a fehér egyszerűen okádék.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1221 üzenetére
Én is kíváncsi leszek, bár én S2-t használok a mindennapokban és ez is marad legalább az S5-ig, de lehet, hogy S6-ig, aztán majd választok
Most kíváncsiságból leszedtem egy full fehér és egy full fekete képet, megnéztem először csak az s2-n, gyönyörű fehér volt a fehér is és a fekete a fekete is, majd megnéztem a szimpla kis egyszerű fullhd-s samu monitoromon, azon is ugyanezeket tapasztaltam. De amikor egymás mellé raktam őket, olyan fossárgászöld volt az S2 fehérje, hogy rossz volt ránézni és olyan szürke a monitor feketéje, hogy 0-ra vettem a fényerejét a maximumról, de akkor is... Hihetetlen az S2, hogy max fényerőn sem látszik a keret és a kijelző között semmi
Na ez egy ultranagy off volt, a one viszont gyönyörű, majdnem oylan szép mint a Sony Z-je -
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1221 üzenetére
Kiváncsi leszek a véleményedre.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1212 üzenetére
majd csinálok képet és privátban elküldöm, mert itt nem szabad!
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1212 üzenetére
De azok a feketék
Imádom, ahogy eltűnik a keret
Számomra fontosabb a fekete, mellesleg mindkét kijelzőnél ha csak azt az egyet bambulod, nem tűnik rossznak az amoled fehérje illetve az lcd/tft feeketéje sem...
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1131 üzenetére
Nem futnak folyamatosan. 800-880MB RAM van szabadon.
-
atike
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1118 üzenetére
"Az eredmények természetesen összehasonlíthatók, mivel az eszköz kijelzőjétől függetlenül képzi le a grafikát a szoftver. Alapon ez 1280x720 képpontos felbontást és normál minőséget jelent, míg Extreme szint mellett 1920x1080 pixeles felbontásra és magas részletességre kell számítani. Utóbbi nyilván nagyobb terhelést jelent."
-
válasz
ForRedGlory #1085 üzenetére
Van politikai része is, de tényleg érdekelne, mert az átlag keresetből nem jön ki egy ilyen teló.
-
válasz
ForRedGlory #1087 üzenetére
sokszor ok nelkul
igenis van rá ok
Mégis mit nem értesz?
-
monti0222w
addikt
válasz
Nem mindegyik ilyen van akinél frankon ez az élet érzés! Az s4 még drágább lesz a sony Z se sokkal olcsóbb!
-
válasz
Amíg az átlagkeresetünk máshol a nyomor felső határának a fele, az árak meg másfélszeresek, igenis van rá ok.
-
válasz
ForRedGlory #1069 üzenetére
Kár magyarázkodni az itt a helyzet. Oda van írva, hogy a Carbon backuphoz jó. Ami egyben a TB egyik fő kunkciója. Senki nem írta, hogy kiváltja teljes egészében. Nem értem mit kell drámázni amikor le volt írva tisztán és világosan. Feleslegesen értetlenkedsz meg írod itt a litániákat
Fejezd is be. Felesleges magyarázkodásba vered magad.
#szerk.: Hajajj..
-
válasz
ForRedGlory #1064 üzenetére
Menteni meg visszaállítani ugyan-úgy tud. Ha ezt nem bírod értelmezni ott már baj van. Halandóknak tökéletesen megfelel.
-
r4z
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1066 üzenetére
Azt írtam, hogy Ami a mentés-visszaállítást illeti, felér hozzá. Egy szóval se mondtam, hogy a TB-ban ne lennének plusz funkciók. Viszont nagy előnye a TB-vel szemben, hogy nem kell hozzá root.
De ha nem akarod érteni, amit mondok, és csak belém akarsz kötni, akkor azt mondd.
-
r4z
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1064 üzenetére
Szerinted miért írtam ezt és így?
-
r4z
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1052 üzenetére
Ami a mentés-visszaállítást illeti, felér hozzá.
-
válasz
ForRedGlory #1049 üzenetére
A Carbon elvileg nem igényel ROOT hozzáférést és lehet backupolni.
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #1049 üzenetére
...ami meg rom/kernelcserelgeteshez nelkulozhetetlen, ami meg BL nyitast es root-ot igenyel...
Kicsit ordogi kor, bar teny es valo van letjogosultsaga.
hozza kell tennem az ONE az 5-ik droidos HTC telefonom, sosem ereztem egeto szukseget a root-nak. N7 az mas, ott szinte kotelezo, de hat az elvegre egy referencia modell
-
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #1042 üzenetére
Nem feltétlen,mert nem tudjuk ebben a kijelzőhasználtban mi volt és mi volt a korábbiban. Lehet akkor 2 és fél órát GTA -zott.
-
petipetya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1042 üzenetére
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #935 üzenetére
Sikerült intézni One-t vagy egyből inkább S4-et veszel?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ForRedGlory #521 üzenetére
Iluziókat kerget, aki sokat várt ettől a kamerától. HTC képtelen jó kamerát rakni a készülékeibe ez tény. Ebből kiindulva minek kéne meglepődni?
-
Xaels
félisten
válasz
Na arra kíváncsi vagyok, hogy ki és hol verte a mellét, hogy majd az Ultrapixel feltörli a padlót a konkurenciával. A HTC is leírta, hogy nem az volt a cél ezzel a kamerával, hogy fényes nappal agyoncsapja a 13Mpx-es konkurenciákat, hanem hogy minden körülmény között használható minőséget érjenek el. Egyelőre azért ez úgy néz ki teljesül.
Amúgy szerintem az igazán értékelendő, hogy ahelyett, hogy ők is beálltak volna a sorba és megvették volna az aktuális Sony technikát inkább próbáltak valami saját ötletet megvalósítani. Talán még szoftveresen javulni is fog valamelyest.
-
total90
veterán
válasz
Lassan 6 éve fotózok, szóval tisztában vagyok a fotózással azt hiszem... de, hogy csinálna már jobb képet egy 7-8mm vastag telefonba szerelt optika, mint egy 10x akkora, ami a legolcsóbb digi. gépbe is van?
Tegyük fel nem vagyok képen, érdeklen milyen példákra utalsz, milyen telefonokra? -
tajcsi
őstag
válasz
ForRedGlory #493 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik. Elképesztő. Jó nagy darab vasból faragták ki a házat
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #416 üzenetére
no ez mar erdemi info az akkurol!
errol mar lehet beszelni, es nem a masikat piszkalni, ha le mer irni valamit, ami esetleg nem pozitivum.
a baj az, hogy a HOX is igy indult anno, hogy az akksi keveset birt!
nyilvan az itt linkelt s2-hoz nem illik viszonyitani....mert ugye az mar custom rom-os.FeRReR1!
en ?
a forumtars azt mondja, hogy a custom romok rosszak.
mar ezt sem lehet megcafolni? -
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #409 üzenetére
linkelt statnal tobbet nem tudok, de ha megsugod,hogy meg tudom-e nezni, akkor megnezem. Kb annyit, de mint irtam, nem toltottem csontra
FeRRaR1: SSMG II huzta le nagyon, mig a fodrasznal ultem az tobb 10%-ot jelentett
ami erdkes, mert ugyanez az N7-et nem meriti annyira
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #364 üzenetére
"Láttátok a törstesztjét ennek a one-nak? Zsebből kiejtésnél letört belőle egy darab... " by Burt
erre kivántam reagálni és bizony az előzmények és utózmányok után a tiédre sikerült, sry
ettől függetlenül tartom, hogy az a "törésteszt" egy nettó baromság
-
Stanley-B.
őstag
válasz
ForRedGlory #359 üzenetére
semmi kókány nincs benne, ez egy normális ragasztás, ami elenged, ha pont úgy kapja az ütést.
És a minőségi összeszerelésnek semmi köze nincs ahhoz, hogy mi történik ha leejted.
Ezek alapján pl a Sonim telefonok összeszerelése minőségibb pl az iPhone 5-énél? -
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #359 üzenetére
amennyiben megcsinálod úgy a töréstesztet, hogy teljesen azonos módon dobod el, teljesen azonos ponton fog talajt , és mindenben azonosak a feltételek akkor és csakis akkor majd ér is valamit a mondanivalód.
ugye nem lenne annak sem értelme ha linkelnék pár képet arról hogy leejtett ONE-nak nem esett baja vagy csak felületi karc....
-
zotyesz66
őstag
válasz
ForRedGlory #157 üzenetére
Fogtam N4-et kézben, és nagyon bejön. De ez jobban kidolgozottnak tűnik. Ami meg a samut illeti, hát dolgozzanak egy kicsit még, bár tudom, a tömegeknek elég, amit ad, ezért nem is fog. Ennyi pénzért amit elkérnek, sajnos szánalmas a minőségük. OK, nem recseg-ropog (egy darabig), de 150k fölött ez kevés. Az N4 sokkal jobb, a sok S fan meg csak szopja a marketing dumát.
-
bok92
addikt
válasz
ForRedGlory #192 üzenetére
Ennyi erővel már 8magost is írhattak volna...
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #162 üzenetére
Ugye? Szerintem is ronda!
Oké, a gagyi szó erős volt, de nekem meg az nem tetszik, hogy mindenki leszarozza az S4-et...
Nekem speciel a nexus nem tetszik. Ha valamire, akkor én arra mondanám, hogy játéktelefon.Az s4 szerintem szép. [link]
Nem szeretem a fórumokat, ha valamit a "szerintem" szó nélkül írsz, le van harapva a fejed!De sebaj, nagyon kedves vagy.
Az általad linkelt képen csak a megvilágítás miatt néz ki jól, egy trabantot is tudok úgy fotózni, hogy szebb legyen egy mercinél...
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #157 üzenetére
Igen, Nexus 4-nél gagyibb külsejű felsőkategóriás telefon nem nagyon van...
-
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #135 üzenetére
Ha nem pipálsz ki egyetlen oldalt és egyetlen érdeklődési kört,akkor mit fog közölni szerinted?
Abban sem vagyok,hogy nem lehet letiltani az egészet,az alkalmazások közt pl...
Igazad van kár is ezen vitázni,Neked is más a fontos és Nekem is. -
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #129 üzenetére
Azt gondolom,ha böngészésében több,mint 1 órát ver az S4-re,akkor nagy gáz nem lehet. A két töltés közötti 15 órás különbség,meg adódhat a Blinkfeed ből is,ami én elgondolásom szerint nagy adatforgalamat generál(hat),főleg nagyfelbontású képekkel. (GSMArena)
Fényképezésben az S4 jobb most. -GSMArena tesztjét vettem figyelembe- Ezzel nem tudok vitatkozni. Azt gondolom,viszont,hogy már korántsem akkora az előnye a samunak,mint volt és azt sem tudni,hogy a One megkapta-e már a frissítést a kamerára vagy sem.
Videóban meg a one jobb. -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #129 üzenetére
"ahol nagyon dicsérték volna a HTC One-t,"
helyett
"ahol nagyon dicsérték volna a HTC One kameráját,
-
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #114 üzenetére
Ne aggódj az S4 jobb lesz,Menj, írj inkább valami jó tesztet az S4-ről, ja, az már van!csak telefon nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Metal topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest