Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ugye? Szerintem is ronda!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oké, a gagyi szó erős volt, de nekem meg az nem tetszik, hogy mindenki leszarozza az S4-et...
Nekem speciel a nexus nem tetszik. Ha valamire, akkor én arra mondanám, hogy játéktelefon.Az s4 szerintem szép. [link]
Nem szeretem a fórumokat, ha valamit a "szerintem" szó nélkül írsz, le van harapva a fejed!
De sebaj, nagyon kedves vagy.Az általad linkelt képen csak a megvilágítás miatt néz ki jól, egy trabantot is tudok úgy fotózni, hogy szebb legyen egy mercinél...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elite: Dangerous
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Stiebel Eltron CNS 200 Trend elektromos fali konvektor IP24 / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De sebaj, nagyon kedves vagy.