- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Stanley-B. #346 üzenetére
Nem csak az alól. Rosszalkodik a RIOS.
-
Burt1793
veterán
válasz
Stanley-B. #349 üzenetére
Igen, nekem meg egyszer kiesett a felfele kinyújtott kezemből a parkettára, kb 2,2 m magasról, mert félúton beleütöttem, mivel sötét volt, nem láttam a telót.
Fel voltam készülve a pókhálóra, de telire kijelzőre esett és nem lett baja, csak a benne lévő 8 gigás microsd mondta be az unalmast, sebaj, vettem a helyére egy 32est... (sajnos ez nem támogatja a 64est még, persze nem is fogja)
#batai15: nem fújjuk fel, van hogy leesik, mindenkivel előfordul, teljesen jó ez a telefon, de az s4 egy szép tokkal sokkal jobb
(A hátlapját meg különben sem nézi senki, a kijelzője meg gyönyörű (S4))
-
Burt1793
veterán
válasz
nem tudom elhinni hogy nem fog kiesni az emberek kezéből ez a 4,7 colos csoda... nagy kezem van, de ígyis összejött már néha, a példád meg zseniális
Még egy kis 3.5 colos iphone-t is sokan leejtenek és úgy törik, hogy csak na...
Több ismerősöm is törött kijelzős ájfónon kalimpál! Nem azt mondom, hogy nap mint nap leejtem, 1,5 év alatt kb 2-3szor és nem árt, hogy kibírta a kis S2.Nekem is rossz firefoxszal, windows7-tel... lehet, hogy ezek a szar i7-es gépek már nem bírják a fórumot, mostmár htc one kell hozzá
-
CrAck69
senior tag
válasz
"vagy ha összetöröd az autód, vegyél olcsót. Lebontod a házad, vegyél olcsót.
Dobálod a telód, vegyél S4-et"De így nem jó a sor, mert az S4 nem lesz olcsó xDD (gondolom)
-
Nite
őstag
válasz
Stanley-B. #28 üzenetére
semmivel... az valoban nem keves, az semmi!
-
wozzy
tag
válasz
Stanley-B. #28 üzenetére
Sztem meg ez kevés!
S4 kisebb, ennek ellenére jóval nagyobb és jobb kijelző, jobb hw, frissebb sw, jobb készülék támogatás, hosszabb készenléti idő és majdnem biztos, h jobb kamera ! anyaghasználat pedig szubjektív. -
gabancs
addikt
válasz
Stanley-B. #28 üzenetére
Az S4 még meg se jelent, elég érdekes ez a kijelentés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest