Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ForRedGlory
félisten
Látom nem megy az értelmezés... HTC One-nél közel fele annyiba kerülő telefon csinál jobbat. Nem is értem, hogy gondoltad, hogy egy 10k-s telefonra gondolok.
 Megkockáztatom, nem is egy ilyen van. Példát direkt nem írok, aki képben van tudja melyikekre gondolok.Arra akartam célozni, hogy attól mert szerinted annyira nem számít a kamera, szégyen, ha egy nagy dérrel-dúrral beharangozott mighty Ultrapixel gyatrább képet csinál mint másik telefon, ami jóval olcsóbb (és régebbi). Eddig verték a mellüket a HTC fanboyok, hogy na majd a HTC One az Ultrapixellel majd feltörli a padlót és megmutatja, hogy kell fotózni, most meg nem úgy néz ki, hogy lenne értelme a dolognak.
Egy 180-200k-s telefonba a gyártónak KUTYA KÖTELESSÉGE mindent belepakolni, amit csak bír, ha már elkér érte 1.5 havi fizetését egy átlag embernek itthon. Persze nem MO a célpont, de attól még mocskos drágák. Ebbe pedig a kamera ugyanúgy beletartozik, mint minden egyéb. Kár lenne elbagatelizálni, mert az az elbagatelizálóról állítja ki a bizonyítványát.
A Nexus 4-emnél még benyelem, hogy nem kamera mobil, mert 115k-ért vettem függetlenül újan, de egy közel kétszer drágább telefonnál már nem nagyon lennék elnéző. Mondjuk ezt a szinten kb még ez is hozza.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
 - 24 GB-os RTX 3090 OEM
 - Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Megkockáztatom, nem is egy ilyen van. Példát direkt nem írok, aki képben van tudja melyikekre gondolok.