Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Land

veterán

válasz Pickit3 #3249 üzenetére

Inkognitóban voltam jó ideig.:) Több mint 2 hónapja van meg. Elég faja a 3 gb RAM. Rekordra török, már elég hosszú ideje nem volt restart. 1-2 Gb-os telefonjaim már rég megreccsentek volna, de a H6 bírja. Néha megdöcög a hosszú runtime miatt, de nem baj. Majd rakok be képet, hogy meddig bírta.
    Amúgy elég fasza, nem akad, még a névjegyzék sem ( ;] ). Szoftveresen teljesen jó. Még rootolni sem rootoltam, nem kerestem főzött ROM-ot. Nem láttam értelmét.
    Méretben sokkal kényelmesebb, nem reped, nem nyekereg a burkolata. Aksiban sokkal jobb.
    Majdnem leírtam, hogy bugmentes, de nekem néha Swiftkey billentyűzetnél hirtelen nagyítja magát a billentyűzet majd visszaáll. Úgy tudnám leírni, mintha ablakos tokban lenne és akkor ugye a mágnes miatt a kijelző tartalma ahhoz igazítja önmagát.
    Zenében fülesről G3 talán jobb volt. A DTS mód pl nem jön át, torzítja a hangot. Nélküle jobban szól Piston 2-vel. Érdekes másik minőségi fülesemmel nem működik együtt a telefon. Elindul a szám, majd 1-2 sec után nem szól a zene.
    Kamerában tuti jobb volt a G3, de ez sem rossz. Elég frankó lett a G3 kamerája. Persze kevés fénynél mindkét telefon kaka.
    Kevésbé melegszik a Honor 6, játékok jól futnak ezen is.
    Dupla koppot azért hiányolom.
    Összességében szerethetőbb, stabilabb, gyorsabb telefonnak tartom a Honort. Ezt a jóval korrektebb ára is csak erősíti.
    G3 elég nehezen kelt el, majdnem eladhatatlan volt. Rengeteg volt akkoriban eladó.
    Hogy meddig marad meg? Fene tudja. Most elvagyok vele.:)

Új hozzászólás Aktív témák