Hirdetés
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
Pickit3
üzenetére
Inkognitóban voltam jó ideig.
Több mint 2 hónapja van meg. Elég faja a 3 gb RAM. Rekordra török, már elég hosszú ideje nem volt restart. 1-2 Gb-os telefonjaim már rég megreccsentek volna, de a H6 bírja. Néha megdöcög a hosszú runtime miatt, de nem baj. Majd rakok be képet, hogy meddig bírta.
Amúgy elég fasza, nem akad, még a névjegyzék sem (
). Szoftveresen teljesen jó. Még rootolni sem rootoltam, nem kerestem főzött ROM-ot. Nem láttam értelmét.
Méretben sokkal kényelmesebb, nem reped, nem nyekereg a burkolata. Aksiban sokkal jobb.
Majdnem leírtam, hogy bugmentes, de nekem néha Swiftkey billentyűzetnél hirtelen nagyítja magát a billentyűzet majd visszaáll. Úgy tudnám leírni, mintha ablakos tokban lenne és akkor ugye a mágnes miatt a kijelző tartalma ahhoz igazítja önmagát.
Zenében fülesről G3 talán jobb volt. A DTS mód pl nem jön át, torzítja a hangot. Nélküle jobban szól Piston 2-vel. Érdekes másik minőségi fülesemmel nem működik együtt a telefon. Elindul a szám, majd 1-2 sec után nem szól a zene.
Kamerában tuti jobb volt a G3, de ez sem rossz. Elég frankó lett a G3 kamerája. Persze kevés fénynél mindkét telefon kaka.
Kevésbé melegszik a Honor 6, játékok jól futnak ezen is.
Dupla koppot azért hiányolom.
Összességében szerethetőbb, stabilabb, gyorsabb telefonnak tartom a Honort. Ezt a jóval korrektebb ára is csak erősíti.
G3 elég nehezen kelt el, majdnem eladhatatlan volt. Rengeteg volt akkoriban eladó.
Hogy meddig marad meg? Fene tudja. Most elvagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Több mint 2 hónapja van meg. Elég faja a 3 gb RAM. Rekordra török, már elég hosszú ideje nem volt restart. 1-2 Gb-os telefonjaim már rég megreccsentek volna, de a H6 bírja. Néha megdöcög a hosszú runtime miatt, de nem baj. Majd rakok be képet, hogy meddig bírta.
). Szoftveresen teljesen jó. Még rootolni sem rootoltam, nem kerestem főzött ROM-ot. Nem láttam értelmét.