Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
Szmoki #22755 üzenetére
Hihetetlen mennyire zabálja a droid a ramot...itt is a képeken 638 MB foglalt, 56 MB szabad. Pedig ez egy GN... Annyira tudtam volna örülni, ha a samsung is nem csinál presztízskérdést abból, hogy közvetlen a Galaxy S2 előtt hozza ki a Nexus S-t és szimplán belerak 1 Giga ramot az NS-be...
-
havri1
félisten
válasz
Szmoki #22562 üzenetére
Én 1 rugóért ( egyezer
) forint értékben rendeltem annó jackbácsitól fóliát, volt vagy 9-10 db az tuti. Amikor gyerek letépte, na mondom semmi gnd, majd apa felrakja ügyesen, van bőven.
Aha. Az utolsót sikerült csak felrakni. Az összeset elba@tam. Vagy por ment alá, vagy fordítva ragasztottam rá, vagy levegős, vagy megtört, vagy mittudomén
Na akkor megfogadtam, soha többet. Ha ez lejön, annyi.
Amúgy fürdőszobában érdemes, kis párásítás után, mert az valamennyire lefogja a port. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
Szmoki #22516 üzenetére
Semmi baj.
Próbáltam a google hangfelismerőjét is, az még elég nagy szórással dolgozik. Viszont a swift nagyon ütős!
Na, lehet meg van....Beállítások/Internetes hívás használata és ott azt kell választani, hogy "Csak internetes hívásoknál"...logikát nem értem, de egyenlőre működik.... -
jackbacsi87
senior tag
-
FőDudu
veterán
válasz
Szmoki #22331 üzenetére
A 12.14-es miui meg ugyanugy lagolt nekem. Gyakorlatilag hasznalhatatlan.
Csorgesnel tobbszor elofordult, hogy a power gombbal kellett elohoznom a lockscreent, mert csorogni ugyan csorgott, de felvenni nem lehetett.
Probaltam en is mas temat es akadt is egy hasznalhato - de nem akartam temazgatni.
Olyat nem talaltam amin a weather a lockscreenen van - ami tudta volna annak meg tegyek fel mindenfele weather widget meg egyeb szart (mert nem a beepitett google fele weathert hasznalja mint mondjuk a TSM V6).Nem rossz a miui - de a Cm10.1 szazszor gyorsabb. Es a lockscreen kioldas ami alapjan eloszor feltunik hogy lassu-e vagy sem. A miui lassu.
-
margithid
veterán
válasz
Szmoki #22273 üzenetére
Nem tudtam elképzelni, hogy ennyire jó, szerintem sok esetben asztali gépelésnél is gyorsabb.
Érdemes figyelni play akciókat, ez is féláron van, Officesuite is kemény 55 Ft-ért volt pár hete.
Én eddig két alkalmazásért adtam telejs árat (1000 Ft), neutron player és voodoo, de ezok is megérték mind egy Ft-ig az árukat! -
janston
aktív tag
válasz
Szmoki #22242 üzenetére
Innen raktam föl a control panel suitot, azt hittem ekvivalens a toolboxal, mert a fájl addon néven fut, szóval ezt nem bírtam ugy felrakni, hogy ne álljon meg a betöltésnél. Kiprobáltam amit mondtál a superSU-val, de ahogy nézem csak a permission manager helyett dolgozik. Csak érdekes, mert eddig működött rendesen MIUIandroidos verzióval :/
-
janston
aktív tag
válasz
Szmoki #22240 üzenetére
Persze megvolt minden wipe. Közben végigcsináltam egy pár telepítési sorrendet, és a hiba az US féle Toolbox-ban van...Attól nem bootol, bár nem tudom, hogy miértnem, elvileg friss verzió!
Most viszont olyan gond van, hogy a permission manager állandoan FC-zik, ha valaki root jogot kér. Persze manuálisan be lehet állitani, de eddig működött rendesen :/ -
Jannn
aktív tag
válasz
Szmoki #22141 üzenetére
Kipróbáltam, de sajnos "Az android billentyűzet alkalmazás sajnos leállt" miatt nem tudok beírni semmit. Csináltam factory resetet is, slim gappsot is telpítettem, kernel csere is volt, de semmi
A romban pedig bill. nélkül bármit is csinálni igencsak nehéz (pedig le tudnék tölteni Playről másik billentyűzetet, de nincs mivel beírnom)
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Szmoki #21976 üzenetére
Értem én, csak azt hittem ez egy fórum és azért van, hogy segitsenek egymásnak. Mellesleg Magyarországon, magyar létemre támogatom a magyar nyelven való kommunikációt szemben az angollal. Egyébként bármit is kérdezek, előtte mindig szétnézek nem csak az XDA-n, de a MIUIS- oldalalkon is
Jah, és XDA-n nem írták, hogy az újat használod-e vagy csak kipróbáltadRAID 2: Köszi, keresem
-
hippo0315
senior tag
válasz
Szmoki #21970 üzenetére
Nekem simán megérte a váltást, unokatestvérem hozta svájcból, becserélés alatt értsed azt "vidd innen nekem nem kell", igaz neki se kell, de ez már az Ő gondja
, amúgy szép lassan lett tele hócipőm a Nexus S-el, eddig 2x cseréltek gariban akkumulátort, most megint szar lett (persze gari már lejárt) és milyen érdekes gari lejárta után kezdett a kijelző is szarakodni, elegem lett végleg belőle.
Remélem más nem jár így a készülékével.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Szmoki #21945 üzenetére
Letöröltem az Antutu CPU control, mondván a Control Paneles CPU control úgyis megy. Erre letöltés után ugyanúgy hibával kilép a cpu control-os is, mint régebben
F.sza
Ha jól értelmezem, MIUI-hoz minden héten pénteken jelenik meg frissítés és erről szerdán van már értesítés?
Ha igen, akkor hol lehet ezt csekkolni? -
doddencs
senior tag
-
havri1
félisten
válasz
Szmoki #21774 üzenetére
Nekem a telefon része nagyon bejön.
Mármint a funkciók, illetve a kinézet. A hívás közbeni háttér, képek, név kiírás, minden. A tárcsázó is marha jó, már megszoktam. Az ICS óta kalap szar sztem a gyári...
Meg, hogy a MIUI-n kívül senki nem tudta még megoldani az automatikus újratárcsázást ha foglalt a hívott fél, illetve az automatikus hívás fogadást, teszem azt BT csatlakozáskor.
Ezek alapfunkcióknak kellene hoyg legyenek! -
havri1
félisten
válasz
Szmoki #21596 üzenetére
Nah, köszi. Azért sajnálom, mert nekem a miui mindig is nagyon tetszett, sok dolog van, ami csak miuiban elérhető (újratárcsázás ha foglalt, auto hívásfogadás BT csatlakozáskor, jegyzet ami szinkronizál, stb).
Kérdés, hogy most vissza tudom e rakni a slimbeanet a recovery mentésből úgy, hogy az tényleg flottul pörögjön, vagy rakjam e szűzen újra?! -
havri1
félisten
válasz
Szmoki #21585 üzenetére
Kevés neki a memória, legalábbis ennek az új miuinak már minimum 1 gb kell ahogy látom.
NSTools-t leszedtem, magról lekaptam setcput, ezzel simán megy a governor állítás.
Beépített kernellel baromira akadozik, de air bigmem-el tényleg smooth, addig, ameddig a böngészőt el nem indítod....agyhalál ha az fut.
A home gomb hosszan nyomására előjön ez a futó programok, meg a clean app, na itt pl a legjobb állapot narancssárga, ha megy a böngésző már piros, és ilyen 470-480 mb memóriát ír..
Nexus 4-en tuti ezt fogom használni, ha meglesz végreMIUI 2.11.5 - AIR bigmem R2
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Szmoki #21520 üzenetére
Azért nem vagyok annyira lemaradva a korral ne aggódj.
Az a külön progi nem volt szimpi hozzá, mert lassabban bootolt tőle a telefonom. Amúgy meg ha van mentesed már a progranjaidról, akkor az ingyenes is tud egybe menteni, csak visszatöltani nem, romot meg nem cserélgetek, mert GN-on elég gyors és stabil a gyári 4.1.2.
-
defymoto
senior tag
válasz
Szmoki #21508 üzenetére
Igazából azért mert még nem volt olyanom hosszútávon. Én mindíg aztmondtam hogy az android sokkal jobb, és ezzel most is így vagyok. Viszont ezt úgy mondtam hogy hosszab távon nem tapasztaltam meg az IOS-t. Csak a haverok iphonjáról. tehát ha nem fog tetszeni, akkor jövök vissza Androidra
De egy ideig biztos maradni fog az Iphone ha jó ha nem
Mondjuk szerintem nem lesz rossz.
-
FőDudu
veterán
válasz
Szmoki #21386 üzenetére
Nem titok en ezt a telefont Hotspotnak vettem a ceges melle.
Hotspotnak, hogy amikor haza latogatunk legyen mivel megosztani a domino web kartyarol a netet.Arban annyi volt mint egy hotspot - csak meg mast is tud.
Aztan kicsit megszerettem, ezert is piszkalgatom raero idomben.
Cegesnek ott a Blackberry - csak nem akartam szorakozni a kartyan az internet szolgaltatas varialasaval (nem lehet BB enterprise es normal internet kapcsolat egy SIM kartyan), igy a Nexust hasznalom.Ennyi a tortenet.
Ha masik telefonra vagynek, akkor holnap a kezemben lenne.De mint mondtam ez egy telefon - nem is akarok tobbet belelatni. Epp ezert nincs rajta zene, nincs rajta jatek, nincs rajta facebook.
Telefon.
-
agabe
addikt
válasz
Szmoki #21295 üzenetére
Mindenki máshogy használja a telóját ... a te használati módod valószínűleg pont olyan ami fekszik a custom romoknak is ...az enyém meg olyan, hogy általában nem bírják
Igaz, blade-en, defy-n, S1 -en én is costumokat használtam, de xperiakon pl. gyárit (max kicsit gyomlálva) S2-nél is mindig ode lyukadtam ki, hogy gyári a legjobb (nekem).
Nekem az kell, hogy hónapokig menjen hiba nélkül (néha újraindítás belefér pár hetente), és közben megfelelően gyors legyen (nem kell a leggyorsabb), meg akkut is megfelelően használja.
A gyorsaság elég relatív, mert egy 512Mb-os telótól nem lehet elvárni egy 1giga ramos gyorsaságát ... itt nem a használat közbeni animációkról van szó, hanem egy-egy app megnyitása, fille-ok (pl. egy párszáz oldalas pdf) hogyan görgethető pl... weboldalak milyen gyorsan nyílnak a böngészöben ...
Csodák nincsenek. A JB-vel a nexus-s működési sebessége szép folyamatos és gyors, de a memóriaigényes dolgok 8fentebbi felsoltak pl.) már messze nem úgy fonak rajta működni mint egy frisebb hardveren, ezen kívül a JB (meg már az ICS is) elhozta azt az állapotot, hogy az 1giga ram sem igazán elég hozzájuk, mert többet kell várni az appok megnyílására mint GB-n kellett.
4.0 -tól igazán gyorsak (szinte midegy hány magos proci van 2, 4 ) minden szempontból a 2giga ramos telók lesznek (vagy vannak..pl a note2). kár, hogy azok olyan batár nagyok. -
válasz
Szmoki #21287 üzenetére
Halihó!
Nem azt mondom, hogy nem lehet jó a nem gyári akku -- nagyonis jó lehet.
A gond azzal van, hogy egyben nagyon vacakot is ki lehet fogni -- annyira vacakot, ami tönkre is teheti a telefont, de még egy lakástűz sem kizárt. Ilyen esetben meg nincs, aki helytállna a kárért.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest