Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
válasz
daniele #23666 üzenetére
Nekem is ugyanezek. Sajnos az én akksim is rosszul bírja, nem bír ki egy teljes napot. Átlag használattal töltöm reggel melóhelyen, és este otthon is, éjszakára repülő üzemmód. Az enyémnek valószínűleg az tett be, hogy az utóbbi időben gyakran tökig merítettem. Próbáltam jó pár ROMot, kernelt, de egyikkel se ment el egy napnál többet, pedig nem vagyok egy hardcore user. Most berendeltem egy újat az ebayről, kíváncsi leszek rá, hogy mi lesz a különbség.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
daniele #23652 üzenetére
A hozzáállásom a dolgokhoz a birka emberek miatt van.Nem konkrétan rád vagyok mérges csak most telt be a pohár és ez rajtad csattant.Nézd meg doddencs fórumtárs utoldó hsz-ét.Ugyan az mint a tied, ugyan az a válasz is amit ráadásul belinkeltek és mégis felteszi másodjára is a kérdést.Elhiszem, hogy kezdők meg stb... mert én is az voltam csak elötte átrágtam mindent, pont azért, hogy ne fárasszam a többieket.De látom manapság egyszerűbb basz**atni az embert, minthogy utána olvasson a személy.
-
Szmoki
senior tag
válasz
daniele #21905 üzenetére
hát a címben azt írja hogy "bricked" vagy is tégla lett,ami meg ugye nem csinál semmit,szóval szerintem igen.
más: MIUI-nál nem lehet megcsinálni,hogy ha megnyomom a hangerő gombot, akkor ne csak egy hangerőt lehessen állítani,hanem az összeset? valami volume panel volt slimbean alatt a neve -
Asbee
veterán
válasz
daniele #21893 üzenetére
Hát erre azt tudom mondani előbb be kellett volna ide nézni. Ha custom rom volt rajta akkor nagy valószínűséggel root és cwm recovery volt rajta. De már roottal is pár kattíntás lett volna bármelyik gyári romra visszatérni. Nexus S-nél nem szokás odint használni. Fölösleges.
Bekapcsgomb+ hangerő fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest