- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
válasz
lord.lakli #23743 üzenetére
Igen, tényleg lesznek ilyen dolgok. Az sem rossz alternatíva, csak kérdés az ár.. Mert a Nexusokban az volt a jó, hogy mégsem olyan drágák újonnan (ha jól emlékszem) mint a többi ugyanolyan "nem Nexus" telefonok. Bár ebben a dologban nem vagyok biztos..
(#23744) cassius.clay Na ez a része nekem is vesszőparipa.. Azért nem árt egy cserélhető akku. Mert mondjuk gari után ugrik az akku akkor egyszerűbb lenne egy aksit cserélni mint új telefonon gondolkodni. A tárhely nekem elegendő..
-
spuros
őstag
válasz
cassius.clay #23739 üzenetére
Én ezentúl nem veszek csak Nexus telefont.. Bejön a tiszta android. Ezért én nyilván a N4-re voksolnék. Soha nem vennék már olyan telefont ami rogyásig van szoftveresen módosítva. "Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.."
Ja és még nem említettem a supportokat. Akár gyári, akár user téren.
-
spuros
őstag
válasz
cassius.clay #23735 üzenetére
Én még a Galaxy Nexust ajánlanám.. Itthon Nexus S is van, nekem pedig Galaxy Nexus. Van különbség bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest