- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
válasz
gzbotii #21444 üzenetére
Gyári 4.1.2-vel használom, addig slukkica 4.1.1-jét használtam. Tettem alá egy kernelt, és igazából nem vettem észre, hogy lassabb lenne mint a korábbi custom rom, sőt a RAM is több, ~208 körül indítás után. Egy funkció hiányzik, a power gombnál a reboot funkció kibővítése, meg rosszabb az akkuidő egy kicsivel, de ennél maradok (a Nex4-ig).
-
Szmoki
senior tag
válasz
gzbotii #21439 üzenetére
Szia, a játékok amiket felsoroltál el futnak rajta szépen sőt mondok egy GTA3-at is persze ehhez már mókolni kell. Én azt mondom hogy sok minden van ebben a kis telóban csak ki kell tudni hozni belőle
a kamera nekem megfelelő néha ellőni egy egy képet. Azt hogy mit kapunk meg a jövőben azt én nem tudom, de nem is érdekel. Mindig lesznek szakácsok akik főznek ránk
Végül akkor: szerintem érdemes beruházni rá habár GNex új van 80tól pár hónapos használt meg gondolom jóval olcsóbban. Úgy is mindjárt karácsony
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest