- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
válasz
slice14 #19248 üzenetére
Idézek magamtól
NSTools-t használók:
Akinek nem lehet governors-t allítani, a következő lépés elvégzése után lehet majd.
1. Reboot Recovery
2. Advanved/Fix Permission
3. Reboot
forrás:ROMolda (L) -
-
margithid
veterán
-
palesz53
senior tag
válasz
slice14 #19192 üzenetére
200 MHz - kevesebbet fogyaszt, mint 100-on...
szmoki - túlhúzható, 1200-at még biztos bírja, de 1400-re is húzható (én nem tettem, szerintem felesleges); üzemidő szerintem korrekt, én 1 napnál többet nem várok, igaz használom is rendesen; frissítéseknél elég a cache + dalvik előtte, nem kell mindig factory reset...
ja, és atomstabil! (mondjuk 1400-on már nem biztos azért)metalFray - ilyet Te újonnan már nem... Galaxy Nexus-t még igen, de xs-t max használtan...
-
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #19118 üzenetére
Igen, Voodoo van benne és NSTools-om is van, de ott nem nagyon lehet állítgatni. Lehet, hogy SetCPU-val menne, de NSTools-t szeretem használni és még így is elég gyors a telefon, továbbá ahogy írtam is, szerintem nagyon jó akksi terén.
Még egy smartassV2, fast charge, kis OC és nekem tökéletesen megfelelő kernel lesz. Egyelőre nem váltok Matr1x-ra, pedig anno azt használtam sokáig. -
Slukkica
őstag
válasz
slice14 #18970 üzenetére
Nem működik és addig nem is fog amíg nincs JB Torch.apk
(#18971) gabor72: Parancssorba egy sor: fastboot flash hboot your_file_name_for_bootloader.img
Ha nem vágod akkor az a legegyszerűbb a felraksz egy stock ICS-et ami tartalmazza.(#18972) havri1: Elég szívatós tud lenni a MIUI
(#18973) Sifre:Na ez kemény. Nem véletlenől jött ki annyi "frissítés" az E-s OTA verzióra
-
Slukkica
őstag
válasz
slice14 #18964 üzenetére
Ez kérdés volt?
Ha igen akkor nem.Várható újdonságok:
facebook sync
reboot (sima, recovery, bootloader)
screenshot
rendszerfrissítés menü törölve
ROM mod verzió a névjegyben
T9 keresés a tárcsázóban
Százalákos akku kijelzés
Hangerő gombra ébresztés
Hangerő gombra zene kontrol
Long press back to kill
status bar power widget
Allow any file to be downloaded
Bluetooth, minden beérkező file típus engedélyezve
support facebook contact sync
.... meg még kitudja -
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #18870 üzenetére
Swype-hoz meg le kell tölteni a magyar csomagot, de az egész használható billentyűzet. Továbbá én még ajánlanám az AnySoft Keyboard-ot, plusz hozzá a magyar nyelvet és ICS témát kiegészítésnek. Az egy jól testreszabható és jól működő billentyű, bár a hangbevitelt nem ismeri.
-
mandju
senior tag
-
volvoguy
addikt
válasz
slice14 #18763 üzenetére
Ezt a leírást használtam....fel kellett flashelnem először egy érintetlen "szűz" 4.0.4-et, és arra mehetett a JB...ezekszerint a stock ROM-omban volt vmi gebasz....
Arra tippelek hogy az SD Maid nevű app lesz a ludas...ezt használom rendszertisztításra...vagyis csak használtam....[link]
Ugye a Windows-t is el lehet kúrni ha beletörölsz a Registry-be...hát itt is vmi ilyesmi lehetett....
-
Pistabaaa
aktív tag
-
FőDudu
veterán
válasz
slice14 #18610 üzenetére
Nekem most 6o12p es 82%.
Vagy a forrce 2d gpu rendering vagy a szinkronizalas befejezodese miatt javult meg.Szoval kapcsold be a force 2d gpu renderinget es feltoltes utan vard a csodat....
Szerintem ez a titok nyitja. Egyebkent a nem GPU-val szamoltatott gui eleg jol terheli a procit es az bizony akadasos menuben nyilvanul meg. Epp ahogy sokan panaszkodnak.
Nalam nincs ilyesmi - egyeul az akkuidovel volt gondom. De mara elmult. -
Asbee
veterán
-
STé
csendes tag
válasz
slice14 #18505 üzenetére
Kedves Slice14!
Köszönöm, triviális volt, és annyira nem jutott eszembe, holott korábbi frissítésekkor használtam is, hogy szégyellem magam.
Ámde bosszút áll a nyavajás:
Install elindul, majd:a Verifying current system után:
assert failed: apply_patch_space(165708000)
E:Error in /tmp/sideload/package.zip
(Status 7)
Installation aborted.Előtte a wipe-okat megcsináltam, valamint új zip-et is másoltam az sd-re,
az eredmény azonos.Mi a gondja vajon?
Üdv: STé
-
Slukkica
őstag
válasz
slice14 #18349 üzenetére
Nem tudom mert nekem már 6-os van, de elvileg mennie kell!
Más:
[Stock-OTA_I9023-TSM-4.1.1-JRO03E]
Tegyétek fel ezt és akkor nem lesz recovery és root problémátok -
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #18280 üzenetére
Amennyi frissítést ez a telefon megkapott, amekkora életciklusa van és amennyi ROM és kernel van hozzá, már az eddigiek is nagyon jónak mondhatóak, és 3/4 év után sem bántam meg, hogy ezt a telefont választottam. A következő telefonom szerintem az új Nexus lesz, ha azt normálisan, csúcskategóriásnak csinálják meg, nem csak az ára lesz az.
orrlyuk: Úgy legyen!
Akkor jöhet hozzá módosított változat, ami meghagyja a CWM-et, aztán root-olt, és akkor már fel is teszem!
-
hippo0315
senior tag
-
margithid
veterán
válasz
slice14 #17804 üzenetére
Én már most se használom a flash-t, egyszerűen felesleges, az összes videót lehet már nézni flash nélkül is, csak lassít és akaszt.
Nekem amúgy egy darabig még meglesz a nexus s, egyszerűen nem látom értelmét váltani.
WP8-ban meg remélhetőleg lesz olyan ,hogy skype, vagy viber háttérben fog futni.
Jővőre talán ha jó árban lesz egy, akkor megpróbálkozom vele, vagy egy win8as tablettel -
margithid
veterán
válasz
slice14 #17759 üzenetére
Én pesszimista vagyok ezzel a július közepével.
ISC is októberben jelent meg és mikor is jött az OTA frissítés? Év végén?
Na, de lényeg, hogy megkapjuk. szerintem a következő verziót már nem, főleg ha főverzió lesz. (5.0)
De igy is nagyon jó a támogatás szerintem, egy darabig elleszek még nexus s-sel, főleg ha az igért röcenésmentes, akadásmentes használat is megvalósul! (nekem GB stabilabnak gyorsabbnak tünt mint ISC) -
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #17473 üzenetére
Az én figyelmemet is kezdi felkelteni...nekem nincsenek nagy igényeim kernel téren: legyen gyors, stabil és ne kezelje túl rosszul az akksit, smartassV2, deep idle, fast charge, meg talán még annyi, hogy menjen 1200 MHz-en. Már jó ideje Matr1x-ot használok, de túl sok dolog van benne, amit nem használok ki, Voodoo sem túl fontos nekem.
-
kasee
aktív tag
válasz
slice14 #16368 üzenetére
Kösz, menne is fel az újabb de nem akarja rendesen letölteni vmiért.
És Titanium backup pro val hogy szoktatok menteni.
Mindent szeretnék lementeni vele
Láttam vhol egyszerü leírást hozzá , de nem találom.
A Műveleteknél, a biztonsági mentés menüben a felső 3 igaz?
Ez menti sms, nevjegyzek, email, emailbeállitások, képernyők, widget ,homescreen stb?
Azt melyikkel kell hogy mindig csak frissitse a biztonsági mentést? -
Slukkica
őstag
válasz
slice14 #16268 üzenetére
A MyBackup Pro azért jobb választás mert:
Könnyebb hozzájutni
Elég neki csak egy root!A Titanium-hoz macerás a partcher
Call logot és sms-t vissza tud állítani?
Busybox kell symlinkekkel! Nem minden rom tartalmazza.
/Az lehet hogy én még tudom csinálni updater-scriptel de 99%-a a felhasználóknak nem tudja. /Persze az egy másik dolog ha mindkettőt megvasarolta valaki. De ennek kicsi az esélye. Annyit nem használja az ember hogy kB 3e pénzt megérjén. (persze ez saját vélemény)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest