- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mandju #19403 üzenetére
csatlakoznék mgTerminatorhoz,szintén előfordult kb 3-4 alkalommal az egy év alatt.a vizesedés(lepárásodás) megkavarja egy kicsit az érintőfelületet.(ugye a kapacitivnél mi vagyunk a vezető az áramkörben),volt amikor hívás közben meg akartam nézni vmit és mindent csinált a teló,csak azt nem amit akartam.törlés után helyreállt.ilyen melegbe. sajna ez többször előfordulhat.
-
havri1
félisten
válasz
mandju #19403 üzenetére
Én ezt akkor tapasztaltam, amikor zsebben van a telefon, és akkor jön be a bejövő hívás, amikor a közelség érzékelő előtt van valami. BUG, mert ilyenkor nem aktiválja a kijelzőt, csak megjelenít.
OFF/ON megoldja, de ekkor is vigyázni kell, hogy az érzékelőnél ne legyen semmi. -
mgTerminator
veterán
-
KillBorn
senior tag
válasz
mandju #19356 üzenetére
Mindkettővel nagyon jól megy szerencsére. Szuper egy ROM. Air #164 az 3.0.39, Slukkéban meg már van IDLE2.
Más:
Én féltem custom romot feltenni, de a gyári JB-né már éreztem, hogy Nexi kezd kifutni az erőből. De Slukk új lendületet adott a gépnek, és sok hasznos funkcióval is bővült a teló. Egyszóval: -
kolosanyi
veterán
válasz
mandju #19344 üzenetére
Én most egy ideje a stock témát használom, MIUI V4 Blue ikonokkal, viszont sokáig volt fent a Concept ICS téma. Szerintem nagyon szép, csak sok esetben a betűket nem lehet elolvasni a színezés miatt. Át kéne írni a témát, hogy az alap betűtípust és színeket használja, akkor nem lenne ilyen gond, de ennyire nem másztam még bele.
Ja egyébként érdemes vigyázni, mert némely téma megfoghatja a rendszert, akad tőle, elfogy a RAM stb.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mandju #19105 üzenetére
látod a mérettel én is ki vagyok békülve
fogtam én is a g3-at és túl nagy,kétkezes gép.a 4 col pont az a legnagyobb méret,ami szerintem kényelmesen használható még egy kézben,pedig tepsi tenyerem van....és igazad van abban,hogy ha nagyobb,akkor egy tablet inkább...jó szórakozást ha meglesz az új gép -
Quqesz
nagyúr
válasz
mandju #19102 üzenetére
ha számít a rendszer,akkor sztem a galaxy nexus az a gép,ami még kap frissítést és ad kihívást android berkekben.a többi gépnél nem mindig tartják a lépést sztem.nekem is lassan egy éve van meg a telo és akkor még nem hittem volna milyen jó választás is.nem bántam meg.tudom nálad galaxy s esetében majdnem mint két tojás.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest