- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feribacsi87
csendes tag
válasz
Quqesz #22811 üzenetére
factoryt nem engedi.rányomok és kiugrik belőle egy fekvő robotra felkiáltójellel a hasán.
a bottloadert sem tudom nyitni mert mikor a teló a nyitás után újra kéne hogy induljon akkor sötét marad.csak ugy tudom újra behozni ha az akksit kiveszem egy percre.de ha bejön a fastboot ugyanúgy zárva van.
cms ben is próbáltam de ott ki sem nyitja.
ha ugy dugom rá odinal hogy a két hangerő gombot nyomom akkor felismeri az egyik porton de szoft nem megy rá.
ha nem tudom betenni download mode ba a billentyű kombinációval egy jiggel vajon beteszi?
én is gondoltam hogy nem jó az i9020, de màr igy került hozzám.
esetleg valami ötlet hogy a teló bekapcsolása nélkül hogy tudnék rámásolni a memóriájára egy ramot?
recoveryből engedné update from sdvel sztem. -
margithid
veterán
válasz
Quqesz #21701 üzenetére
Ez már tuti, de ne bánkódj!
Akik eddig főzött Romokon éltek, azoknak ezután is lesz választása 4.2-re.
Nekem tökéletes a 4.1.2, ezt is köszönöm a googlenek, hogy ennyi támogatást kapott ez a teló!
Szeritnem a következő telefonom nem android lesz, de ha mégis, akkor csak nexus-t veszek!
Amúgy emlékeim szerint a 2.3 se volt ilyen jó mint a 4.1.2! Nagyon jó ez a rendszer, igaz a google most kezd odaérni stabilitásilag ahol iOS és WP tart. -
agabe
addikt
válasz
Quqesz #21568 üzenetére
Nem fem a hatlap...gg van hatul is
A hardver nem betas, a szoftverre meg a megjelenes napjan jon ki ota frissites (mindegyik n4-re, mert nem a vegleges romot kaptak meg gyarilag...meg farigcsalnak rajta)
3.4-es kernel...galaxy nexus topikban mar postoltam jopar kepet, es infot is.
Itt a hardverapron adta el valaki, igy nem en vagyok az ug,es aki beszerezte, csak lecsaptam ra.
Szerintem az optimus G -nel sem lesznek gondok...de lg "veletlenul" akar ugy is legyarthatta a nexus4-eket, hogy azokkal tobb legyen a problema mint a sajat telojaval, es en is csodalkoztam, mert lg kijelzoirol mondig csak jot olvastam (ez is jo, csak ugy tunik nem mindenhol van kelloen vedve a melegtol...es nem a proci alatt problemas a helyzet. -
KrissszG
tag
válasz
Quqesz #21091 üzenetére
Kellett valami "varázslat " hozzá? Nekem még semmi.
Arra lennék még kíváncsi, hogy a Google Play Áruház mikor fog frissülni. Az OTA-tól és a Play frissítésektől várom, hogy megoldódjon a probléma ami miatt reboot után eltűnnek bizonyos widget-ek, valamint a billentyűzet visszaáll (Smart Keyboard Pro-ról) a default billentyűzetre. Tudom, hogy nem mindegyik billentyűzettel van ez a hiba, de sajnos azzal igen, amit én használok...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Quqesz #20928 üzenetére
Köszönöm. Eléggé magam alatt vagyok most így. Remélem gyógyszerre költi a rohadék.
(#20930) slice14
Köszönöm.(#20931) Szmoki
Nem bunkóság, elmondom. Sörözni voltunk haverokkal, de többen előbb leléptek, én még beugrottam hazafelé köszönni egy nagyon jó barátomhoz, aki szintén a városban volt. 4 órakor hajnalban szálltam fel a villamosra a Blahán, kicsit ittam, de nem voltam részeg, mindenre emlékszem. A villamoson elaludtam (ki vagyok merülve, sok az edzés meg minden), és a következő kép az az, hogy leszállok a Széll Kálmánon. Ami furcsa az egészben, hogy fél hatkor szálltam le, egyből odamentem az ott parkoló járőrautóhoz, onnan vissza a koliba, majd a XII. kerületi kapitányságra feljelentést tenni. Közel másfél órát voltam a villamoson, semmire nem ébredtem fel. Érdekes, mert a tárcám (tele okmányokkal) a belső zsebemben volt, a teló meg a nadrágzsebben. Erre fel kellett volna riadnom, még ha részeg lettem is volna, de nem. Valószínűnek tartom, hogy valami szarral elkábítottak, azért aludtam ilyen mélyen, meg ennyit... -
obalze
tag
válasz
Quqesz #20703 üzenetére
Szerintem teljesen vállalható. Nem olyan "éles", és nagy betekintési szögű mint az NS-é, de a mérete miatt nagyon jó, olvasható képet ad. Az előző hsz-emben linkelt fórumban van róla video is...
A méret mellett nagy előny, hogy gyári ROM-mal elég gyors is.
Szal érdemes megnézni élesben is.Egyébként ua sok ilyen telefon szerintem, csak minden forgalmazó más és más címkét rakat rá a gyártóval.
Azért az NS-emet megtartom, még soha nem hagyott cserben...
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Quqesz #20700 üzenetére
Egész pofás jószág, 50000ft-ért meg főleg.
Mondjuk frissítést nem nagyon fog sztem kapni, vagy nagyon lassan.
Arra kitérhettek volna a cikkben, hogy a 2 sim egyszerre működik-e. Talán egy hét múlva vissza térnek erre is.Akku jónak tűnik, bár eldönthetnék, mekkora.( Rendelés TesztÉs ha beépített,akkor miért adnak hozzá 2db-ot?
)
Meg a memória mekkora pontosan? -
RAID 2
aktív tag
válasz
Quqesz #20596 üzenetére
Én is agyalok az Xperia S-en, GN-on és az S3-an.
Specifikáció alapján mindegyik telefon megfelelne, viszont a Sonytól egy kicsit félek. 2.3-mal jönnek ki, ICS-t megkapták, viszont a JB-ben nem vagyok biztos. Így most nem tudok választani a 3 telefon között. S3 még sok is lenne, tökéletes lenne a GN, csak, ahogy itt is írták 140 a MM-ban, legalábbis Szolnokon.Ennyiért viszont miért ne legyen S3?!?!
-
lord.lakli
őstag
válasz
Quqesz #20602 üzenetére
Nekem is megfelelő még mindig az NS. Szerintem én csak a következő google telefonra fogok cserélni. JB-t még nem láttam máshol sem. Sony telefonokon mint a messiást várják az ICS-et néhány telefon kivételével
Céges telefonnak Sony Sola van. Kettő magos, de csak 2.3.7 fut rajta. NS-en már nem emlékszem mennyire volt gyors. A mostani JB-hez képest picit gyorsabb, de nem esek hasra tőle. A launcher gyorsabb, játszani nem igazán játszom, így nem nagyon veszek észre különbséget a mindennapokban. Fő telefon nekem marad NS. Még annyit, hogy a Sony legnagyobb hibája, hogy van pl. Sola esetében 8 GB, amelyből systemnek és datának elvettek 3.3 GB-ot, így a maradék 4.7 GB a háttértár. Hiába vettem bele SD-t nem jó semmire sem, csak zene, meg videó tárolásra. A programok, a nagy játékok csak a beépített "SD"-re mennek fel, ami viszont nagyon sovány. Rootlni kellene, de függőt nem lehet. Ezért is imádom még az NS-t, ebben is sokkal jobb. Nem pörög, meg minden, de még mindig használható.
-
lord.lakli
őstag
-
lord.lakli
őstag
válasz
Quqesz #19833 üzenetére
Ezt tessék használni: iziSHOP. CIB-es webbankon keresztül fizeted ki. Nincs sms és egyéb plusz költség csak az alapdíj. Pécsiek még buszjegyet és bérletet is tudnak venni. Persze Budapesten meg milliárdokért több évig vizsgálják milyen elektronikus jegyet vezessenek be
-
mgTerminator
veterán
válasz
Quqesz #19761 üzenetére
Igazából én is csak ráuntam a dologra :S Most asszem ha ez elkel akkor egy jó állapotú használt GN-t veszek. Gyűlölöm a HTC-t. Igazából 3 telót néztem, a GN, S3, Note. A note kibaszott nagy és kb 120ért lehet venni. A pénzzel még annyira nagyon nem lett volna gond, csak belegondoltam hogy oké hogy ilyen szép nagy, csak nyáron kis laza rövidgatyóban nem fér el, és télen a farmergatyámban se férne nagyon el. Még azt a +70et talán megérné, de nem vagyok benne biztos. Az S meg 130-140 körül van, az meg pénzileg már nem nagyon érné meg. GNt még nem fogtam kezemben de Dzsuri mondta hogy nem sokkal nagyobb mint Nexus S és használtan ilyen 80-100 között lehet kapni jó állapotút. Most ha 50ért elmegy ez, akkor egy +30-40k az úgy szerintem pont jó.
-
margithid
veterán
válasz
Quqesz #19743 üzenetére
Szerintem nem fog olcsósodni a galaxy nexus, nexus s egy egyedi eset volt, ki tudja minek köszönhetően lehetet kapni 70k-ért hónapokig. (én mondjuk 63k-ért vettem T-s akcióban)
Sok a kecsegtető ajánlat android telefonok esetében, de én mindenképpen megvárom wp8-at, szeretném azt is kipróbálni. -
margithid
veterán
válasz
Quqesz #19459 üzenetére
Ja hogy te gyári lejátszót használsz voodooval, na ez itt a hiba!
Tessék kipróbálni neutron playert, messze a legjobb lejátszó, én megvettem 1000 Ft, de minden Ft-ot megért.
Össze se lehet hasonlítani a gyári zenelejátszóval, poweramp se rossz, de neutron azt is nagyon elveri! -
margithid
veterán
válasz
Quqesz #19443 üzenetére
Persze, lehet igazad van, megszoktuk a jót és most minden apróság baj
De van egy érzésem, hogy google is azért nem adja ki tökéletesen ics-t és jb-t, hogy legyen egy plussz ok váltani másik telefonra!
De mégegyszer leírom ,nem kukacoskodni akarok, nagyon jó a nexus s, de azért az hiú ábránd, hogy nem akad, lassul jb alatt!
Ami viszont mellette szól az a voodoo sound! Elképesztő zenei élmény, viszont ha megszokja az ember, utána nagyon rossz egy gyengébb gépről zenét hallgatni, főleg ha jó füles is van hozzá!
Amúgy jelenlegi telefonok között nexus s vajon hol helyezkedik el zenei téren?
Mondjuk egy HTC Beats Audio-val felveszi a versenyt? -
margithid
veterán
válasz
Quqesz #19439 üzenetére
Nekem 81 app van, és 75-80 mb szabad a memóriából.
Amúgy nekem a 2.3 jött be a legjobban, ics és ez is sokkal jobban akad mint az.
Aksiidőben is kicsit mintha az jobb lett volna.
Na mindegy, jó igy is, de azért manapság ez már nagyon belépő hardver ami nexus s-ben van.
Nekem mondjuk jó lesz még egy ideig at biztos, mivel nincs pénzem drága telefonra -
mandju
senior tag
válasz
Quqesz #19104 üzenetére
Hát, úgy néz ki, a galaxy s2 mellett tettem le a voksomat... ha a nexus is hasonló méretekkel rendelkezne, akkor azt választottam volna.
tudom, hogy ez a trend, de nem igazán értem, minek kell egyre nagyobb és nagyobb készülékekkel előrukkolni... elvégre ezek telefonok... aki nagyobbat akar, vegyen tabletet...
-
STé
csendes tag
válasz
Quqesz #18530 üzenetére
Érdekes... gyári reset után a beállításoknál a rendszerfrissítésnél kiírta ugyan
hogy van új frissítés, de az értesítésről az ok vagy elfogad, vagy bármi egyéb gomb
hiányzott. Így a főképernyőre mentem, ahol békén hagytam egy percig. Képernyő kikapcs.
Mikor visszakapcsoltam, már ott volt az értesítés, ahol már el is lehetett indítani a patch
telepítését. -
KrissszG
tag
válasz
Quqesz #15593 üzenetére
Uhh, nem semmi...
Köszi az infót és a tippet!
Lehet, hogy az lesz.
Telenoros vagyok... most néztem az Online felületükön, hogy van egy olyan opció, hogy GPRS Roaming korlátozás. Nem tudom, hogy ez valami olyasmi-e amire nekem is szükségem lehet?!Írtad, hogy az ismerősöd kikapcsolta az adatforgalmat, stb. mégis volt forgalmazás...
A Repülőgép üzemmód erre megoldást nyújt, igaz? Csak mondjuk olyankor még hívni sem tudnak... viszont elvileg abban az esetben nem is generálódhat forgalom... Igaz? -
-
válasz
Quqesz #15400 üzenetére
Halihó!
A lítiumos akkuknak teljesen mindegy, hogy milyen ciklusban töltöd/meríted őket -- nincs memória, nincs kezdeti kapacitásnövekedés.
Az a fontos, hogy
1. ne töltsd túl,
2. ne merítsd túl,
3. ne melegítsd túl.Azért jó időnként (mondjuk havonta) a készülék által megengedett 0%-ig levinni majd szintén leszabályozásig tölteni, hogy a statisztika referenciaértéket kapjon.
Üdv: MaCS
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Quqesz #15226 üzenetére
Már én is rájöttem, hogy érdekes ez a Market, mert az elmúlt 3 napban vagy ötször raktam újra a 4.0.4-et és abból mindösszesen csak kétszer frissült fel a legújabb verzióra.
Nekem rohadtul nem tetszik, illetve jó lenne, ha az email címes appok legalább abc sorrend alapján lennének rendezve és mellékelve lenne egy görgetést gyorsító sáv, mert ha az ember az adott Gmail-es címével már feltelepített 500 darab appot, és amit keres az pont a lista végén van, akkor tuti átérezné az ember az örömlányok mindennapi munkáját. -
feka007
veterán
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Quqesz #14347 üzenetére
Ha minden gyártó ugyan azt az ICS-t kapta akkor nálunk mi francért homályosodik a böngészõk 90%-a egyes honlapoknál? Valaki olvasott az SII-nél ilyen hibáról? Elvileg a kernel más ugye minden gyártónal, de szerintem nem éppen attól függ ez a homályosodásos téma. Világosítson fel valaki errõl legyen szíves! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest