- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Hawaii2249 #23244 üzenetére
Ha otan jött, az tiszta.
Bootloader zárva? -
havri1
félisten
válasz
Hawaii2249 #23242 üzenetére
Én is most tetten fel ota - n az 5.0.2-t,aztán fr. Kalap szar.
Play fagy, pontosabban fehér minden, semmi kezdolap, semmi.
Lassan reagálnak a dolgok. Nem ehhez szoktam. Nem értem miért adták ki erre, ha nem bírja a vas. -
Edge
veterán
válasz
Hawaii2249 #19316 üzenetére
könnynen leszedhető, nyoma se lesz én már többször szétszedtem.
-
KZP
őstag
válasz
Hawaii2249 #19314 üzenetére
Ha szépen (látható nyom nélkül) szét tudod szedni, akkor szerintem semmi akadálya.
-
gyulus08
aktív tag
válasz
Hawaii2249 #19150 üzenetére
A DHL-t én sem értettem... féltem is tőle, nehogy valami szép összeget rám verjenek.
Úgy látszik, akkor nekem szerencsém volt, remélem nem lesz vele több gond.
Illetve most a fődarab csere miatt a garancia újraindult? -
Drachoo
senior tag
válasz
Hawaii2249 #19152 üzenetére
Nekem úgy küldték vissza szervizből kijelzőcsere után, hogy nem lehetett bekapcsolni a wifi-t és a telefon hangszóró része sem volt jó. "Biztosan" alaposan kitesztelték.
Most le kéne vásárolnom a Fonepad árát, de nem merek belevágni az új 2013-as Nexus 7-be. Az is Asus, ugyanazzal a szervizzel...
-
Drachoo
senior tag
válasz
Hawaii2249 #19150 üzenetére
"Én annyira nem vagyok megelégedve a szervizzel."
Nem vagy egyedül. Nekem október vége óta folyamatosan vándorol a Asus Fonepad-om (szerencsére nem a Nexus 7, az hibátlanul dolgozik) a szervizbe ki majd vissza, most már kártalanításnál járunk. Először semmi szervizelés nem volt, csak visszaküldték, majd kijelző csere a következő alkalommal ami után hibásan jött már vissza, majd ezután alaplapcsere.
Most elértem arra a pontra, hogy egy jó darabig nem lesz Asus termékem az tuti. Amíg a szervíz nem képes felnőni a feladathoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest