- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fermacht1994
aktív tag
-
zsírsámán
senior tag
válasz
paulbence #7497 üzenetére
Angliából rendeltem, de nem a play store-ból. 1 év nemzetközi garit adtak rá. Ajándékba lett volna, de mikor kibontotta az illető nem kapcsolt be, kiderült h az aksijával volt vmi gond, nem lehetett töltő nélkül használni. Gyorsan felhívtam az itthoni asus szervízt, mondták hogy vigyem be nyugodtan, majd itt elintézik, de mikor bevittem közölték, hogy ezt itthon nem javítják, csak csehorzágban, úgyhogy menjek csak haza, töltsek ki vmi papírt, jön a futár és 2-3 hét múlva meghozza. Kérdeztem, hogy miért nem cserélik ki ha már egyszer nem működik, de erre csak annyit mondtak hogy nem lehet megoldani a cserét, el kell küldenem. Írtam hát a boltnak ahol vettem, hogy mi történt és mondták, hogy küldjem vissza nekik, mert csak úgy küldenek másikat ha ezt visszakapták. Fizetnek minden postaköltséget. Elvileg holnap jön érte a futár. Csak nálunk nem fogják fel a boltokban, ha valamit vesz az ember, azt azért veszi, hogy használja, nem azért h szenvedjen a szervízeléssel és egyebekkel. És ez tőlünk kicsit balra nem csak a drága cuccokkal van így, egy normálisan megfogalmazott levéllel és kultúrált hozzáállással tulajdonképpen azt csinálják amit szeretnél, mert te vagy a vevő, és azt szeretnék, hogy legközelebb is náluk vásárolj. (Mondjuk mostanában egy rossz szavam sem lehet az itthoni boltosokra, mert 2 helyen is nagyon segítőkészek voltak, rendes eladókkal, normális javaslatokkal, nem akarták rámsózni a véleményüket, kellemesen csalódtam bennük az elmúlt évek tapasztalatai miatt, de ez már egy másik topic
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest