Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Helmoras
üzenetére
Lollipop-nál amit észrevettem, hogy tud nagyon gyors is lenni. Csak le kell hozzá butítani az N7-et. Azaz, amennyiben cask egy gugli fiókot adsz hozzá, szép gyors a rendszer. Sok-sok hete. Amint elkezdem hozzáadogatni a fiókjaim, belassul rendesen. De ez igaz volt az eddigi ROM verziókra is. És nem az N7 az egyetlen.
-
Balinov
titán
válasz
Helmoras
üzenetére
ertem en, csak sajos a G nem fogadja el a pp-t, ez ellen nem tudunk mit tenni.
szerk:
nem tudom, ez Neked jarhato ut-e? Moneybrokers fele Skrill prepaid mastercard. En ezt hasznalom a Wallet-ba ill. PP-re is, mivel szar Maestro kartyam van
szerk2: offba raktam, nem vag a temaba. Szeretnem leszogezni, nem basztatasbol irtam az elobbit, az nem az en stilusom
-
Balinov
titán
válasz
Helmoras
üzenetére
Tejes Pite-vel egyet kell ertesek. PayPal egy kulsos ceg, amelyik online fizetesi szolgaltatasokat nyujt. A Play-en meg a Google Wallet-be beregisztralt bankartyat hasznaljuk, ergo miert lenne egy konkurens online fizetos ceg eljarasa a Play-ben tamogatva, ha ott a G sajatja.
szerk:
PP-nel meg ott az account verification, 400Ft-os probaterheles, varsz akar tobb napot is, mire meg tudod a netbankbol az authentikacios kodot, amivel validalni tudod a PP accountodat. Jo, jo, validalas elott is tudsz fizetni vele, az inkabb csak ahoz kell,hogy penzt is tudj fogadni.
nekem van mind2, tudom hasznalni mindkettot, abszolute nem utkoznek.
-
Skynet258
veterán
válasz
Helmoras
üzenetére
Én már egyszer leírtam, így csak linket adok.
A bejegyzés második fele lesz a számodra érdekes. -
bigrock
addikt
válasz
Helmoras
üzenetére
A Dlink routeredben már nem kell ppoe kapcsolatot beállítanod, hiszen azt már megtetted a Cisco routernél. Ha T-s vagy, biztos kellett kapnod felhasználónevet, jelszót a kapcsolathoz. Nálad a Cisco osztja a netet, a Dlink meg access point-ként fog üzemelni. Valami ilyesmi beállítás kell keresni a Dlink-ben. Arra kell még ügyelni, hogy mindkét router DHCP szerverként üzemeljen, de a két tartomány nem üsse egymást (pl. Cisco: 192.168.2.1-192.168.2.100, Dlink: 192.168.2.101-192.168.2.200).
Bővebb info-t itt találsz.
szerk: Bálna: ha nincs DHCP, akkor hogy fog osztani a Dlink WIFI-n keresztük IP címet? -
-
-
válasz
Helmoras
üzenetére
Jó, hogy megemlítetted, mert megnéztem, és 53 260Ft-ot fizetve a gépért, ha veszek egy 16gb-os pendrivot, még mindig olcsóbbra jövök ki, mint a 32g-ossal, és lenne új pendrivom. De azért az 5k-s ghoo tab se semmi.
De gondolkozom egy xbox360 205gb racer csomagon 67k-ért.
Sajna nem tudok dönteni a lehetőségek tárházában. -
nextman
aktív tag
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Es ahhoz meg gepelni sem kell. Ha elekadsz, akkor irsz, es segitenek az emberek...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A bejegyzés második fele lesz a számodra érdekes.

nyugodtan rendeld meg

lol