-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
Ez az, köszönöm az emlékeztetőt!
Ráadásul akkor ajánlja fel, mikor Vendég az aktív ...
Erre hittem én is, hogy sikerült - most már csak nem szabad visszajelentkeznünk
Szerk.: Most meglestem Tárhelynél is, ott sem jeleníti meg - bár félek, ettől még maradt valami, mert a fenti bejegyzésem előtt is írt olyat a Vendégnek, hogy "Ott folytatja, ahol abbahagyta"
-
KPistike
aktív tag
Sajnos, elkiabáltam azt, hogy sikerült.
Elnézésedet is kérem emiatt, anno egyik műveletemre adott válaszból arra következtettem, hogy sikerült letiltanom
Hogy kérdésedre tudjak válaszolni, újból megnéztem a Beállítások között, és nálam is ott figyel a Vendég - s ráadásként a hosszú érintésre nem menüt kaptam, hanem átjelentkezett abba a fiókba, némi galibát okozva a tájolásban (fektetett módban indítottam, és stabilan álló módra váltott, még saját profilomba visszatérve sem fordult vissza). Beállítások / Felhasználók menünél a 3 függőleges pontnál csak annyit enged állítani, hogy lehetőség legyen új felhasználó létrehozására zárolt módban.
Így, hogy épp csak beléptem, meg vissza, nálam csak 12,24 MB a foglaltság - ami csak ahhoz képest sok, hogy letiltva szerettem volna látni
Mondjuk, legalább nem lassult le ettől, csak a váltások idején - újraindítást követően a saját profilomban ugyanúgy működik (itt a rendszer reakcióidejét nézve), mint a próba előtt.GoodSpeed: Jogos a javaslat mindkét alkalommal, egy grafikus kijelzést Mindenki előbb lát át, mint egy listát a futtatott processzek bejegyzéseivel
-
KPistike
aktív tag
Üdv és BUÉK Mindenkinek!
Sikerült kérésednek eleget tennem, íme a - viszonylag friss - Unified Android Toolkit
Országon belüli lokációja az eszköznek nem befolyásoló tényező, inkább valamelyik azonosítója alapján mondja az OTA kiszolgáló, hogy az adott példányra leküldi az LRX22G-t. November 17 éjjelén még megkaptam az LRX21P-t, igaz, akkor JWR66Y-ról kezdtem a több lépcsős frissítést. Most nekem sem küldi a legfrissebb verziót OTA, bár tény, én azon kivétel vagyok, akinél a jelenlegi 5.0 jól működik.
Ahogy egy korábbi hsz-ben is olvastam (most nem kerestem rá, így nem tudom linkelni), azonos időben aktivált készülékek között is válogat - szerintem akkor is, ha a két példány fizikailag is egymás után jött le a gyártósorról.
-
alacka
tag
Bocs, közbeavatkoztak és nem tudtam előzővel együtt válaszolni.
Közben rájöttem, egy újabb nyomós okra! Ne reklámoljon! - Ha lehetne root-ra ajánlott progikat böngészni a Play-en, lehet mást is találnék...
Fedél alá mászáshoz...
Külső digitális fényképezőgéppel összekötni? Vasút terepasztalt irányítani? -
Edgeri
senior tag
-
oliverkiss32
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged