Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto02
tag
válasz
slayerenkala #8582 üzenetére
Tavasszal jön a Nexus 7.7 Tegra 4-el és ugyanilyen kezdőárral,szerintem váltok arra
ti mit szóltok hozzá?
-
sto1911
veterán
válasz
slayerenkala #8579 üzenetére
Elso ranezesre olyan, mint a travel cover, az ara is ott van (plusz a kitamasztas es magnes).
Viszont nem ved mindenutt. Mennyire vastag? -
Syl
nagyúr
válasz
slayerenkala #7667 üzenetére
Lehet de százszor jobb, mint bármelyik linkelt tok. Merev, strapabíró, állítva is lehet benne használni a nexust. Én inkább a praktikum és a használhatóság szerint választok, mint a kinézet szerint
-
arnoka
tag
válasz
slayerenkala #7667 üzenetére
Már többen is linkelték itt ezt a tokot, nekem se tetszett soha, egyik színben sem. De hát ízlések és pofonok.
Mindenesetre jót röhögtem a hasonlatodon -
oliverkiss32
aktív tag
válasz
slayerenkala #4978 üzenetére
Igazatok van, én voltam hülye. Bocsánatot kérek!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
slayerenkala #3862 üzenetére
A háttértárat, ami az alaplapra van forrasztva....
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
slayerenkala #3849 üzenetére
Ez nem biztos, hogy 8GB-ost cserélnek garaciában 16-ra. Egyrészt javíthatják is, másrészt pedig akár visszamaradt 8GB-os modellre is cserélhetik.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
slayerenkala #3822 üzenetére
Ez kb. olyan, hogy mondjuk szeptemberben megvetted a Suzukit 2,5 millióért, majd most meg bemutatják az újat. Ott sem cserélnek, csak úgy. Aki eddig 8 GB-os modellt vett, az örül, hogy van egy jó táblagépe és használja. Ennyi.
A csere lehetőség természetesen adott. Eladod a 8GB-ost és veszel helyette 16-ost, esetleg 32-est. -
gps76
őstag
válasz
slayerenkala #3311 üzenetére
Azt kiderítetted hány db pixelnek kell hibásnak lennie,hogy cseréljék? Mert nemhiszem,hogy 1 db már elég hozzá. A doboz meg szerintem nem feltétele a garinak,nem tartozéka a készüléknek.Csak megfelellő csomagolásban kell,hogy átadd nekik.Lehet pont ezzel próbálnak lerázni,de ne hagyd magad.
-
agabe
addikt
válasz
slayerenkala #3225 üzenetére
jelenleg nincs ilyen.
pontosabban nem hiszem, hogy pl. a link2sd működne, ha rootolt készülékre stickmount-tal felmountolnád a külső pendrive-ot....de ki lehet próbálni. -
ForRedGlory
félisten
válasz
slayerenkala #2044 üzenetére
Nem aról van szó, hogy nincs garancia az amerikában vett N7-re, hanem az, hogy ODA kell visszapostázni ha gond van. azt nem tudom hogy ez így mennyire helyénvaló vagy sem, mert annyian annyifélét mondanak... örülnék ha bevinném itt Peten valahova és intéznék a garit, már ha gáz lenne
-
ackos
csendes tag
válasz
slayerenkala #2044 üzenetére
Én is örülök neki
Így kb 60.000be fog kerülni a tábla, ami azért elég jó ár véleményem szerint
Igen, ez a garancia dolog eléggé foglalkoztatott, történt ugyanis, hogy az előző táblám (WayteQ xPad 70) a garancia lejárta előtt három héttel mondta fel a szolgálatot. Mondjuk a WayteQ garancia kezelése erősen meglepett, nem gondoltam volna, hogy ilyen szintű korrektség elvárható ma Magyarországon. (Hiába, negatív tapasztalatok.) Ugyanis azonnal felajánlottak egy xTab 70W-t, de a BT hiánya miatt azzal nem tudnám használni a BT fülesemet, így aztán kérdés nélkül írtak egy utalvány/igazolást, amire a vásárlás helyén visszakapom a vételárat. De ez már nagyon OFF, elnézést, csak mint kiemelkedően pozitív tapasztalat osztom meg, le a kalappal a WayteQ előtt. Ráadásul ennek köszönhetően lesz Nexusom, ezek nélkül ugyanis nem cseréltem volna még le a tabletemet.
Szóval szerencsésen alakultak a dolgok, már csak ki kell várnom, hogy a kezemben legyen, ami valljuk be: elég nehéz -
ackos
csendes tag
válasz
slayerenkala #2039 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot az Office Depot ügyfélszolgálatával, egy az egyben bemásolom a beszélgetést, hátha hasznos lesz másnak is. Az angolom miatt itt is elnézést, de úgy érzem a lényeget sikerült kideríteni.
Priscilla: Hi Akos,
Akos Hajba: Hello!First of all, sorry for my english
Priscilla: Welcome to Office Depot. How may I assist you?
Akos Hajba: I'm form Hungary, and I going to go to th US on next week and want to buy a Google Nexus 7 16GB
Akos Hajba: Can you infrom me about warranty?
Akos Hajba: Is it a local (only in US) or a global warranty for this product?
Priscilla: The warranty of this item isd 1 year and it is the global warranty.
Akos Hajba: I got different informations about it, so is it sure, that I can use it in Hungary?
Priscilla: Yes Akos, it is the global warranty.
Akos Hajba: OK, thank youOne more question: are there any tax over the 249$ price?
Priscilla: Tax will be charged as per the state location
Akos Hajba: How much is it in NYC?
Priscilla: May I have the zip code from where you are going to purchase it.
Akos Hajba: Oh sorry, I dont know surely.Somewhere near the Central Park
Akos Hajba: Maybe it isnt enough for more help
Priscilla: The tax charged in the NY is $22.19
Akos Hajba: Ok, i have no more question. Thank you for your kind!
Akos Hajba: Bye - bye! -
ackos
csendes tag
válasz
slayerenkala #2031 üzenetére
Ismerősöm megy ki New Yorkba szerdán és kint is marad három hétig. Ő hoz nekem nexus 7-et. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy hol érdemes beszerezni? Az Office Depot-ban láttam készleten több üzletben is. Ha ott vásárolja, akkor nincs rá global garancia? Mert akkor célszerűbb lenne a google-től rendelni, csak nem tudom, az hogyan megoldható. Kell - e állandó amerikai lakcím, vagy amcsi bankkártya, vagy hogyan? Illetve hogy hazaszállításkor mire figyeljen? Ha jól informálódtam, akkor VÁM és ÁFA fizetési kötelezettség nincs. A most értékesített készülékeknél mennyire jönnek elő a korábbi "széria" hibák? Kilejző elállása, színhiba,stb. Átnézetem vele, hogy ha gond van, azonnal tudja cseréltetni, ne itt derüljön ki a probléma.
-
eami
veterán
válasz
slayerenkala #1705 üzenetére
amúgy mennyire stabilak ezek a bepattintós tokok? én tuti attól félnék hogy egyszer magától kiesik :/
-
assemble
addikt
válasz
slayerenkala #1607 üzenetére
Az fura, akkor nem tudom mi lehet a gond nalad, nalam mukodik mindenesetre
-
assemble
addikt
válasz
slayerenkala #1600 üzenetére
Nem hasznalok rajta facebook-ot, de a kedvedert beirtam a keresobe, is nalam kidobja, bongeszos play-ben is irja hogy kompatibilis
Biztos ami biztos meg fel is raktam, de latva hogy milyen okadek lassu tetu moslek ez a program tovabbra is, nagyon gyorsan letoroltem azert, biztos ami biztos...
Gyari rom, 160 dpi. Elvileg ennyit kell hozza csinalni:
(-build.prop-rol erdemes backupot csinalni, biztos ami biztos)
-dpi-t atir 160-ra
-rebootAztan hogy a play appok is kompatibilisek legyenek:
-play-ben clear data/cache/amit lehet
-rebootElvileg ennyi, mennie kene.
-
assemble
addikt
válasz
slayerenkala #1585 üzenetére
160-on nalam az appok nagyon nagy resze kompatibilis maradt, eddig osszesen 1-el talalkoztam ami nem volt az...
-
TOZ
addikt
válasz
slayerenkala #1585 üzenetére
Sajnos ez igy van. A tablet ui ara (jelenleg ez). Ket megoldassal szoktam elne:
1. S2-re telepitem, majd TB-vel kuldok egy mentes az N7-re
2. Telepites idejere visszaallok 213-ra. -
agabe
addikt
válasz
slayerenkala #1224 üzenetére
A 25 dolcsit a goole play-en vasarolhatod le...nfc-s fizetesre nincs mod, arra (ha eddig nem volt meg nexusod, vagy mas nfc-s keszuleked amin aktivaltad mar) ad a google 10dolcsit ... no azt lehet elkolteni. Ezt barhol a vilagon megteheted ahol van paypass fizetesi lehetoseg...olyan mint a bankkartya (egyre tobb az ilyen chippel rendelkezo bankkartya is).
Itthon egyre tobb helyen (meki, cba, dm....meg van meg par..most nemreg ota auchan aruhazban is lattam) lehet vele fizetni, es ha regisztralod valamelyik karyadat, akkor annak hataraig tudsz kolteni, bar most meg sok kulonbseh nincs nagyon a kartya, es az nfc-s fizetes kozott (foleg ha mondjuk egy 7colos tabletet kell ehhez hasznalnod), max annyi, hogy kb 5000ft-ig nincs szukseg pin kodra, es nem kell a kartyat kiadnod a kezedbol, amit a penztarosnak emiatt nem kell lehuznia, bagy bedugnia az olvasoba. -
agabe
addikt
válasz
slayerenkala #764 üzenetére
persze, mindenki maga dönti el mit vállal be...itthon (és az anglián kívül az EU-ban sem) a 8 gigás verziót nem is fogják adni, mert az csak a google play-ből rendelhető. Ha az elérhető lesz nálunk is, akkor talán...egyszer (biztos nem mostanában).
Én is próbáltam a 8gigásat is beszereztetni szintén USA-ból, de akkor amikor ismerős kint volt pont nem volt elérhető a play-en és már jött haza, így arról lecsúsztam, angliából meg
már inkább a 16gigásat rendeltem tesco direktből (jó ideje már ki vannak fogyva, pedig előtte volt náluk akkor is amikor máshol elfogyott), csak mert akkor akkor gondoltam legyen 16-os 8 helyett
Eddigi használat alatt az jött le, hogy a 8gigás is bőven elég lenne...legalábbis nekem sem kellene több, nem tárolok rajta sok mindent, bár a nagyobb gameloft játékok mellett a transformers3 2,8 giga lefoglalt helyével együtt is jóval több mint a fele még üres a 16-os adattárának, szóval kár, hogy itthon nem lesz olyan hivatalosan, mert ha a nagyobb tömegeket nézzük ez ár-érzékeny piac ahol az tuti jobban fogyna. -
agabe
addikt
válasz
slayerenkala #546 üzenetére
Persze, hogy mukodik... [lXDA -n] minden megtalalhato, csak ha mar van magyar topik erdemes ide is irogatni nem csak oda ha kell vmi.
-
DarkByte
addikt
válasz
slayerenkala #260 üzenetére
USB OTG támogatás egyáltalán van? Nekem valami olyan rémlik hogy nem tud ilyet gyárilag, de cáfoljatok meg. Nyilván ha a hardveres rész adott (úgy tudom ez pipa) egy CM ROM + stickmount app-al sok mindent meg lehet oldani de ezt nem fog mindenki megcsinálni.
-
domerator
veterán
válasz
slayerenkala #212 üzenetére
"Ajánlom a youtube.com-ot és írd be nexus 7 vs ipad3.. csodálkozni fogsz szerintem."
Hát én most beírtam, hogy Nexus7 vs. iPad és a talált videók csak arról győztek meg, amit madgie is próbált leírni, mégpedig hogy a droid eljutott odáig egy 7 inches tablettel, ordenáré erős hardverrel és kifejezetten a simaságra tervezett szoftverkiegészítéssel, ahol az almás cuccok évek óta vannak... ez így van, akár vérig sértődik valaki rajta, akár nem. Én speciel örülök, hogy a JB már ilyen jó lett... ámbátor az igazi erejét egy belakott eszközön, napi használat közben lehetne lemérni.
"Szerintem te kipróbáltál valamikor régen egy galaxy tabot valamelyik áruházba, ami ki van téve a gyerekek egész napos nyomkodásainak, és az alapján alkotsz véleményt az androidról."
...és igen, én is tapiztam Samsung kiállított tableteket és hiába ültem oda negyed órára és nem voltam rest lepucolni az összes kirakott widgetet, meg bizbaszt a tabletről, akkor is sírógörcs volt kezelni... igazat írt madgie. Ezen kívül pedig tapiztam kiállított ipadot is, ami szintén ki van téve a gyerekeknek, mindenkinek és annak meg se kottyant.
"Hozzáteszem, apple telefon onnantól szánalmas hogy 2011/2012-ben 3.5 collal akar dominálni..."
Nem akar dominálni... egyszerűen rengeteg hétköznapi embernek nem kell nagyobb kijelző, telefon. Dominálni a 4-4,5-5 collos telefonok akarnak.
-
madgie
titán
válasz
slayerenkala #212 üzenetére
"Nekem volt 3 éve azthiszem iphone 3g-m és amikor bejött az ios4 hoppá mitörtént? oda a support a 3g-re, a settingset akadozva nyitotta meg.. És volt két telefonja az apple-nek még is nehéz volt elfelejteni abból az egyiket."
Nekem is ugyanez volt. El is adtam a 3G-t. Meg írtam lentebb az iPad 1-es tapasztalatokat is, nem? Az iPad 1 összehasonlítást a smooth rendszerre értettem (nem update-elt lassítottal).
Hozzáteszem, szánalmas, hogy olvasni sem tudsz
Sőt, az a szánalmas, hogy harmad annyi pixelt kell "meghajtania" négy maggal a Nexusnak és ekkor mutogatod a kábé +5%-os benchmark-verést. Az Android a mobilrendszer Windows-a volt régebben, Windows alatt értve a Win95-ös időket. Most a JB-vel reméljük ez megváltozik.
A végére: most őszintén, nektek mi bajotok van? Steve Jobs keretes kép, meg habzó száj. Bezzeg ha én visszaírnék hasonlókat, mehetnék pihenni.
Ja, a végére: nem 3.5" az Omnia 7 sem, write only guy. Ezzel együtt nem szeretem, a 3.5" méret szvsz sokkal jobb, mint ezek a tepsik. Az SGS veri az iPhone 4 dumát meg megint nem tudom hová tenni... mit ver és mivel? Két oldalas aláírásnyi helyet elfoglaló rom+egyéb bütyköléssel? Ne viccelj már. Ilyen launcher, olyan rom, Ext to SD, amolyan letiltások, bütykölések... geekeknek való móka ez, nem átlagembernek. Van és volt Droid a házban, van WP7 és van iOS is... szerintem a legkevésbé engem lehet elfogultsággal vádolni, nem a "habzó szájú" SGS-matyikat. Ha valamelyik nem tetszik, eladom. Nem védem foggal-körömmel, nem fizet nekem senki ezért.
Na pá, elmentem kocsmázni, neked is ajánlom rom-bütykölgetés helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 10th Gen + Logitech billentyűzet tok laptop élmény! 2 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 5G 12,1" 6+6/128GB +Pen,+tok,+védőüveg
- Google Pixel Tablet tok Spigen Thin Fit Pro hibás
- Samsung tab3 eladó.
- 4G/LTE Samsung Galaxy Tab - újszerű, 10.4" 2000x1200, kék, karcmentes, szuper akku! SZLA +garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest