- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
assemble #5850 üzenetére
Hamar assemble linkelte az Asus shopjat, az Asus altal gyartott/forgalmazott travel covrrel van valakinek tapasztalta?
Ebayes kihajtogatos-om van, korabban tobbszor linkeltek mint ajanlott. Meg is vagyok vele elegedve, de mivel eleg olcso volt, nem hinnem,hogy max fel evnel tobbet kihuz. Ezt a travel cover-t lattam boltban kirakva, de nem engedtek a csomagot megbontani, igy vizuálcsekk nem volt.
-
akipapi
tag
válasz
assemble #5794 üzenetére
A T-home ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy amint rendelnek egy szériát azonnal elkapkodják. Ezért sosincs nekik készleten. Amikor meg akartam nézni akkor se volt nekik át kellet mennem a MM-be, persze ott volt 30000ft-al drágábban. Így a T-home mindig a friss gyártásból kap.
-
Uzi74
senior tag
válasz
assemble #5007 üzenetére
Én is bereggeltem az akció előtt, nem kaptam értesítést az elején. Írtam egy mailt nov. 13-án a shop_tc@asus.com, hogy adjatok vouchert légyszi izibe, becsatoltam a számlát is. Tegnap kaptam egy szabvány mailt hogy küldjem el a számlát és kapok vouchert, nem tudom van-e összefüggés a két dolog között.
Amúgy a webshopban nincs túl sok dolog, kb egy egér fér bele a keretbe. -
hallerlaller
addikt
válasz
assemble #4680 üzenetére
Nem a tablet appokra gondoltam, ~1200 tablet specifikus van ugye, de aminek van külön tab nézete az lehet vagy ~50.000-100.000, hanem a felbontásra, ez teljesen új még. Azért megnézném persze, de venni úgy egy fél év múlva lesz igazán érdemes, addigra lesz talán itthon is samu garival.
-
Gargazsul
tag
válasz
assemble #4670 üzenetére
Nem gondolkodunk egyformán és persze ez jó. Én még most is 10 colosban ipad3-at vennék az IOS kötöttségeinek ellenére is. Azért az árért azt a minőséget várom el. 7 colosból meg nem venném a ipad mini-t mert az egy vicc az 1024x768-as felbontásával együtt. Samsung eszközök meg nem jöttek be eddig, akkor már inkább HTC. De ezekbe ne menjünk bele, mert nem idevágó és hosszú lenne a dolog
-
thxer
aktív tag
válasz
assemble #4444 üzenetére
Nekem a gyári ui bejön. Update után elég darabos lett a rendszer de mostanra megjavult, fura.
Van benne pár új animáció, ami eddig szerintem nem volt.
Ami újdonság az a felhasználók kezelése, az értesítési sávokon a gombok és a lezárt képernyőre lehet widgetet rakni. A "kézmozdulatokkal történő gépelés" magyar nyelven nem működik.
Amit még felfedeztem hogy a beállításokból eltűntek a fejlesztői lehetőségek és az MX player nem kompatibilis.agabe: 160 dpi
-
-
agabe
addikt
válasz
assemble #3827 üzenetére
Egyszeru...itthon hivatalosan nem lesz.
Lehet, hogy Szlovakiaban igen, es az is ket ev garis...raadasul ott ugye 249Eur is lesz valoszinuleg ha kaphato.
Akinek kell, az cserelhet olyanra korulmenyesebben mintha itthon venne, de a lehetoseg adott. (Ha Szovakiaban nem lesz, akkor Nemetk, Osztrakok kozul valahol tuti)(#3825) zolij:
Ha olyan lesz mint ami most allsharecast-kent az s3-asban is van (kulon alssharecast dongle vasarohato hozza 20ezerert), akkor sajnos pont arra nem lehet hasznalni jol amire engemjelenleg erdekelne...jatekok atvitelere, mert az s3-asnal bun ronda minosegu volt.
Mindwn mas eleg jo volt...filmek, youtube..stb...de erre a mostani allapotabn is fel tudok csatlakozni a halozatos medialejatszora itthon, es latom/hallom amit atstreamelek, szoval ha ebben fejlettebb lesz akkor erdekes. -
Oldman2
nagyúr
válasz
assemble #3746 üzenetére
Az, hogy mennyire nem vagyunk egyformák, jól mutatja, hogy nekem a 9.7"-os iPad -ok után meg kicsi a Nexus 7 képernyője. És ezzel nem is igen tudok kibékülni úgy tűnik... :-(
Ez a 160-ra visszavett DPI befolyásolta-e a készülék kompatibilitását a Play-en?
"Csak ennyi" elég a Tablet UI bekapcsolásához?
-
Revesz
aktív tag
válasz
assemble #3664 üzenetére
Nem hiszem, hogy saját hibámból nem tudok letölteni egy képet(oogle képnézegetőben az adott képen hosszú click és a megjelenő menüből kép mentése opcio,elkezdi letölteni,de nem sikerül egyszer se hanem majd a letöltések között a sikertelen fájlon addig próbálkozom míg leszedi nagy kegyesen),de még a torrent fájlt se akarja elsőre letölteni xD. A csúcsgépet csak átvitt értelemben értettem, mert nagy hírverést kapott és a 70% szinte bugos sajnos. A Képernyő villogás csak gyenge wifinél van és amúgy se vészes, a hátlap meg csak egy helyen reccsen néha azért nem viszem egyelőre szervízbe
-
FearTomi
őstag
válasz
assemble #3664 üzenetére
Hát, azt, hogy a nexus 10 mennyire lesz csúcs, azt nemtudom, mert a képeken úgy néz ki, mintha egy kindertojásból húzták volna elő.http://www.androidcentral.com/apparent-pictures-and-specs-samsung-nexus-10-tablet-leak
-
pandor
tag
-
agabe
addikt
válasz
assemble #3528 üzenetére
Egyszerűen az aki szereti az apple termékeket, vagy csak érdekli ...és nem is kell nagy megszállottnak lenni hozzá.
A korábbi megvásárolt app-jai kiválóan fognak működni a minin is, az meg, hogy drágább csak itthon lehet érdekes.
Bevallom egy próba erejéig lehet, hogy veszek én is majd, mert ipad3 a méreten kívül bejött volna, bár annak a kijelzője is durva .. böngészni mindenesetre 4:3-on könnyebb még mindig, a legtöbb weblap erre van optimalizálva.
a nagyobb szélesség miatt már nem fér el ugyan a kabátzsebemben, itt is a nexus 7 van előnyben, de azért összességében majd meglátom, és kiderül számomra melyik a jobb. (függetlenül az ártól) oprendszer megszokható, bár nem szeretem az itunes -t, de mindenesetre érdekel ... egyszerűen szeretek kipróbálni minél több mindent. -
trance89
őstag
válasz
assemble #3508 üzenetére
330€ ez a fostalicska miniipad és még a Nexus 7 ellen küldik harcba? biztos viccnek szánta a rohadtalma
ha már szerintük sokkal jobb kifejthetnék hogy mi az a "sok", az első dolog ami szembeötlött hogy még a felbontása is sokkal szarabb, a 4:3-as képerányt pedig szintén feldughatják maguknak
alig valamivel többért veszek vadiújan ipad2-t, szal sztem nemnagyon fog tarolni a piacon, ha mondjuk egy 250-280 dolláros áron indított volna lett is volna esélye... -
agabe
addikt
válasz
assemble #3494 üzenetére
Itthon 99ezer lesz....nem olcso, es gyengebb a hardver, de annyival optimalizaltabbak is ra az appok, hogy ne legyen eszreveheto igazan szerintem.
Nfc-t meg nem hasznaljuk ki (telefonban is ritkan)..a keparany meg nemtom....bongeszesre fektetett modban jobbnak tunik a kisebb felbontas ellenere is, szoval ehet, hogy kiprobalom november vege fele (2.-an mar kaphato, de az elso tapasztalatokat meghagyom a maniakusoknak)...aztan kiderul melyik jon be jobban, bar valszef azt nem fogom tudni kabatzsebbe rakni...hmm.
Ezzel most tenyleg az alma koveti a trendet, es persze tesznek hozza marketing maszlagot, de lehet az jo, hiszen akar az ipad2 sem rossz mai napig, csak a merete nem jott be nekem. A 3-as viszont eleg rovid eletu lett igy a vegen. -
agabe
addikt
válasz
assemble #3458 üzenetére
A modern combat 3 meg 99cent...a bard's tale-t nem hozza ki az app sales...erdekes.
-
agabe
addikt
válasz
assemble #2849 üzenetére
Írtam edigitalnak (bár még nem jött a szokásos visszaigazoló levél sem, hogy megkapták) ... pont ezt a rohangálást akartam elkerülni, ezért rendeltem házhoz
Beviszem, és ott fogom kipróbálni mielőtt elhozom, csak azt hittem, hogy ezen hiba mértékét már redukálták ... ezek szerint nem, ráadásul a júliusi gyártású példányomnak nem volt semmi hibája. Mást nem tapasztaltam, de ez is pont elég. -
hallerlaller
addikt
válasz
assemble #2842 üzenetére
Nálam javította a multitouch hibát
viszont a 'flicker' (villódzás) problémát nem, az úgy látszik tényleg hardveres és a wifivel van összefüggésben, mert tényleg akkor villog csak, mikor adatforgalom is van.
Más:
XScope browser mióta lett fizetős?(#2843) agabe
felesleges cseréltetned, újabb példányok is random csinálják, kapcsold ki a wifit ha zavar könyvolvasásnál. Vagy hátlap le és az egyik wifi antenna csatlakozót celluxal leragasztod, akkor megjavul.
szerk.: első példányod nem csinálta? -
agabe
addikt
válasz
assemble #2842 üzenetére
A flickering -ről (villogás) nem írnak semmit benne ..
Nos az én példányom ( C9O , tehát szeptermberi gyártás) villog (automata fényerőn, ha kevés a gény, vagy kicsire állítvas manuálisan).
Tudom milyen amikor nem, mert pár hete amikor megvolt az első akkor az nem csinálta.Faxa ... most vihetem be edigitalba cserére ?
-
Loituma69
őstag
válasz
assemble #2698 üzenetére
Csak kényszerüségből vettem nexus 7-t, nem azért mert ez volt a vágyam én csak és kizárolag 10.1 vagy 9.7 tabletet vennék, de az nincs megfizethető áron és minőségben! Az összes 10.1 tablet tré a 4.1 frissítés óta még az Asus Transformer Pad TF300 is tele van szoftveres hibákkal hiába 120.000ft 4 napig volt nálam ismerem,. samsung galaxy note 10.1 meg nem vagyok hajlandó 150.000ft adni így maradt időlegesen a nexus 7! myaudio meg concorde tab és wayteq szóba sem jöhet és a kínai import sem! Csak és kizárólag ott veszek tabot ahol a kezembe tudom fogni ki lehet próbálni és vissza lehet vinni 3 napon belül, én nem postázgatok és reménykedek, hogy majd 3-4 hét múlva kész lesz vagy visszaadják az árát ha gond van vele. Ezt egy életre megtanultam, hogy neten nem rendelek mert csak a gond van vele, ha gond van vele hiába a garancia!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
assemble #2658 üzenetére
Tábla UI-ra nem lehet valahogy átváltani? Nagyon megszoktam a TF101-en. Amúgy gyors vélemény eddig 1 óra alatt kb.
- Gyors. Érezhetően jóval gyorsabb a TF101-nél.
- Kényelmes, jól fogható, tökéletesen össze van rakva. Ehhez képest a TF101 iegncsak rozoga hatást kelt.
- Nem forró, de érezhetően meleg. Télen kesztyű nem kell majd mellé.
- Internetezés viszont sokkal rosszabb élmény a TF101-hez képest. Ilyen felbiontással és mérettel elég éles szem kell hozzá.
- 720P-t szerencsére simán viszi.
- Képernyője jobb is, meg rosszabb is a TF101-nél. Jobb, mert nagyobb a DPi. De valahogy túl fényesnek tűnik. Lehet ha manuálisan lejjebb vezérlem jobb lesz. Egyelőre automatán van. -
agabe
addikt
válasz
assemble #2659 üzenetére
Akar el is konyvelhetjuk a 32gigas erkezeset...persze kerdes melyik piacokra (8gigas itthon hivatalosan nem lesz), es ha az arakat kellene elore josolni akkor logikusan 300dolcsi/euro korul lesz hacsak addig nem lesz arcsokkentes a mostaniaknal is, mert akkor lehet 275 korul is.
Az igazi kerdes, hogy ez itthon hivatalosan forgalomban lesz-e...de miutan matteo_szg nem mondhatott semmit...van ra nemi esely, de majd meglatjuk.
Itthon valszeg 100-110ezer korul lehet talan majd az ara ha valoban lesz.A fentiek jelenleg csupan feltetelezesek, es nekem (sajnos) nincsenek informacioim, de ezek tunnek logikusnak...meg lehet, hogy az upad miniben is 32giga lesz a tarhely, es emiatt lepik meg a dolgot.
(#2661) matteo_szg:
Lesz meg mas valtoztatas (3g, microsd, t30L chipset helyett az erosebb verzio, hatso kamera...vagy valami) amirol szinten nem beszelhetsz ? -
Drizzt
nagyúr
válasz
assemble #2585 üzenetére
Ez a link meg mukszik, de nincs mar ra utalas a fooldalon. Azt kene megnezni, hogy a fizetesi modnal kiirja-e a kedvezmenyt, de en nem fogok regisztralni csak ezert. Amugy a mastercard oldalan irjak, hogy a kedvezmeny az elso 400 mcm vasarlasra el. Az mar lehet letelt.
-
pethYeti
addikt
válasz
assemble #2550 üzenetére
Nekem is netes kártyám van de pont nincs a számlámon 99 ft se, és nem tudom bereggelni. De ha sikerül akkor biztos tudsz vele fizetni.
Engem is érdekelne hogy Mastercard Mobillal a fizetés hogy történik? Megrendelem és már ki is kell fizetni? Nem elég jóváhagyni csak a boltban ha látom, hogy tényleg ott van?
-
agabe
addikt
válasz
assemble #2380 üzenetére
azért fura, hogy van olyan amin előjön, és van amin nem, és szoftveres megoldása lesz. Ennek csak olyasmi lehet az oka, hogy valamelyik alkatrész benne nem egyforma, és egy szériánál valamelyik chip-ben előfordul, hogy a mostani rommal nem jól működik, míg a normálisoknál nem jön elő.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
assemble #2329 üzenetére
Én kérek elnézést, még nincs Nexus 7-esem, de be akartam vásárolni.
Ami eddig végül sikerült a nagy DPI ide-oda állítgatás után:
Cut the Rope HD
Air Control HDAmi nem:
Horn
Sketchbook Pro -
Oldman2
nagyúr
válasz
assemble #2309 üzenetére
Lehet hogy elsikkadt számodra, hogy nekem jelenleg még nincs Nexus 7-esem, de mivel rövidesen lesz, szerettem volna a most akciós HD verzióból előre vásárolni egy példányt.
Ami egyelőre nem jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged