- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
* Akkor a ROM (és/vagy tuning) miatt semmiképpen nem lehet. Pipa.
* Lustaságból még nem vettem OTG kábelt, tehát nekem a nélkül is fennáll a jelenség. Pipa.
* Látom nálad BSPlayer-el volt problémás, de nálam MXPlayer volt a lejátszó. Tehát ez sem okozhatja. Pipa.(#4006) agabe:
A fentiek alapján már csak erre tudok gondolni. Most hogy így beszélünk róla, támadt egy ötletem. Be fogok kapcsolni egy netradio-t és figyelni fogom hogy megakad/megreccsen-e a lejátszás. Ha nem, elindítok egy YouTube videót (lejátszom stock browser-ből és app-ból is), majd egy filmet is berakok MXPlayer-el és megnézem mi mit produkál. A fejleményekről beszámolok.P.S.: Véletlen nem az AVF/AVX-es agabe vagy?
-
assemble
addikt
-passz, gmail-t hasznalok.
-nekem inkabb ugy hangzik hogy ott a wifi lesz ott a szuk keresztmetszet, errol megbizonyosodhatsz hogy megprobalod ugy is lejatszani hogy a film lokalisan rajta van a Nexuson. 720p-seket nagyon nagy szazalekban azert meg boven birni kene a WiFi-jenek, szoval valszeg a routered a szuk keresztmetszet, vagy tul messze vagy tole, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest