- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Dolphine #8394 üzenetére
Szia Dolphine
IGO-t kerulnem, nincs kedvem mokolni, plane,hogy van CoPilote Live premium Marketrol, ahoz max csak + mapokat kell venni es nincs vele gond.
Navigon cuccos nyaron lesz 4 eves (2310), tavaly vettem ra full EU Q2/2012 map upgradet, eddig elnavigalt barhol, itt a szigeten, Mallorcan, Olaszoknal, meg 4 eve IRL-HUN odavissza tavon. Igaz, a vigyazz warning az nekem is az agyamra ment, mire rajottem,hogy sebessegkorlat atlepest jelent, meg a veszelyes hely= speedcam
Februar vegen tervezunk egy hosszuhetveges turat, majd akkor kiprobalom CoPilot-ttal, mennyire merul az akksi. auto-s usb adapterem mar van, bar valszeg abbol valami combosabbat kell venni.
Autostartoval viszont meg mindig kuzdok. Pl. sok ilyet, vagy kozel hasonlot latni, de konyorgom ennel hogy rogzited a tabot a flexi karra?
-
fatty
aktív tag
válasz
Dolphine #8059 üzenetére
En is 850mAh toltovel toltom, 10-100%-ig kb 5ora. Probaltam hosszu usb kabellel is akkor mar keves volt neki, tapon logva hasznalat kozben is csokkent az akku. Kulso akkum van egy, de meg N7-hez nem hasznaltam.
mindenki: koszi,
Kovetkezo projekt a mindstorms vezerelt allvany. -
tupijani
tag
válasz
Dolphine #7825 üzenetére
Meggátolja az állandó sinkronizációkat facbook, google egyebek esetén. Nem működik a háttérben szinte semmi, aminek nem kell, indításkor élednek csak újra, vagy meghatározott időben. Van pro verziója is, abban jobban testreszabható a blokkolt és engedett alkalmazások listája.
[link] a merülésről -
watercooling
tag
válasz
Dolphine #7203 üzenetére
Ez elég jó: Mantano Ebook Reader
-
sto1911
veterán
válasz
Dolphine #7095 üzenetére
Nem ismerem, de ha be lehet allitani ugy, hogy rendszeralkalmazast ne allitson le automatikusan, akkor jo.
Az a baj a task killerekkel, hogy sokszor olyat is leallit, amit nem kellene, ill. amit leallit, az ujraindul, mert annak futni kell, az ujrainditas meg ugye tobb kraft, mintha csak ugy ott lenne.
-
sto1911
veterán
válasz
Dolphine #6542 üzenetére
A rootolassal elrontani nem fogod, egy baj van vele, hogy ha nincs nyitva a bootloader, akkor annak a nyitasa adatvesztessel jar (=letorlodik minden rola), de vissza lehet masolni.
Az altalad emlitett program azert sz*r, mert streamel, ami egyreszt plusz eroforrast igenyel, masreszt meg amit nem lehet streamelni, azt elotte fel kell masolni a gepre. Ha meg fel tudod masolni, akkor ugyis odatenned, nem?
A stickmount viszont felmountolja az usb-t, es megjelenik a fajlrendszerben, akarcsak az sdcard, es ugyanugy mukodik, mint az, tallozhato, nem kell masolni semmit, stb. Teljesen ugy mukodik, mintha winre dugnal egy pendrive-ot.
Ha sokat hasznalsz kulso tarolot, akkor erdemes megfontolni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Dolphine #5981 üzenetére
Eddig egyetlen opciót láttam, a HTC MediaLinkkel wifin keresztül ki lehetett rakni a tévére a képet, de nem olcsó megoldás. Mást alternatíváról egyelőre nem tudok.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Dolphine #5941 üzenetére
Nekem ez bevált: MediaHouse UPnP / DLNA Browser
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
Dolphine #5827 üzenetére
Hosszan (vagy duplán) nyomsz egy adott szóra, aztán a két kis biszbasszal tudod változtatni a kijelölést. Vagy menü - select all. Aztán rákattintasz a kijelölt részre vagy megjelenik valami másolás szimbólum (2 papír egymáson) és úgy másolod. A kívánt helyre meg szintén képernyőt hosszan nyomva beilleszted.
-
Dolphine
addikt
válasz
Dolphine #4765 üzenetére
Időközben eszembe jutott még egy kérdés!
Ha nem lehet másolni a PC-ről a Nexus 7-re közvetlenül, akkor olyan .apk file sem telepíthető a gépre, ami nem a Google Play-ről van. Értem ez alatt, ha van egy ingyenes .apk a PC, akkor nem fogom tudni használni? Az ismeretlen forrásból való telepítés engedélyezése akkor nem is lehetséges? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged