- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
Ma megjott a nexusom garibol. Eleg gyorsan, gordulekenyen ment a dolog. Irtam az asusnak, ok kikuldtek a futarceget, majd ma visszakaptam. Folyamatosan kaptam az emaileket, h hol tartanak, mi a helyzet. A legjobb az egeszben, h a hibas 8gb-os volt, amit kaptam most az 16 gb-os
-
agabe
addikt
Ez tényleg szomorú ...
1 hónap ? ?
Azért az durva lenne...de nem azért van mert itthon még nem kapható hivatalosan, és nem készültek fel a garizására, vagy majd később is erre lehet számítani ?
Angliából google play-en keresztül vásároltad, vagy boltból ?
Ha google play, akkor lehet érdemesebb (ismerősön keresztül) oda visszaküldeni, és google-el cseréltetni (bár nemtom angliában hogy megy, de amcsiban csak szólsz nekik, hogy nem jó, küldik a csere gépet /néhány napon belül/, és a rosszat vissza kell küldeni két héten belül) -
jerry311
nagyúr
Akkor lehet gari
viszont irnak pixelhibakrol is...
Szemelyes preferenciam alapjan akkor sem gariztatnam most, ha a kamera doglott lenne.
Majd inkabb par honap mulva, addigra mar kijon az X hw verzio, javitott apro hibak es osszeszerelesi folyamat, meg talan a minosegellenorzes is erosebb lesz. -
-
jerry311
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged