Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollaz
tag
válasz
oliverkiss32 #3899 üzenetére
Don't feed the troll. Jó éjt.
-
cibere11
tag
Üdv!
Most készülök egy Nexus 7 vásárolni.Egy-két kérdés
Nem fog most csökkenni a 16 gb készülék ára a 32 gb bejelentése miatt?
Debrecenben hol a legolcsóbb egy 16 gb fekete nexus 7?
Valami jó játékot tud valaki mondani rá?
Köszi a segítséget. -
Kobe
veterán
Lesullyedhetnek a te szemelyeskedo szintedre, de nem fogok, hiaba szamitasz ra. Maradjunk annyiban hogy vannak olyanok akik igen, a 2 epizod susu a sarkanyon felul masra is hasznalja a cuccot, es szeretik es ki tudjak hasznalni a tarhelyet, es egy utazas alatt nem tablettal + notebookkal + mp3-al akarjak jatszani a helyi meno csavot, hanem esetleg mindent egyben "letudni", ha mar a technika lehetove teszi. es le fogsz seggelni, de vannak olyan emberek is akik tudjak hogy a 8 gb os pendriveokat mar 2-3 evvel ezelott is fingert szarert vagtak az emberhez igy manapsag inkabb szamit cikinek mint menonek :-)
-
FeRkE
őstag
válasz
fordfairlane #3893 üzenetére
Nincs sem szoftveres sem hardveres oka, a Google a felhőszolgáltatásokat erőlteti, neki az a cél hogy azt használd, ne a saját kis micro sd-den legyen a cuccod.
-
fordfairlane
veterán
Amúgy is szemétség kihagyni a microsd-t mert kb fele annyiból meglenne a bővítés mint amennyiért a gugli sarcol.
Ez engem is meglep, túl az üzleti okokon talán valami technikai oka is lehet ennek, akár szoftveres akár hardveres. Az Apple soha nem barátkozott a külső memóriabővítéssel, viszont ezért is Androidon ez egy komoly előny lehet(ett volna) az iPadhoz képest. 7-10 coll tablet méretnél azt sem lehet mondani, hogy a foglalat túl sok helyet vesz el.
-
kervantas
aktív tag
válasz
hallerlaller #3890 üzenetére
De fölösleges itt sírni egyes ebérekénk, mert ha nincs akkor nincs, és ezt muszáj elfogadni, mert nem tudunk rajta változtatni. Speciel engem nem zavar különösebben, 16 gb az appoknak elég, a filmek meg mennek pendrive-ra (+16 GB).
Amúgy nem értem hogy mi a halálért nem lehetne beleépíteni egy sd olvasót.
-
Cyrin
addikt
Azt én is le akartam már írni többször is, hogy az emberekkel az a baj, hogy nem tudják mit akarnak.
Nagyon fontos lenne, hogy rendesen átgondolja mindenki vásárlás előtt az igényeit, körbejárva alaposan a témát, akár több hónap utánaolvasással, mérlegeléssel, saját helyzetének, és igényeinek pontos ismeretében, józanul ÁTGONDOLVA.
Ez alapján le lehet fektetni azokat a műszaki paramétereket, amik fontosak, és csak ezután keresni hozzá terméket, nem pedig fordítva, kiszemelni egy terméket, utána megpróbálni ráhúzni az igényeket, így nem fog menni sosem. Így mindig elégedetlenség, fikázás lesz a vége. Nem utólag kéne ezen filózni.
A másik meg, hogy azért mert valakinek az igényeihez egy termék nem felel meg, attól az még nem szar, csak NEKI, az Ő elvárásainak nem felel meg, attól mág nagyon sok más embernek megfelelő lehet.
Talán meg kéne ezeket érteni előbb. -
edward2
addikt
Ki mondta hogy könyörögj ezért? Ha nem tetszik akkor foglalj állást, hogy ez neked nem megfelelő eszköz de ne jöjjön már minden ilyen ember a nexus topikokat teleokádni! Itt aki örül a készülékének az tapasztalatot szeretne megosztani.
És az is érthető hogy embereknek kezd tele lenni a f*sza az ilyen világrengető specifikációkért síró emberekből.
Én itt befejeztem, de tényleg menjetek már másik topikba.
-
Kobe
veterán
-
TOZ
addikt
Nem játszom. Könyvet olvasni ott a könyv. :-D Meg persze a Kindle.
Egy két rajzfilm utazásokra a gyerekeknek előfordul, hogy van rajta. (Néhány Süsü epizód, Pompom -) pár száz mega).
Zenét nem ezen hallgatók, arra celeszkoz van (meg Google Music is létezik, minek foglaljon helyet nálam a zene, ha tárolja más helyettem.)
Meetingen jegyzetelni (evernote), fontosabb törvényeket rajta tartani, futó ügyek doksiajibol másolatot hordani rajta, több mint sok is a rendelkezésre álló tarhely (16os változat).
Pendrive amúgy is van a táskában, 3G stick és egy OTG kábel sem hiszem, hogy hatalmas terhelés. Ha kell, csak elokapja az ember (nem kell, de elfer a táskában) -
Kobe
veterán
válasz
edward2 #3879 üzenetére
a negatív kritikát is el kell tudni viselni, főleg ha annak van alapja. Máskülönben ugyanolyan almalogós álomvilágba süllyed az ember, mint az apple fanok. Szerintem kurva jó kis tablet ez mind hardveresen, mind szoftveresen, de aki azt bizonygatja, hogy 8-16 GB mindenre elég, az sajnos a kelleténél több kompromisszumot köt. Főleg úgy, hogy mindannyian tudjuk hogy egy USB vagy microSD aljazt ráapplikálása kb kemény 2 dollárral ha megdobta volna az árát, vagy előállítási költségét. Cloudról emg hülyeség beszélni egy wifi only eszköznél, ha meg van 3g, a gatyádat ott hagyod a mobilnet számlára.
HTC One X em van, 32 giga alap + 25 dropbox. Perpill úgy néz ki, hogy tárolom rajta a zenéimet - 10-12giga mert nem cserélem naponta őket, szeretek változatosan sokat hallgatni, és nem fél óránként a laptopra kötni csereberélni. Mellé felrakok pár 20 perces sitcomot, vagy sorozatot nem fHDban, de nem is szar minőségben, és már teli vagyok.
Sokat utazok, 3 órás vonatút + 1 órás buszút hétvégente alap, hogy kiszolgálásra kerüljön. Nem tudom elképzelni, hogy normális minőségben, 8-16 gb hogy tudná ezt teljesíteni, úgy, hogy még annak egy jelentős része lejön a rendszer miatt. Persze ha 64 bites mp3at hallgatnék, és mindent SD ben néznék, valószínű menne, kérdés ki akarja azt, ha a gép minden technikai paramétere emgengedi a jobbat
matteo: ez örömteli hír, ha ez így lesz, akkor mindenképp nyomon követem, persze ehhez az kell, hogy megbízható bolthálózat is felvegye a kínálatba és ne zugGSM-ek szürkeimportja legyen csak. Majd kiderül.
-
matteo_szg
őstag
Na akkor tisztázzuk a dolgokat, mert hiába jelennek meg cikkek, hírek, sokan végletesek vagytok.
Hazánkban hivatalosan a 32 GB-os WiFi+3G verzió fog megjelenni december elején. A sima 32 GB-os WiFi modellt nem fogja árusítani az ASUS, de továbbra is az EU-ban vagyunk, biztos vagyok benne, hogy lesz cég, aki behozza. Ha pedig a garancia rendben van, tudod itthon is érvényesíteni.
-
-
edward2
addikt
válasz
pethYeti #3878 üzenetére
Komolyan agyfaszt kapok az interneten minden nexust érintő cikknél lévő kommentektől. Állandó rinya. Semmi nem elég nem elég a tárhely kijön a legjobb telefon a piacon féláron konkurensekhez képest akkor miért nincs benne LTE miért csak 8 giga miért nem 4"es miért nem ez miért nem az.
Beszarás hogy Apple oldalon egy szelet csokit is eladhatnak 180$ért mert apple logoként van kiöntve míg android oldalon a konkurenciát alávágva adnak ki egy jólkinéző telefont és akkor jaaaj nincs sd kártya scak 8 giga meg nincs LTE meg miért nincs hozzá S pen (ilyet is olvastam már)....
Na vége. Ezt már le kellett írnom mert totál készen vagyok.
-
Kobe
veterán
azért az vicc, hogy egy high end kütyünél még külön kábelt + usb kábelt kelljen cipelni. Annyira kompakt, mint egy zsinóros távirányítós autó kb
Ha lenne USB aljzat és lehetne olyan kisméretű pendriveot kapni 8-32 GB verzióban mint pl a logitech egerek unifyng receiver vevőegysége, azt mondom oké, de külön kábellel meg pendriveval szenvedjen akinek 2 anyja van
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
hallerlaller #3875 üzenetére
Mindig jön egy új marha, aki leírja miért rossz...de kit érdekel? Tudták hány GB-tal veszik meg. Elég az SD off-ból, elvesznek az értelmes hozzászólások.
-
hallerlaller
addikt
Ez hihetetlen, amióta megjelent a készülék azóta megy ez a tárhely vita, nem unjátok még? Akinek nem elég vegyen mást.
-
Kobe
veterán
válasz
pethYeti #3867 üzenetére
Hat pedig nekem pont erre kene es a 8-16 giga erre kvakeves. Gyakorlatilag ha felrakok pl 1-2 jatekot akkor meg mar nem igazan marad hely egy 2-3 orat kitolto filmnek + zenenek rajta. Ha csak nincs szarra tomoritve de nem biztos hogy 2012ben elmenykent elnem meg a 96os vhsek minoseget
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
slayerenkala #3862 üzenetére
A háttértárat, ami az alaplapra van forrasztva....
-
lmisi
senior tag
válasz
pethYeti #3867 üzenetére
Egy pár év múlva lehet nevetünk a táblák jelenlegi kapacitásán. Én nem látom akadályát egy akár 1 terás táblának sem, vezetékmentes perifériák segítségével, tv és dokkolóval ellátva teljesen kiválthatná a pc-t, dvd-lejátszót, net és notebookot. az összes kacatot... nem kevés helyet és környezeti terhelést energiaszámlát megtakarítva.
-
pethYeti
addikt
Könyörgöm miért nem előtte mérlegelted ezeket, utólag most itt okoskodhatsz igazából teljesen felesleges. Egy 7' tablet nem arra van kitalálva hogy rajta legyen 5 db 1,2 gigás avi, hanem 1, 2 amit út előtt felmásolsz. Ha nincs ilyenre időd akkor ne vegyél tabletet, neked ez esetben egy nagy tárhelyű netbook/notebook kell.
-
lmisi
senior tag
válasz
pethYeti #3857 üzenetére
Okosan, persze malmozz a kedvenc filmjeiddel, zenéiddel, játékokkal. Nekem nincs időm ilyesmire.
Ahelyett hogy felmásoljak 5 db. kb 1.2 gigás avit, amiket megnézek amikor akarom és ott ahol akarom, csere berézzek 1-enként.
A zemberek nagyrészének sem jön be ez. Itt vannak a 3-5 gigás szuper játékok 2 el is fér rajta egyszerre, az igen.
Amúgy is szemétség kihagyni a microsd-t mert kb fele annyiból meglenne a bővítés mint amennyiért a gugli sarcol. Ráadásul mehetne a 64 gigás kártya, helyette megy a használj felhőt szivatás, ja egy 3g nélküli 12 gigás vason.
64 gigánál lehetne 1-gás cache a böngészőnek, offline levelezés, több ezer ebook, 1-2 száz abook.
Kezembe kapnám és használnám is, helyette ha van gépen a közelbe rákapcsolom usb-n, vagy wifin keresztül keresgetni kezdek. Ja előbb bekapcsolom a pc-t.
Saját tapasztalat amikor a defy-ban 16-os kártya volt havi rendszerességgel szerencsétlenkedni kellett vele helymizéria ügyileg, 32 gigánál évente 1szer foglalkozok vele. (64-el meg kb. soha sem kéne)Ezt a 8,16,32 bővíthetetlen felháborító szivatást azért nézik el az almának, guglinak, mert kb. ezek a vasak hozzák a szintet és az elvárható support-ot. A többiek kevésbe, vagy sehogy.
-
assemble
addikt
Hat tenyleg furcsa, hogy az hogy kint ilyen szinten csokken az ara, ilyen szinten nem jut el ide...
Az is furcsa amugy hogy a 330 dollaros iPad Mini-t (16 gigas, sima wifi-s) itthon ugyanugy 100k-ra akarjak beloni, mint a 300 dollaros N7 32 GB + 3G arat, mikozben egy tizezer forinttal olcsobbnak kene lennie az N7-nek. Persze nem nagy kulonbseg, meg gondolom itt 10ezrekre kerekitenek azert, de akkor is furcsa, hogy egy N7-et nagyobb haszonnal akarnak eladni, mint egy iPad-et, aminel pedig alapvetoen a naiv gazdagok a celkozonseg. -
pethYeti
addikt
Mire alapozod hogy a zemberek 80%-nak nem elég a 16 gb? Bőven elég, csak okosan kell kihasználni és nem minden szir-szart rajta hagyni... 3g meg tök fölösleges ha a zembernek van egy előfizetéses telefonja amivel gond nélkül tud csinálni hotspotot... Nekem nem érné meg a +20000 a +tárhely és a 3g, és szerintem még rengetegen vannak így vele.
-
lmisi
senior tag
Azt ugye te sem, meg a forgalmazók sem gondálják komolyan????
Kb. hasonló elven ment a 16-os árazása 100ért, még a piacradobást sem bírta ki, szerintem most is az lesz.
Vagy normális árazást használnak vagy búcsúzzanak el a normális eladási db.számoktól. Értem itt a tized annit mint lehetséges mennyiséget.
Senki sem vesz 16-ost amikor 12 giga szabad hely borzalmasan kevés a zemberek 80%-nak és +20 ért kap normális 32-st extra 3g modemmel.
Hol élnek ezek???? -
agabe
addikt
itthon nem lesz hivatalosan 32gigás wifi only, ezért nem viszik lejjebb a 16-os árát.
Lehet rajta szomorkodni, de ha az árazásokat nézed, akkor ezzel az ipad mini ellen versenyeznek (nem is sikertelenül) hiszen az 99ezer wifi only gyengébb hardverrel, rosszabb felbontással.Ha a kinti áron kell 16 gigás, akkor kint kell megvenned. Nem mondom, hogy jó, de ez van.
-
wion4
csendes tag
Sziasztok!
Tudja vki, hogy meg lehet-e jeleníteni GPS koordinátákat a gép Térkép alkalmazásában? (Az asztali Google Maps ezt tudja.)
Vagy egyéb javaslata valakinek arra, hogy miként lehet a tabletet használni arra, hogy egy adott koordinátára elnavigáljon? -
lmisi
senior tag
Nálunk nem lesz sima 32 gigás?
Az androidguys szerint:
[link]Nexus 7: 16GB for $199 and
32GB for $249; available in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan, and also through our retail partners Gamestop, Office Depot, Office Max, Staples, Walmart.
Nexus 7 with 32GB and mobile data: $299 and unlocked, on sale 11/13 in the Google Play store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain and Canada.
Nekem úgy tűnik a 32gigásnak kellene lennie 80ezernek 3g-vel 100ezer. a 16 gigásnak ha lesz nálunk továbbra is kb. 65 felfelé kerekítve.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
slayerenkala #3849 üzenetére
Ez nem biztos, hogy 8GB-ost cserélnek garaciában 16-ra. Egyrészt javíthatják is, másrészt pedig akár visszamaradt 8GB-os modellre is cserélhetik.
-
csabám
addikt
válasz
matteo_szg #3820 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy mennyivel lesz olcsóbb a 16 gb - s ha megjelenik a 32 gb + 3g variáns?
-
Cyrin
addikt
hwsw cikk a 4.2-ről:
m.hwsw.hu/cikk.php?id=49269 -
tybsen
addikt
Pont ezt reklamaltam valamelyik nap egy hirnel, hogy nagyon el vannak csuszva a hirekkel. Kit erdekel masnap vagy ket/tobb nap mulva, amit mar minden lehetseges helyen elolvasott? Engem kifejezetten irrital, hogy egy hirt napokkal kesobb olvasok el, ami mar mindenhol leragott csont
Annyi a pozitivuma, hogy utana hozza lehet szolni a cikkekhez es tudunk rola beszelni.
-
agabe
addikt
Eleg jo esellyel ilyesmik lesznek az itthoni arak...de ha nem az alap 8gigas verzioju n4-et nezzuk a 16-ra a nem tul magas felarral itthon max 115-120ezer korul megallhat...annyiert nyito aron nagyon durva.
Nexus 10 alap 16gigas verzioja meg siman beferhet 160ezer korulire ami szinten durvan jo ar.Mar csak az tunik nekem furanak, hogy n4 hatlapja gorolla glass .. eddig az volt a jo, hogy a hatlapok nem voktak tul erzekenyek, de erre minimum folia kell majd, a tores ellen meg biztosabb lesz valami tok, de akkor minek a jo fogasu alap hatlap? Most valahogy megfordult az eddigi (es minden mas...pl n10, n7) koncepcioja a muanyag hazzal/hatlappal. Meglatjuk. Kar, hogy n4-et nem samsung gyartja...ott a garival sem lenne gond (legjobb a szervizuk minden gyarto kozul)
Varom mar a teszteket, tapasztalatokat.
-
TOZ
addikt
UK-ből egy N4 239/279 aron beszerezheto lesz. Ez 85/100 atszamitva. Garancia EU-n belul elvileg kene, hogy eljen. Majd nyilvan okosabbak leszunk par het mulva.
Zodiakkal annyiban egyet tudok erteni, hogy az ar es Google nev talan nem minden, de ilyen nyito arakkal eleg komoly piaclefolozes indult meg. -
agabe
addikt
válasz
Skynet258 #3835 üzenetére
Igen...ez tokeletes hir a ma tudottakalapjan
Ami meglepett (mar tobben is irtak, az a nexus 4 ara ...ne a 8gigasat nezzuk ,mert azert az szerintem ugyanugy elhibazott kicsit mint n7-nel...de a 16gigas valtozat ara kb fele (vagy annyi sem) annak amit az lg optimus g-rol felteteleztek eddig.
Vagy rosszul adtak meg az optimus g varhato arat, vagy senki nem fogja azt venni. Elvileg dragabbnak nem szabadna lennie ismerve a megtepazott hirnevet.A masik erdekes lehet, hogy nexus 10 ugye most jon ki, wifi only. Abbol is tuti lesz 3G-s verzio par honap mulva ha kovetik az n7-esnel bejaratott menetrendet, de lehet, hogy hamarabb is. Lesz rajta (a kiszivargott hasznalati utasitas kepei alapjan) mini hdmi, es ami feltunt, az az aljan a 6 csatlakozos port.
Van ugye a bal oldalan a jack mellett a micro usb csati, azon lehet tolteni siman valoszinuleg, az also szeles port meg erre is lehet jo, de minden eddigi nexuson 4 csatlakozo volt amivel tolteni lehetett, es zenet atvinni...a 6csatlakozoval le merem fogadni, hogy minimum egy billentyuzet is tud fogadni amit szinten kesobb ki fognak adni hozza....tul nagy az egesz, es mellette a kialakitott resek, hogy csak sima dock csatlakozo legyen -
z0d1AK
nagyúr
Eddig nálunk talán pont az LG a csúcstartó a szervizes telefonok számával (persze más gyártó több márkaszervizet is tart fent, lehet, csak hozzánk nem kerültek vissza). De a lényeg, hogy garancia nélkül még 66-ért sem kéne.
Nekem a TV-n LG, azzal teljesen elégedett vagyok, de a telefonok piacán eddig azért nem éppen mutatott olyan magatartást az LG, amivel kivívta volna a különösen ajánlott kategóriát. Persze lehet, hogy a Google jobban oda pirított, de ez csak később derülhet ki...
-
Skynet258
veterán
Mostanság eléggé lemaradva hozzák a híreket... ha valakit érdekelne, akkor én is írtam az előbb a készülékekről/árakról, meg a 4.2 újdonságairól pár sort. Nálam is este van, szóval nagyon nem engedtem bő lére, de mégis valami azoknak akiket érdekel.
-
agabe
addikt
Az eleg erdekes, hogy a MA-n egy arva kukkot sem szoltak a nexus bejelentesekrol...lehet, hogy csak a w8-ra figyeltek?
Egy arva hirt egy ket linkkel azert i lehetett volna tenni.
Le vannak maradva, mert azert ez nem masodrangu info ... altalaban sokakat erdekelhet. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Vittorio77 #3826 üzenetére
Egészen biztos, hogy benne lesz ebben is a hotspot funkció, miért is maradna ki.
(#3829) TOZ: én továbbra is tartom, LG-ből telefont nem vennék. Persze lehet, hogy pont ezzel a Nexus 4-gyel indul majd meg a gyártó, legyen így.
-
TOZ
addikt
A bejelentesek kozul nalam az N4 dobta le a lancot. Az, ahogy a masik ligaban mondjak "instant get".
Az N10 nem vonz. Nagy.
N7/16 pedig a 3G stickkel pont kiszolgalja az igenyeimet. -
agabe
addikt
válasz
assemble #3827 üzenetére
Egyszeru...itthon hivatalosan nem lesz.
Lehet, hogy Szlovakiaban igen, es az is ket ev garis...raadasul ott ugye 249Eur is lesz valoszinuleg ha kaphato.
Akinek kell, az cserelhet olyanra korulmenyesebben mintha itthon venne, de a lehetoseg adott. (Ha Szovakiaban nem lesz, akkor Nemetk, Osztrakok kozul valahol tuti)(#3825) zolij:
Ha olyan lesz mint ami most allsharecast-kent az s3-asban is van (kulon alssharecast dongle vasarohato hozza 20ezerert), akkor sajnos pont arra nem lehet hasznalni jol amire engemjelenleg erdekelne...jatekok atvitelere, mert az s3-asnal bun ronda minosegu volt.
Mindwn mas eleg jo volt...filmek, youtube..stb...de erre a mostani allapotabn is fel tudok csatlakozni a halozatos medialejatszora itthon, es latom/hallom amit atstreamelek, szoval ha ebben fejlettebb lesz akkor erdekes. -
assemble
addikt
válasz
matteo_szg #3787 üzenetére
A sima 249 dolcsis 32 gigasokkal mi lett vegul?
-
Vittorio77
csendes tag
Nem tudom, hogy a többi tabletnél hogyan van ez, de vajon a 3G-s Nexus 7-nél vajon meg lehet osztani a netet úgy, ahogyan a mobillal is meg lehet?
-
zolij
tag
tetszetős ez a Miracast, remélhetőleg lesz set-top box féleség hozzá. Amúgy a WiFi nem lesz szűk keresztmetszet, mert sztem minden olyan tabletban/telefonban, amin a 4.2 elérhető, n-es wifi van. Maga a szabvány pedig WiFi Directen alapul, tehát AP nem kell hozzá.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
slayerenkala #3822 üzenetére
Ez kb. olyan, hogy mondjuk szeptemberben megvetted a Suzukit 2,5 millióért, majd most meg bemutatják az újat. Ott sem cserélnek, csak úgy. Aki eddig 8 GB-os modellt vett, az örül, hogy van egy jó táblagépe és használja. Ennyi.
A csere lehetőség természetesen adott. Eladod a 8GB-ost és veszel helyette 16-ost, esetleg 32-est. -
lanszlo
csendes tag
Megújult a hivatalos oldal is természetesen.
-
Cyrin
addikt
válasz
matteo_szg #3820 üzenetére
innentől nem nagyon fog lemenni a 16-os hivatalos itthoni ára.
-
pethYeti
addikt
Google Now-ban be van állítvan 3 csapat a sportnál de mégis soha nem jelenik meg kártyaként. Mi lehet az oka? Vagy ez a része is csak akkor működne ha angol a telefon nyelve?
-
bigbuda
aktív tag
válasz
matteo_szg #3810 üzenetére
tehát akkor két új Nexus 7 kiadás lesz? 32GB WiFi és 32GB Wifi + 3G ??
köszi
-
Cyrin
addikt
a többfelhasználós dolog nekem nagyon kell, a tv-re kirakóst pedig kipróbálom, néha hasznos lehet.
-
pethYeti
addikt
4.2-es Android kb mennyi idő alatt jut el hozzánk?
-
mimate
csendes tag
válasz
matteo_szg #3787 üzenetére
Remek hír! Gondolom akkor itthon is csökkenni fog a 16GB-os ára, arról van infó, hogy kb. mennyivel?
-
Lehet kapni Ausztriában (Bécs) valahol 16 Gb-s (új árazáú Nexust) majd vajon? Akkor veszek egyet! Nekem személy szerint a 16 Gb elég, 199€ pedig verhetetlen ár!
-
agabe
addikt
Az uj miracast funkcio vajon a korabbi nexusokban is elerheto lesz a 4.2-vl ? Nexus prime-ra gondolom megoldhato, de vajon nexus-s is megkapja?
-
FearTomi
őstag
válasz
hallerlaller #3802 üzenetére
Nekem tuti ilyen lesz a következő telefonom. De tuti nem itthonról lesz, szóval az, hogy mennyi lesz nálunk az irreleváns
-
hallerlaller
addikt
válasz
oliverkiss32 #3794 üzenetére
349$-ért hogyne érné meg! A Galaxy Nexus lett ennyi akciósan idén májustól, ez meg ennyin kezd, és üti az összes mostani telefont. Mondjuk nálunk biztos drágább lesz.
-
edward2
addikt
$600os Lumia 920? Amikor elméletileg a nexus4ben is van pl indukciós töltés nem mintha bármit is számítana. De közel féláron? Össze se lehet hasonlítani. Az az igazság ez már majdnem az a pénz amiért az ember leszarja mennyire tökéletes a telefon jó lesz ez. Én tuti ezt veszem pedig nincs szükségem 4.7"re de ennyiért?
Egyszerűen ilyen árban Desire X és hasonlóak mozognak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest