- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5197 üzenetére
Ezt az alap képernyő billentyűzeteknél is rühellem. Ezért használok AnySoftKeyboard-ot.
-
GRaul
őstag
Hnaptól 0%-os thm-es hitel lehetőség 10 hónapra a MMbe.
Notebookra, tabletre stb.... -
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #5192 üzenetére
-
-
Helmoras
őstag
Igazából nekem február végétől kellene, csak az akciora szeretnék lecsapnirá, nomeg a tok se jön meg két nap alatt...
MÁS, tokkal kapcsolatos...
Aki használ külső billentyűzetet hébe hóba a nexushoz akár ilyet amit fentebb linkeltem, egy kérdés: amikor elkezdesz írni felugrik ugyanugy a virtuális billentyűzet?
-
-
voros89
tag
Kicsit talán gyorsabb lesz...
-
hallerlaller
addikt
Bírom ezeket a cikkeket, innen szedik össze az infókat, csak rosszul, nincs hivatalos changelog. tomee-nak mi a ph-s nickje?
Kamerára, szaggatás és billentyűzet hibák javítását képzeli bele, máshol stabilitást és üzemidő javulást hisznek, azért ez csak 1.1MB
csodálkoznék, ha a decemberen kívül mást is javítana.
-
Linkin
senior tag
Jön a 4.2.1
[link] -
Helmoras
őstag
Srácok, ez mennyire tűnik reális összegnek ?:S vagy csak nekem túl olcsó? [link] (tok a nexushoz)
ááá nem volt átállitva compleete setre, igy már normálisabb az ár
-
roberto02
tag
"Mondjuk szerintem az ara ennek a keszuleknek boven olyan, hogy egy pici lag beleferjen. Az iPad, meg a Note II 170-er mar ne laggoljon egy szempillantasra sem!" hát ez egy nagyon hülye felfogás...egy készülék minőségét nem az ára határozza meg és nem eszerint osztályozzuk ..és egyébként is a note 2 nem tud többet a Nexusnál.gondolom akkor az autót is aszerint veszed,hogy egy félmilliósnál belefér egy kis fékhiba nem?
-
edward2
addikt
Project butter miatt elvárható teljesen a reccenés nélküli működés.
Ez 4.1 alatt így is volt aztán folyamatosan rosszabb lett most 4.2 a legalja, de nem bírom hangsúlyozni, hogy currencies background sync kikapcsolásával jobb lesz sokkal. Ha ennél is jobbat akarsz akkor lokalizációt is kinyomod.
-
gps76
őstag
Nekem a DocumentsToGo leghasználhatóbb,pedig kipróbáltam jópárat.
Ebookra meg a fiamnak vett Prestigio táblából mentettem ki a saját gyártásút és nagyon jó,ereader a neve.
Nagyon sok ingyenes könyvvel is,köztük 800 körüli magyar nyelvű.
(A noteszprogija is a legjobb az ingyenesek között,szerintem.Freenote a neve) -
Skynet258
veterán
Pdf-re meg Office-ra bár van ötletem, igazából nem használom ezeket a formátumokat gyakran, így majd válaszol valaki olyan, aki már kitapasztalta, melyik miben jó.
Ebook-ot viszont minden este olvasok, én a Mantano-t ajánlom, itt leírtam pár sorban, mit is tud.
-
GU-81M
tag
Cyrin, Skynet258: Köszi a válaszokat!
Tudtok ajánlani olyan programot, ami a Nexuson képes megnyitni a pdf-eket, a képregényeket, meg a power pointos diasorokat? (lehet, hogy nincs is ilyen all in one progi) Egy videóban láttam, hogy egy kindle nevű programmal olvasott ebookokat (evidens), használja itt valaki?
-
GU-81M
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a Nexus 7-em (4.1.2. - 32 gb), eddig csak kóstolgattuk egymást, estére viszont belevágok rendesen.
Ahogy néztem, elég könnyen lehet rootolni és a boorloadert kinyitni, a kérdésem inkább az utóbbihoz kapcsolódik. Érdemes kinyitni? Még most nem tervezem más romok és kernelek használatát, de a későbbiekben majd lehet kipróbálok egyet-kettőt. Ha csak akkor nyitom ki, akkor abból származik majd valamilyen hátrányom?
-
tvamos
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5175 üzenetére
Azert ezt a laggolast ne ugy kepzeld el, mint a regi GB-s kinai cuccokon, hogy megall 2-3 masodpercre, (esetleg tobbre,) kimerevedik a kep. Csak persze a referenci keszulektol 70-80 ezerert azt varjak, hogy ne torpanjon meg tizedmasodpercekre sem! (Mondjuk szerintem az ara ennek a keszuleknek boven olyan, hogy egy pici lag beleferjen. Az iPad, meg a Note II 170-er mar ne laggoljon egy szempillantasra sem!)
-
Xmodule
őstag
válasz
oké bocs hogy kérdezni mertem mielött megvenném...
-
edward2
addikt
válasz
Biztos a laggolás is beképzelt:
Ha kikapcsolod a currencies backround syncet és a lokalizációt akkor megszűnik a lag de biztos csak pár ember képzelődik.
-
Xmodule
őstag
hi.
gondolkodom egy ilyen gepben. nem magyarorszagon lesz a vasarlas de azert erdekelne, hogy milyen hibak vannak amik eddig elöjöttek? nyomogattam mar a gepet es nagyon tetszik tenyleg csak kivancsi vagyok milyen hibai vannak. vissza olvasgattam a forumban de 5k hsz -t nincs turelmem vegig nyalazni. köszi
-
Mankó
veterán
válasz
oliverkiss32 #5172 üzenetére
Igen, én is remélem, hogy december 1-től elkezdenek szállingózni a 0%-os THM-ű akciók, hogy még idejében szert tehessek egy jó árú Nexusra.
-
Mankó
veterán
Sajnos nem vagyok T Home előfizető, így ebben az esetben szóba se jöhet részletfizetés értelmes árakkal. Vagy tudtok még valami jó megoldást?
-
GRaul
őstag
válasz
oliverkiss32 #5164 üzenetére
nem simkártyás dologra
T-mobilos
Hanem T-home.os kabeles dologra.
-
GRaul
őstag
válasz
oliverkiss32 #5162 üzenetére
Nem netes előfizura gondoltam. de szerintem azt Te is látod. Hanem kábelesre
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5153 üzenetére
8 Gbájtos sosem volt forgalomban itthon hivatalosan.
-
oliverkiss32
aktív tag
-
z0d1AK
nagyúr
Azért egy év garival kapod, mert Amerikából származó darabot forgalmaznak az egyik nagykereskedésen keresztül.
A multiknál van pillanatnyilag a két év garos, hivatalos magyar Nexus 7, valamint várhatóan jövő hét elejétől szinte mindenhol, elvileg akkora beérkezik, illetve lesz 3G-s is. -
GRaul
őstag
Sziasztok!
ha az iponba veszek egy asus nexus tabletet akkor arra miért csak 1 év garit kapok?
Illetve hol tudok venni úgy magyarországon ilyen tabletet h hivatalos 2 év gari legyen rá, mint a laptopomra?
Üdv Misi
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Ilyen készüléket szeretnék venni. Tudnátok segíteni, hogy hol lehet megrendelni jó áron, új állapotban? (Nem feltétlenül magyarországra, angliából is van, aki hazahozná ingyen.) -
z0d1AK
nagyúr
válasz
matteo_szg #5143 üzenetére
Pü
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
C.Brigante #5141 üzenetére
A C90 annyit teszt, hogy szeptemberi gyártású.
Érdekességképpen írom: Korábban ugye azt hallottuk, hogy itthon marad 79.900 a 16 Gbájtos, valamint 99.900-ért jön a 32GB+3G.
Nem tudom, hogy pontosan mi a helyzet ezzel, de az egyik ASUS disztribútornál 16GB+3G-t láttam érkezni, ami viszont nem ad jó előszelet, hogy ennek az ára 99.900 lesz! -
C.Brigante
veterán
sziasztok!
Tegnap vettem egy 7-es készüléket. Nekem C90-es nem tudom még ez mit takar. Olvastam írtatok itt hibákról szellemképek stb. meg c60-70 remélem nem futottam bele hibás cuccba. novemberi a készülék edigitálos 2 év asus garis.
-
tvamos
nagyúr
Gondolom a firmware is benne van a dologban. Nekem GB van rajta, amin a wifi hotspot (most meg nem mondom, hol olvastam,) megoldasaban a procit kell porgetni, es ICS-tol meg allitolag nem jar annyit a proci. Hat, mivel az Atrix 4G-re nem jon hivatalos ICS/JB, igy nem fogom tudni kiprobalni ezt.
-
tvamos
nagyúr
Csak azt nem ertem, hogy minek sz..t az ASUS azzal, hogy a tabletemen ul, ahelyett, hogy visszaadna, ha mar mindenki tudja, hogy a 4.2 miatt merul le sec perc alatt, meg toltodik fel 10-14 ora alatt.
// Ennek kenyertores lesz a vege koztunk... -
DaveNo1
veterán
Más találkozott már ilyen hibával, hogy a gép el se érte még a 0%-ot de kikapcsol lemerülésre hivatkozva? Előbb figyelmeztetett, hogy 14% a töltöttség, majd rá 10 percre kikapcsolt...
-
Gargazsul
tag
Amióta a két felhasználóból kitöröltem az egyiket, azóta megint zökkenőmentesen működik az eszköz. Más is tapasztalt ilyenkor szoftveres lassulást?
Vki írta korábban, hogy azt hallotta..., megcáfolom. Az eszköz nincs rosszul összerakva. Teljesen hibátlan. Nem fémházas, mint egy iPad, de kiváló anyagminőséget választottak hozzá. Sztem műszakilag kifogásolhatatlan. Itt már csak szoftveres gondok vannak, azt hiszem mindig is voltak.
Elég sok androiddal volt már dolgom, egy sem volt tökéletes. De ez valszeg a sok platform miatt van. Egyszerűen mindenen képtelenség, hogy jól fusson... A Windows-nak sem sikerült.
-
gps76
őstag
válasz
bigrock #5126 üzenetére
Nekem egy kétkártyás MTK procis(ZP100)telefonom van és wifi megosztáson semennyire se melegszik,egész sokáig bírja,viszont más eddigi qualcomm procis telók belangyosodtak rendesen,hamar töltőt kértek.
Próbáltam az usb-s digis Huawei 3131-el,fogyaszt rendesen,ráadásul a modem melegszik elég jól,viszont gyorsabb az egész netezés így, mint wifi megosztással,nem gondolkozik annyit. -
bigrock
addikt
válasz
bagaba1 #5124 üzenetére
A telefonod magasan akkor zabálja legjobban az akksiját, ha 3G hotspot-ként üzemelteted. A N7-nél még nincsenek ilyen tapasztalataim, de biztos, hogy többet fogyaszt, mintha csak wifiznél, hiszen az USB modemet is el kell látni táppal.
TOZ: így igaz, nekem a wifivel kb. 5 órát bír, legalább 20 %-kkal kevesebb lehet OTG modem használattal. -
bagaba1
tag
válasz
Dzsuri89 #5122 üzenetére
Köszi. Az ára annyi, mint MM-ban. Hogyha N4 nem lesz dec közepéig, akkor németből lesz egy N7 szerintem. A telefon aksiját mennyire zabálja, ha WIFI hot-spotként használom a N7-hez? Vagy ha OTG-n kötök egy 3g-s sticket a nexusra, az mennyit fogyaszt? Valakinek tapasztalat?
-
FeRkE
őstag
Egész jól bírja a gép a gyári kernellel is. Mondjuk nem sokat használtam, az is igaz, de a majdnem 5 óra screen time egész jó szerintem.
-
bagaba1
tag
Itthon kapni valahol még gyári garis N7-et(MM-on kívül)? A legtöbb helyen vagy levették a kínálatból, vagy bolti garival árulják, 65 környékén. Héten megtapogattam, és meglepetésemre, elég picinek bizonyult
Nagyobbnak képzeltem a 7"-et, bár zsebbe még pont elfér.
-
TOZ
addikt
válasz
hallerlaller #5118 üzenetére
Bocsi, mobilrol így tudtam beszurni. Antilag.
-
putyu10
aktív tag
Valakinek megy a java ? Formula 1 live timing hez kellene .
-
TOZ
addikt
Csak ezért nem kapcsoltam be...
-
TOZ
addikt
www.appy-geek.com/Web/ArticleWeb.aspx?regionid=3&articleid=5285501
-
putyu10
aktív tag
Biztosan ezerszer volt már ! xp alatt nem látom a nexust , nincs rootolva.
-
zord01
senior tag
Kíváncsi leszek, hogy a cellulart mennyire fogják érinteni ezek a "gyermekbetegségek". Ugye alapból 1 hónapja gyártják, míg az alapmodell már 4 hónapja a piacon van. Kíváncsi vagyok, hogy ez kinőtte-e már a hibákat. Erre amúgy van esély, révén ennek már más az összeszerelése, mivel 3G modem is van benne, nehezebb is, mint az eredeti, és ez ténylegesen Corning Gorilla Glass-os, nem csak Corning Fit Glass.
Szóval más a cucc, így van esély rá, hogy kezdeti hibákat javították, de arra is, hogy új hibák jönnek elő rajta. -
gps76
őstag
válasz
Skynet258 #5107 üzenetére
Persze vannak hibák,mivel nem egy kalapácsról van szó,bonyolult szerkezet,de a 7xx hozzászólás pillanatában kíváncsi lennék hány példány volt kint az embereknél,és a hibák főleg olyanok,amiről a gyártó szerintem első pillanattól tudott,csak hát nagy a nyomás a piac felől,muszály volt így is úgy is piacra dobni.
-
Skynet258
veterán
Én nem sokkal később, 08. hó 2-án írtam egy rakat hibáról, és igen, jelentős mennyiségű hibajelentés volt már akkor is, xda-n abban a percben 778 bejegyzés szerepelt, ami azért nem elhanyagolandó tény.
A hibák léteznek/léteztek, nem véletlen az sem, hogy a későbbi verziókban nem csavartak be 3 csavart ugyebár... -
rollaz
tag
válasz
roberto02 #5102 üzenetére
Azért fogadjuk el azt a tényt, hogy vannak hibás darabok. Akik elégedettek a sajátjukkal, azok nyilván nem fogják egyesével leírni, hogy milyen jó, ezért tűnik úgy hogy sok a selejt.
Nekem C70-es példányom van 4.2-vel. Egyedül a szellemképpel kell szembesülnöm, ha sokáig megy a böngésző, akkor a lapfülek maradnak láthatóak 15-20 másodpercig. Ezt leszámítva minden rendben van.
Ne legyünk ellenszenvesek azokkal, akik kifogtak egy hibás példányt, azért 60-80 e Ft nem kevés pénz, joggal lehetnek ingerültek.
-
roberto02
tag
válasz
#34577664 #5097 üzenetére
Egyetértek.tudjátok mi a legnagyobb baj?hogy ide jön okoskodni egy csomó olyan aki még sose fogta a kezébe a készüléket és csak nyomja a cuccokat amit fórumon olvasott...
nekem is 16 gigás van és semmi baja.egy tökéletes eszköz,összeszerelési hiba nélkül.okos gyors szép.szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest