Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
valaki ismer killer bean unleashed- szeru balrol jobbra maszkalunk, lovoldozos jatekot?
(#2297) eami: 4et? ha van elado akkor vennek egyet, nemsokara megyek vissza londonba, nem merek rendelni, felo h hamarabb utazok minthogy ideerne.
-
Sonitus
csendes tag
üdv!
Valaki tudna nekem ebay linket adni egy megbízható, olcsó OTG kábelhez ami működik is a Nexus 7-el? Lehetőleg amit már le is teszteltetek.
Én eddig kettőt rendeltem - egy olcsó kínait és drágább olaszt - mindkettőhöz oda volt írva hogy Nexus 7, mégsem ismer fel rajtuk keresztül semmit a masina, se billentyűzet, se külső tárak, se gamepad, noha rootolva van.
-
assemble
addikt
Jaja, tenyleg eleg durva van benne. Galaxy S-ehez kepest foleg (amiben hirhedten gyenge a GPS), GNex azert eleg jol teljesit szinten ahogy latom.
Viszont a GNex-em tobb helyzetben gyorsabbnak tunt (a kb fele olyan hw ellenere), szoval eddig is gyanus volt h engem is erint a keves szabad tarhely miatti lassulas, de ez elegge meggyozott szoval csinaltam egy factory image visszaallitast. Hat most megint porog a cucc mint az atom, szinte mar el is felejtettem milyen gyors ez a cucc amikor minden rendben mukodikSzoval most probalok mindenkepp 5 giga szabad helyet meghagyni amig nem jon valami javitas a problemara.
-
FeRkE
őstag
Nem tudom, a Nexus 7-be milyen GPS-t tehettek, de brutál gyors a Galaxy Nexushoz képest. A konfigja is más lehet, mert a system/etc -ben nem csak a gps.conf fájl található, hanem egy gps könyvtár is, amiben van egy gpsconfig.xml. Panellakásban a szobában is simán talál jelet fél percen belül.
-
agabe
addikt
Ha a Horn a zynga-tol akcios lesz szoljatok legyszi, mert most nincs tegras cuccom, de tuti megvennem a kesobbiekre
-
Picco
addikt
aki meg nem aktivalta az ajandek kreditjet, pont itt az ideje, 30-an lejar az akcio.
-
Picco
addikt
válasz
kervantas #2270 üzenetére
igy teljesuljon minden kivansagod
(#2272) mzoli77 en is, meg van 2 dolcsi az ajandek kreditbol holnapra
amugy csak szerintem nemnormalis az hogy nincs olyan oldal playben h: megvasarolt appok?
oke, meg tudom nezni wallet hirstory-ban h miket vettem meg.....de azert az kicsit korulmenyesebb. -
Picco
addikt
app salesben mar latszik a mai akcio, jo a mai eresztes is
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory #2266 üzenetére
Az egy dolog (fogjuk rá)... de hogy "addig üst"...
-
LaFace
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy valami jó kis office programot, hogyan tudnék olcsóbban telepíteni a vasra? Nincs kedvem ropit kifizetni értük, de kellene rá. A suit most volt akcióban de lekéstem sajna.
-
Skynet258
veterán
válasz
Adam Jensen #2259 üzenetére
Addig még hosszú út vezet, de kitartás!
-
kervantas
aktív tag
válasz
Adam Jensen #2259 üzenetére
Bizonyos rang felett lehet igényelni.
-
Skynet258
veterán
válasz
Adam Jensen #2257 üzenetére
Nálam anno 10768 volt, részletes adatokat meg itt találod, ha kicsit lejjebb görgetsz.
-
Adam Jensen
csendes tag
Bocsánat, ha már valaki kérdezte, nem tudtam merre keressem: AnTuTuban hány pontot ér el a masina? Ez az én referenciám, eddig minden készülékemen ezt használtam és ehhez tudnám mérni a cuccost
-
assemble
addikt
En tovabbra is nagyon valoszinutlennek tartom hogy meg az iden Nexus neven barmi megjelenjen a kovetkezo Nexus telefonon kivul, a 100 dollaros arat pedig alapbol is nagyon valoszinutlennek gondolom, igy is utik szinte az osszes also kategorias tablet arat, a legolcsobb, leggyagyibb tajvani tablakkal meg tuti h nem akarnak arversenyezni
+abban a kategoriaban alig ha tudnanak barmit csinalni ami melto lenne a Nexus brandre.
-
lmisi
senior tag
Szerintem is, 1 hete vettem 24000 ft, azaz kevesebb mint100 dodóért (Áfát, vámot levéve) egyszeri(ű) concorde tab one-t. Szkeptikus voltam vele és bizakodó is. Teljesen hozta a szintet filmlejátszás, logikai ügyességi game-k rendben. Relatív gyors felület.
Na most a gugli rájátszhat erre az irányra, azaz ad egy 7 colt, 1024x600 felbontást, olcsó dual core, 1 giga ram, 8 giga rom, talán microsimmel??? esetleg nincs GPS, blútyúk, kamera és kész a netto 100 dodós tablet. Amiből fanyalgás ide, vagy oda vinnék a népek akár havonta többmilliót is. Ütös lenne. Ekkora volumennél akár még haszon is lenne rajta.
Ja és nexus 7-ből kihoznák 32 gigás verziót 250-ért.
Túl jól megy a nexus7 ahhoz, hogy ölbe tett kézzel várakozzanak. szerintem az addíg üst a vasat amíg fénylik metódus fog jönni guglesznál.
-
agabe
addikt
Haat...ahhoz a kijelzon is rendesen sporolniuk kell, es ha az gyenge, akkor nem fogjak venni szerintem.
Ips-rol tudjak, hogy olyasmi van az ipad-ban is, igy latatlanban is megbiznak benne, vagy boltban ranezesre nincs nagy kulonbseg a kepminosegben a ketto kozott.
Lehet, hogy lesz ujabb, de ekkora meretben 99dollaros aron nehezen kepzelem el manapsag meg. -
vikla007
aktív tag
válasz
vikla007 #2244 üzenetére
Gyárira visszaraktam és gyári adatok visszaállatása, majd root (Google Nexus 7 TOOLKIT V2.0.0)
másoltam rá apk-kat és ok, tudtam telepíteni
majd töltöttem le és ok
a probléma onnan kezdődött, hogy letöltöttem majd a "redőnyről" megnyitottam telepítésre - na ekkor a telepítés "gomb" nem működik-nem csinál semmit...??????majd reboot és tc-vel megnyitottam és telepíthető volt
majd megismételtem és nem jött elő..???
-
kervantas
aktív tag
válasz
berik899 #2245 üzenetére
A Kindle Fire-t is veszteségesen árulják (ezt még akkor mondták amikor 200$ volt) most meg 159$. Az Amazon nyilvánvalóan a szolgáltatásokból profitál, amit a google nem tudna megtenni ergo nem érné meg nagy veszteséggel árulni. Tehát nem hinném hogy lesz 99$ ért Nexus Akármi.
-
berik899
tag
[link] Hát ez komoly lesz 99 dolláros nexus tablet
A karácsonyt megvárom
-
vikla007
aktív tag
válasz
lolchief70 #2242 üzenetére
Simán belső sd-ről.
Bármilyen apk-val próbálkozom a "telepítés" gomb nem csinál semmit...
Sgs2-öm is van de ilyen még nem volt, pedig azon is volt már JB (igaz gyári még nincs rá)
A Galaxy Tabomon (legelső 7") CM10 van és ilyet még ott sem tapasztaltam. Már egy néhány napja feltünt, de most már zavar...Ha más ilyet nem tapasztalt akkor én csesztem el valamit....volt root, unlock, custom firm, de most gyári és custom kernel
-
FeRkE
őstag
Érdekes dolgot figyeltem meg, olvasom hogy többeknél kell adót is fizetni az akciós appokra.. Nekem eddig semmire se kellett, és most volt egy progi amit megvettem az asszonynak is, és neki is számolt fel adót, nekem meg nem. Szerintem ez azzal függhet össze, hogy mikor mókoltam a 25$-t akkor beregeltem magam Floridainak, és ezért nem kell fizessek, mert azt hiszi ott kenem, vagy nemtom
-
lolchief70
aktív tag
Még biztos hogy jár a 25 Dollár kredit, ha regisztrálok?
Nem akarja elfogadni a Domborkártyámat pedig mindnet úgy csináltam ahogy írtátok.
Nálatok nem volt szívózás az Enter Credit Card menüpontnál?Azt írja hogy:
This credit card wasn't accepted. -
vikla007
aktív tag
Sziasztok,
Segítsetek, miért nem tudok sd-ről telepíteni apk-kat?
A telepítés gombra hiába nyomok nem csinál semmit, csak a mégsem működik...
Gyári rom rootolva, de customoknál is így volt.. -
vizcsap
tag
Én most néztem és már új appok vannak
-
kervantas
aktív tag
Nem tudjátok véletlen hogy hány órakor vált az akció?
-
Picco
addikt
majd elfelejtettem, kb 1 oraja, kezemben volt az utcan a nexus, beleakadt a zsebem szelebe es kb 1 meterrol betonra, pofara-mint a zsiroskenyer-landolt....nehany karc a szeleken, semmi komoly szerencsere, hadd ne mondjam, a szivem kihagyott egyet
-
agabe
addikt
szerintem nem nekem akartad irni, hogy belepsz a nevemmel
amugy nem is lehet hirtelen, mert ketlepcsos azonositas van, es ahhoz generalnom kellene egy alkalmazasfuggo 16karakteres jelszot a gmailemben amihez perpill lusta lennek belepni...meeg ha olyannal lepsz be ami nekem is volt, akkor nem fogok latni semmi valtozast -
agabe
addikt
válasz
Gaborka30 #2211 üzenetére
Van rá megoldás... köcsönkérsz egy tegra3-as telót 10 percre ha ép úgyis factory resetet csinálna valamelyik ismerősöd, abban az első reset után belépsz daját accountoddal a marketbe, és utána visszaadod a telót resetelve.
Ezt még eljátszod egy samu s3-assal is, és mindent fogsz tudni telepíteni
najó...nem kell ilyen messzire menni ...elég egy defy is a legtöbb dologhoz, mert sok cuccnál a réges régen használt defy-om is kompatibilsnek mutatkozik, de azért jobb ha egy idei legalább kétmagos telóval csinálod végig a dolgot.(#2224) Picco :
megelőztél .. én meg nem olvastam -
agabe
addikt
válasz
lolchief70 #2220 üzenetére
természetesen először nyitni kell a bootloadert anélkül nem megy.
Ha a 8-as lehetőséget választod, akkor magától végigvisz az egészen, szól ha valamit csinálni kell, és nem kell külön nyomkodni a menüpontokat.Ha meg vissza akarod állítani gyári állapotra, akkor 9-es pont, és a végén egy újraindítás után külön még a 3-as ponttal zárni a bootloadert
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni, hogy is kellene használni a Toolkitet rootoláshoz?
TOOLKIT telepítése, használata megvan.
Kiírja a tablet sorozatszámát, az aktuális módban: ADB vagy FastBoot eddig is Ok.Az eszközkezelőben (Win7) Android Phone szerepel, helyesen jelzi hogy ADB vagy recovery módban van-e a kütyü.
Fastboot módban indítva akartam rootolni de megakadt.
Bootloadert előbb nyitni kellene?Amúgy EU verziókra is működik ez a verzió a 25Dollárra?
[link] -
Picco
addikt
mod: annak sincs sok ertelme sajnos, mert ha hirtelen visszamasolsz mindent akkor meg kiszamithatatlan ideig mukodni fog, ellenben letesztelnem amig be nem lakom.
-
Picco
addikt
válasz
assemble #2214 üzenetére
ezert turtam pont most fel a gyari romot ez alapjan, 4.1, mindjart linkelek teszteredmenyt.
-
assemble
addikt
Ez a teszt amugy nalam total kiszamithatatlan eredmenyeket ad. Multkor amikor probaltam ilyen 2-3 giga szabad hellyel, csinaltam egymas utan kb 8 tesztet, es a SEQ WR sebessege abbol kb a harmadaban ilyen 0,5 MBps volt, a harmadaban ilyen 10 MBps korul, a harmadaban meg valahol random a ketto kozott
Egyebkent azt mondjak h akiknek elojon a keves hellyel a belassulas, tenyleg nem javul meg ha felszabadit helyet, csak gyari reset utan lesz megint jo. Most irnak olyat is paran h szerintuk a 4.1.1-es ROM-ban van a hiba es 4.1-es ROM-ban nincs. Hat, fene tudja.
-
assemble
addikt
Az a 10 giga azert gondolom nem mind program mentes, a legtobb adat (nalam legalabbis) altalaban vagy nagy videokbol, vagy pl a nagy jatekokbol allnak (amiket ujra barmikor le tudsz szedni), azoknak a mentesei az szerintem nem foglalnak sokat... Mondjuk most nem is tudom hirtelen h az ilyen nagy jatekok menteseit ha le akarod menteni, akkor titaniumban meg tudod-e csinalni hogy csak a data-jat mented le es magat az appot nem...
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtok vmi módszert amivel a playból úgy lehet vásárolni, hogy nincs felvéve kompatibilis eszköz az adott programmal? Későbbre vásárolnék programot, de a jelenleg megadott slim 7-el sok program nem kompatibilis. Így meg nem tudok megvenni jó dolgokat....
Köszönöm! -
Picco
addikt
-
assemble
addikt
Pl csinalhatsz helyet hogy menjen a nandroid (kimenthetsz nagy cuccokat manualisan), vagy pl van egy adb backup cucc amit toolkitek is hasznalnak, de a tapasztalatok alapjan az hajlamos nehany dolgot kihagyni szoval arra nem erdemes annyira alapozni... titanium miert nem jo amugy?
-
Picco
addikt
hogy tudok mindent! lementeni? csinalnek en nandroidot csak nincs eleg helyem a nexuson, otg-m meg nincs sajnos.
mod: es jo lenne ha mondjuk titanium formaban tudnam, tehat hogy kivalaszthassam mit teszek vissza.
-
Picco
addikt
válasz
Skynet258 #2201 üzenetére
marmint egy.
mas: amugy baj van, belassult a nexusom...nemkicsit. torles sem segit. google altal is vizsgalt problema, remelhetoleg javitjak.
egyetlen ismert megoldas factory reset es ne menj 5-3-1gb ala(valtozo) mert baj lesz.
jah es van egy srac 4.1-el, akinel nem jelentkezett a problema pedig telepakolta a tabot, tehat ujraturom az egesz romot google stock-ra es nem is frissitek 4.1.1-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest