Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Champipi #2195 üzenetére
egyreszt ha igaz is a hir, mire megjelenik az meg nem egy honap lesz, masreszt olyasmit irnak, higy egy olcsobb (es butitottab valtozat) meg egy hasonlo aru is kesz (na ezt nem tudom hova tenni...hasonlo aron minek kihozni...hacsak nem lesz nagyobb meretben, de hardveresen mondjuk ugyanaz)
az olcsobb verzio nem rivalisa a nexus 7-nek, a masikat meg meglatjuk ( ha egyaltalan tenyleg igaz valami a hirbol).
asszem igazan jobb csak az lesz majd amikor vegre ezekbe is 2giga ramot tesznek (note 10.1-ben mar az van, de az meg sokkal nagyobb meretre, es sokkal dragabb), mert hardveresen a tobbi speckoban nexus7 boven eleg egy ideig. -
Champipi
aktív tag
Itt azt pletykálják, hogy az iPad Mini előtt még ki fog jönni a Google egy új tablettel.
Ennek én nagyon nem örülök, mert most vettem a Nexus 7-et 80 000 Ft-ért, és nem akarok egy hasonló tudású tabletet olcsóbban látni legalább fél évig a piacon!
http://wallstcheatsheet.com/stocks/hey-apple-check-out-this-rumor.html/
-
Picco
addikt
frissult az akcios lista, mostmar az egyik screene-re nem fernek ki a jatek parancsikonok, pedig ma toroltem is joparat
-
kervantas
aktív tag
Megcsinálltam VPN-el a 25$ aktiválást, de nem enged vásárolni mert:
"This payment method cannot be used for this purchase"
Ez miért van? Veletek előfordult már? -
Picco
addikt
Puddle THD akciosan 3 dodo, google akcio keretein kivul.
-
assemble
addikt
En meg nem probaltam filmezessel lemeriteni, de a tipikus kijelzo hasznalati ido amikor toltore szoktam dugni olyan 5-6 ora kozott szokott lenni. A legtobbszor amugy bongeszek vagy pl jatszok rajta, videot nezek. De furcsa ha 4-5 ora alatt lemerul videotol, mert pl ebben a tesztben majd 10 orat hoztak ki ra folyamatos videolejatszassal, WiFi-re csatlakozva - persze nem irtak h pl milyen lejatszot hasznaltak, milyen videoval probaltak, milyen fenyeron volt, stb)
Te milyen lejatszoval probalod? HW gyorsitassal megy? Az szerintem menjen, az az aksin mindenkepp sokat segithet, ugy sztem elerheto h a procin szinte semmi terheles ne legyen kozben, igy eleg takarekos lehet a dolog.
-
Picco
addikt
mediaserver nektek is bekajal 8-14% korul?
nalam most:
7ora04perc alatt
4ora17perc screen
mediaserver cpu total 6perc, kepp awake: 2ora 52perc! -
Revesz
aktív tag
Ti rootoltátok már a kicsikét? Én most akarom megcsinálni, remélem, hogy sikerülni fog xD. Amúgy az AKKSI csak 4-5 órát bír Hd ready film alatt ami szomorú mert 9 órát írnak neki hivatalosan...
A tegra 3at használó játékok is hamar megeszik az akksit sajna -.-, de böngészni simán lehet 9 órát. -
Picco
addikt
-
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Vajon lehet úgy vásárolni a play-ből, hogy nincs hova telepíteni az alkalmazásokat? Még nem érkezett meg a nexusom, de az árak most nagyon jók. Szívesen bevásárolnék későbbre...
-
bigbuda
aktív tag
NEm tudjátok Párkányon (Szlovákia) lehet kapni valahol NExus 7-t? nekem az lenne a legközelebb
-
Revesz
aktív tag
Hi, tokot lehet-e venni valamerre? Voltam vagy 5 boltban,de semmi sincs ami jo lene kb. Max nagyon dragan lehetne venni univerzalisat...
-
Nexus7
csendes tag
elég sok helyen meg lehet találni pl kassán 3x is a boltot, van még Pozsony 3x, Poprád, Nitra
itt megtalálod az üzleteket városokra bontva: http://www.datart.sk/predajne/index.html
-
Nexus7
csendes tag
válasz
bigbuda #2156 üzenetére
az ingyenes postázás az valószínű hogy csak Szlovákiára vonatkozik én a személyes átvételt jelöltem be, már a héten írtak nekem valamit a megjelenéssel, de már szerintem jövőhéten vagy azutánin tuti lehet majd kapni. Ha ennyiért ideadják (230 euró) akkor 70000 Ft lesz útiköltséggel együtt
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
angrybirds space premium eddig is 55ft-volt?
office pro 6
asphalt
granny smith -
Nexus7
csendes tag
én itt rendeltem meg 230 euróért a 16 GB változatot kicsit néztem mert pár napja még 250 volt írva,
http://www.datart.sk/Tablet-ASUS-Google-Nexus-7.html
-
rmmm
tag
és a drágák milyen extrát tudnak?
neztem youtuben a Dagi-t (kész vicc ez a név nekünk), de azon a "hegyes" vegen van egy atlatszo 1cm kor alaku muanyag. jobb mint semmi, de olyat miert nem arulnak, mint a galaxy note-hoz, ami tenyleg olyan, mint egy cerka?
nekem ezek a gomb veguek furak... igaz kezben meg nem fogtam, csak a kepek alapjan
-
bigbuda
aktív tag
A kínai OTG kábelem meghalt, szóval azzal csak óvatosan...
OFF
NEm tud valaki intézni nekem olcsóba? Vagy merre lehet kapni most hirtelen jó árban? a napokba kellene, nincs most 3-4 hetem ebayre várni... Sajna suliba nagyon kéne pendrive olvasása miatt
ui.: Remélem ez nem minősül szabályszegésnek
-
Champipi
aktív tag
Sehogy se akarja a Asus support oldal elfogadni a regisztrációt, pedig probáltam "C80" és "C8O" kezdetűen is, egyiket sem eszi meg.
-
rocki15
tag
Romániában 70k forint. Annyiért megéri?
-
Champipi
aktív tag
Nektek működik a Google Maps-en a "Make available offline" funkció, mellyel egy kijelölt térképrészt lehet letölteni, hogy offline is elérhető legyen? Nálam nem megy, akárhogy is zoomolok ki be...
-
Gargazsul
tag
Én is így gondoltam, köszönöm, hogy megerősítettetek ebben. Azért elnézést, hogy nem kerestem rá a fórumban.
-
FearTomi
őstag
válasz
Gargazsul #2123 üzenetére
Korábban írtam már egy hozzászólást erről:
"Sziasztok!
Múltkor írtam, hogy begyászolt a hangszórója a nexusomnak, de az USAban vettem így parázom, hogy nem fogják itthon garanciába megjavítani. Valaki azt válaszolta, hogy csak az UKsokat javítják itthon. Nos, írtam egy mailt a googelnek, akik átirányították a levelet az asus szervíznek, akik kérték, hogy küldjem el a tablet serial numberét. Ma jött a válasz, hogy az én tabletem globális garanciával rendelkezik úgyhogy vihetem, de mivel csak október 6.-án kerül itthon forgalomba, ezért addig nincs szerviz. Szóval javítják itthon is az USAs készülékeket. Úgy néz ki, ha Googeltöl rendelte valaki a tabletet akkor globális garancia, ha valami viszomt eladótól, akkor a viszont eladó vállal garanciát." -
Gargazsul
tag
válasz
Oldman2 #2125 üzenetére
Innen jönne: new york bh electronics.
Minden esetre megkértem, hogy kérdezzen rá.
Amit írtál azzal egyetértek. Apple laptopot iPad-ot már vettem az angol eBay-ről. Bár, javíttatnom nem kellett egyiket sem, de tudom és itthon az iS..le-ban mondták is, hogy a garanciával nincs gond. Talána az iMac-el lett volna némi nyűg.
-
-
rmmm
tag
szuper, köszi, mar ki is probaltam.
most visszaolvasok mi a helyzet PEN vagy stylus (?) ugyben, mert arrol mar irtatok ha jol emlekszemde ha van uj fejlemeny, arra kivancsi vagyok. illetve Budapesten azonnal vagy max par napra van ajanlott hely? nekem most gyorsan kellene, ebay Kinabol nem jatszik
-
Gargazsul
tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem van. 249USD-ért megéri? Van egy ismerőöm kint az USA-ban és hozna egyet. Itthon elég változó az ára. 77e-től 110e-ig vana szórás. 16GB-os.
B.
-
TOZ
addikt
-
rmmm
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan PDF-t kezelo app-ot ajanlani, amivel tudok firkalni a pdf-re?
Köszi
-
vizcsap
tag
Van nekem egy micro usb-s toltom a SonyEricsson bluetooth headsetemhez. Annak elvileg jonak kell lennie a N7hez is, nem?
-
dákó83
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn végre Én is beszereztem egyet Bécsben a MediaMarkt-ban...C8O-as..
Viszont sajnos az ismert hibákból, előjött a kijelző elválása. Holnap még itt vagyok, szerintetek, ha visszaviszem kicserélik vagy küldik az asus-nak?? Persze ha van raktáron. -
Revesz
aktív tag
Hello, egy olyan kérdésem lenne, hogy Budapesten belül tudok-e olyan bőr vagy szilikontokot venni amiben asztalra téve tok filmezni, elég szar kézben fogva filmezni...
http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=330791330485#ht_4391wt_1163
Ilyesmire gondoltam kb. Előre is köszi a válaszokat.
Helloka -
Picco
addikt
válasz
ForRedGlory #2101 üzenetére
Nemrossz, most tesztelem
Neked megjott mar a tabod? -
ForRedGlory
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Apple iPad 10th Gen + Logitech billentyűzet tok laptop élmény! 2 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 5G 12,1" 6+6/128GB +Pen,+tok,+védőüveg
- Google Pixel Tablet tok Spigen Thin Fit Pro hibás
- Samsung tab3 eladó.
- 4G/LTE Samsung Galaxy Tab - újszerű, 10.4" 2000x1200, kék, karcmentes, szuper akku! SZLA +garancia
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest