-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
thxer
aktív tag
válasz
lanszlo #3650 üzenetére
Az akkuidőről nem tudok nyilatkozni, mert nagyrészt töltőn volt.
Vannak idegesítő hibák, például néha a touch-al nem lehet kattintani, a hang csak az első standby állapot után jön meg. A görgetősávot nehéz eltalálni, néha egy-egy elem az asztalon szétcsúszott. Ondemand governor-nál a zenelejátszás beszaggat. A gyári videólejátszóban 720p-s videó grafikai hibákkal jelent meg, és kb 0.5x-es sebességgel, VLC-ben nem volt kép. SD videónál se kép se hang. Böngészés viszonylag jó, de a görgetés darabos. OTG működik, felismerte az egeret, pendrive-ot, 3g sticket. A touch billentyűzet kicsit lassú, minden gombot határozottan 1 másodpercig legalább nyomni kell. Dash lassan jön be, 2-3 secet kell rá várni. -
assemble
addikt
válasz
lanszlo #1934 üzenetére
Jah, koszi. Leszedtem most, azert eltettem ha megis kene valamikor. Alatta amugy van megegy reteg
Meg most latom hogy ide is az van irva a modellnek, hogy ME370T, ezt olvastam is mashol valami manualban: "The
Nexus 7 tablet is certified by ASUS under the name ASUS Pad ME370T." szoval az Asus-nal belul ugy tunik igy hivjak, megtartottak az eredeti nevet -
eami
veterán
válasz
lanszlo #1822 üzenetére
de bizony
sajnos ami a képen van annak letört az egyik antennája
szerencsére van még egy ami az eredeti dobozában pihen
(#1823) FeRkE: direktből a figurákat tervező Dead Zebra webshopból.
-
Skynet258
veterán
válasz
lanszlo #1603 üzenetére
A Toolkit jól működik, bár nekem pont a drivert nem akarta feltenni (lehet a Win 8 miatt). Pedig nekem is kell, mert adb-vel csinálom a screenshotokat. Végül az Asus driver-ét tettem fel, ezzel már frankón látja.
Agabe: Wallbase progiból szedtem, de feltettem azt is, töltheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest