Hirdetés
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
Nekem HAMA tokból van hasonló (Info), olcsóbb volt, mint a Case logic, és ehhez rendeltem még egy szilikon tokot, amivel még simán belefér a HAMA tokba. Szerintem a Case logicban már kicsit feszülne a plusz szilikon tokkal, mert az egy kicsit szűkebbnek tűnt a HAMA toknál, azért is vettem az utóbbit. De lehet, hogy még elbírja, meg kell nézni.
-
Baroc
tag
válasz
yossarian14 #4192 üzenetére
Nekem ilyen tokom van, ami gyakorlatilag ugyanaz, csak van egy fülhallgatónak hely. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele én is.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Nekem ilyen tok van a tablethez mert sokat utazom. Az az egy biztos, hogy ebben a tokban eshet kelhet az egész cucc mert nem tud megsérülni. Valszeg egy szilikon bugyival együtt is elférne benne a Tab mert azért van egy kis hely benne.
-
agabe
addikt
válasz
bordozashoz jo vedelmet nyujt valoszinuleg, am ha kiveszed es hasznalod akkor semmi nem vedi, pedig hordozas utan gondolom nem otthon leszel mar velr, es igy kicsit nagyobb a veszelye barmi serulesnek.
Csak hordozasi szempontbol tenyleg jo, de ha hasznalat kozben sem akarod felteni, akkor valami vekony (gyarihoz hasonlo) tok talan meg nem artana hozza...lehet, ha eleg vekony meg azzal egyutt is befer a case logic-ba. -
yossarian14
tag
Ehhez a tokhoz mit szóltok? A méret úgy látom oké és csak hordozáshoz kellene.
-
Sokat szidtam eddig a Nexus 7-est, hogy nem bírja elég ideig szuflával...
TOZ javaslatára (igaz ő SGS2-re javasolta ezt) kikapcsoltam a Beállítások/Helyhozzáférés/Hozzáférés a saját pozícióhoz almenüt és lám, már egy napja megy úgy a készülék, hogy csak 4%-ot merült összesen.
Eddig kis túlzással fél napot sem bírt ki...
-
TOZ
addikt
Ket het alatt. De ugye most itthon munkaszunet volt, tehat lehet elobb is megjott volna, ha nincs ez a negy nap.
Asus progi az xdarol...
Jó fólia engem is erdekelne. A Nillkin felet sikerult elszurnom a felrakaskor. Most nincs semmi, csak Nillkin tok, ami szep, de zarodhatna jobban is...
-
Mankó
veterán
Mennyi idő alatt jött meg a Dagi?
Én majd 1 hónap múlva akarom beszerezni a tabot, de addig be kellene szerezni a hozzávalókat: tok (mágneses, szép, védjen stb., skydrive ajánlott lesz szerintem), Dagi toll, hozzávaló progi (az Asus félét honnan szerzed?), fólia, otg kábel. Mennyi idő alatt futnak be ebayről pl.? Esetleg tokhoz kaphatok jó fóliát? -
-
TOZ
addikt
Ma megjött a DAGI507 és az ajandék 001.
Sokkal, de sokkal használhatóbb, mint az "egydollaros" stylusok.
A 001-el elosszor azt hittem szivatnak, hogy ures a doboz, de nem, egy 3.5mm-es jackbe dughato mini stylus, mintha a 507 hegye lenne.... -
ielektros
senior tag
válasz
sto1911 #4050 üzenetére
Nekem tokeletesen mukodik, bar ritkan hasznalom. Van egy home barkacsolt sima "USB aljzat -> Micro USB" kabelem, azt hasznalom tobbynire. Annyit nemigazan van soha asztalon kulso meghajtoval, hogy tolteni is kelljen.
Ellenben lattam par napja marha jo dokkolot hozza eBay-en amin volt USB host aljzat is. Nah azt tudnam szeretni, de most az istenert sem talalom.
-
edward2
addikt
További akadgatások... Nem tudom mi a fax van. Főleg chrome szarakszik meg g+. Amúgy sikerült először kinyírni a készüléket se kép se hang. Programok cache méretét nézegettem beállításokban. Érdekes.
Mennyitől is van ez a tárhelyes belassulás? Lassan factory reset lesz ebből életemben először androidon...
-
Cyrin
addikt
válasz
cibere11 #4166 üzenetére
le lehet menteni toolkittel az appokat root előtt is, de én is inkább először bootloader-t nyitottam, rootoltam stb, és csak ezután laktam be.
a rootolás számos előnnyel jár, kinyitja a kaput, sokkal több mindent lehet megtenni így, több mindere lehet használni a készüléket. csak pár példa:
- CWM telepítés, egyéb rom-ok kipróbálása, nandroid mentés
- titanium backup használata, nem kívánt rendszerösszetevők programok lefagyasztása, törlése, appok és adatok mentése
- stickmount használata külső pendrive-okhoz
- adfree típusú reklámblokkolók
- droidwall tűzfal
- root jogosultságok a filekezelőknek
stb-stb -
cibere11
tag
Üdv!
Rootolni szeretném a nexus 7 adatvesztés nélkül és hogy a garancia is megmaradjon.Milyen pozitív dologgal jár ez a rootolás. Köszi
-
rpeter
csendes tag
válasz
kissandras20 #4163 üzenetére
Ebay-es tokokhoz jellemzően adnak ajándékba, nekem onnan van és meg vagyok vele elégedve. Csak fontos hogy felrakás után adj neki 1-2 napot amíg rendesen "átzsírosodik", addig picit tapad és fura érzés.
Ebay-en amúgy ezres körül adnak 2-3 db-ot jellemzően -
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #4162 üzenetére
ennyiert megeri.
4 eve, mikor kijottunk es kellett Saturnba talaltam csak Gyorben, mig egy gyori PH!-s cimbi oda nem adta az ovet.
-
kissandras20
aktív tag
Fóliát honnan szereztetek urak?
-
-
-
yossarian14
tag
válasz
oliverkiss32 #4154 üzenetére
Inkább kérdezek sokszor hülyeséget, minthogy egyszer szívjak.
Köszönöm a segítséget!
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
yossarian14 #4152 üzenetére
-
válasz
yossarian14 #4152 üzenetére
Természetesen.
-
yossarian14
tag
Kösz a segítséget!
Az Edigitalban lévő Nexus 7-ekhez ugye adnak Magyarországon is használható töltőt?
-
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a kicsike elég lassan töltődik és nem tudom hogy miért. Nemrég jött meg az USA-ból és feltettem rá egyből egy Smooth 4.1.2 ROM-ot. Azóta egyszer töltöttem, de akkor éjszaka ment , aludtam, reggelre oké volt, 100%. Ám most 2 és fél óra alatt 25% töltött... A gyári töltővel ugyebár nem tudom tölteni, ezért a telóm töltőjét használom (ZTE Blade). Nemtudom most minek köszönhető a lassú töltődés a ROM, vagy hogy nem a gyári töltővel töltöm?
-
agabe
addikt
notification led nalam alapbol nem akar mukodni...legalabbis nem fogadott bivast nem jelzi.
mi lehet a gond?
olvastam morabban, hogy volt akinek nem ment, volt akinek igen, de nem talaltam meg az okot ami miatt vqlakinel nem ment , es utana igen.
stock 4.1.2, + root. a fenyero beallitasoknal a pulse notofication lite-nal a pipa bent van. -
-
thxer
aktív tag
válasz
yossarian14 #4139 üzenetére
Ez jó: http://www.edigital.hu/Tablet_kiegeszitok/ConCorde_tab_micro_USB_OTG_kabel-p331906.html
-
yossarian14
tag
Hello!
Ezek közül az OTG kábelek közül melyik lehet jó a Nexus 7-hez?
-
kovsol
titán
vajon külső vinyót meg bír hajtani usb ről ?
gondolom nem
-
MPM
tag
válasz
edward2 #4118 üzenetére
Nem elég, ha módosítom? Muszáj kitörölni és újraregisztrálni?
Akkor ha beírom a rendeléshez (meg kiszállításhoz) saját adataimat+rokonom címét (mintha ott laknék) jó lesz? (ekkor át tudja majd venni?)
Vagy rendelőnek az én adataimat+ő címét, kiszállításhoz az ő adatait+címét? -
TOZ
addikt
A minap 2 orat neteztem igy utazas kozben. Nem lett baja semminek.
Akkut szivja, de szerintem vallalhato.
Egyszer tettem egy fel napos probat. Reggel bo haromnegyed ora netezes munkaba menet, majd kb. delig a taskamban syncelt maganyosan.
60% korul volt ekkora emlekeim szeirnt az akku.
Szerintem 4 orat siman bir folyamatos netezessel, persze ez csak becsles. -
MPM
tag
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy úgy megoldható-e a rendelés, hogy proxi szerveren keresztül rendelek a playből, az én (magyarországi) adataimat adnám meg, de kiszállítási címre egyik angliai rokonom címét, és adatait adnám meg. Van Google Walletem is, de forintban van a pénzem rajta, így lehetne fizetni? Továbbá valamilyen szabályt áthágnék ebben az esetben?
-
gps76
őstag
Koszi az infot,most mar jol megy a stick-kel(digi-s Huawei E3131 modem).Csak eloszor szivtam vele,de aztan rajottem user error volt,mert a telenor beallitasait(ezt a halozatot hasznalja) irtam be neki a digi helyett.
Mostmar csak arra lennek kivancsi,hogy mennyit fogyaszt egy ilyen ketyere,mert a laptopban eleg jol felmelegszik,nem fog kart csinalni a nexusban? -
Revesz
aktív tag
válasz
kissandras20 #4111 üzenetére
Csak akkor fog válaszolni ha teljesen angolra állítod a gépet.
-
kissandras20
aktív tag
Lehet, hogy én vagyok teljesen láma, de nem akar kommunikálni velem a google now. Csak némán teszi a dolgát, mintha google search lenne. Mit kell átállítanom a nyelven kívül?
-
slayerenkala
tag
Valaki tud asus travel covert olcsóbban mint 6 ezer? Vevő lennék rá.
-
bagaba1
tag
válasz
fifticenti01 #4107 üzenetére
oda van írva: preorder
-
fifticenti01
csendes tag
ez egy kamu lehet akkor? mert itt elvileg meglehet rendelni a 32gb osat + 3g
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Sterilzona #4104 üzenetére
Ha global garancia vonatkozik rá, akkor a gari úgy megy, mint a hazainál, jelelented, viszi, javítja, hozza az Asus.
Magyar nyelv lesz rajta. -
kovsol
titán
válasz
Sterilzona #4104 üzenetére
250€ az a 32GB-os, 200€ a 16GB, 300€ a 32GB+3G
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
Egy akár németben vásároltat hogy tudom, itthon garanciáztatni ?
Abba is lesz magyar nyelv?
Elvileg Németbe 250 euro lesz 16 gigás? Ilyen infót találtam róla, igaz-e ? -
Zozo55
csendes tag
válasz
sto1911 #4050 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van. Majdnem ugyan olyan vékony maradt mintha nem lenne tok, nekem a kabátzsebben tokkal együtt is simán elfér. Nem lóg ki belőle az N7 jól védi és remekül is záródik a fedele. A műanyag tok a két szélén fogja és nem a sarkainál. betenni egyszerű kivenni már nem annyira, de nem karcolja össze a gépet. És amit kapsz hozzá tollat meg fóliát azok is elég jó minőségűek. Ha megveszed csak jó vételt csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini PC
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest