- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
Nem értek veled egyet. Szerintem tök jó, hogy végre van tényleg teljesen néma mód. A júzer maga tudja eldönteni, hogy néma az néma, vagy azért valami jelezzen. A leírás más kérdés.
(#32142) siofok: annyira "okádék", hogy végre én döntöm el, hogy ha némát szeretnék és elfelejtem az "ébresztést" kikapcsolni, akkor se zajongjon.
-
-
randras_83
addikt
Nekem anno az N4-ben cseréltek akksit gariba a 11 hónap végén, 3 nap volt azt is tuti ott csináltak a Váci úton. Szóval én is csak jókat tudok mondani arról a szervízről. Megjegyzem kicsit furcsán nézett a srác amikor kérte a számlát és mondtam neki hogy csak gari jegy van mert az LG től van a telefon. Éljen az EFOTT
-
Zsotti824
tag
mi egyszerre küldtük fel bp-re asszem a váci lg szervízbe a két n5öt ami van itthon.abból 1 fizetős volt mert anyám összetörte a kijelzőt,az enyém garis volt mert a hátlap alja az lg logó körül ropogott.mindkettőt megcsinálták és küldték vissza egyszerre.más tészta hogy az enyémet nem igazán sikerült megcsinálni.hátlap csere sem segített rajta mert 1-2 nap után ugyanúgy elkezdett ropogni a logó körül ha nyomkodom.pedig tuti új hátlap van rajta mert volt rajta valahol egy ici pici nagyon vékony hajszálkarc és ezen a hátlapon pedig semmi nyoma.még egyszer nem küldöm már vissza,ezek szerint nem tudnak vele mit kezdeni
-
nzolo76
tag
Engedjétek meg, hogy erre leírjam a saját tapasztalatomat, ami egy hete történt.
Adott egy Nexus 4, érintője nem reagál, illetve csak néha, valamint ghost touch is jelentkezik időnként. Ausztriában vásárolva (Dietech) 2013.06.10-én. Sajnos nem sikerült visszavinnem az osztrák boltba, így Bp. Váci u. LG szervíz.
A számlán 24 hó gari szerepel, de azt mondta a srác, sajna az LG csak 1 évet ad, így a teló nem garanciális. Mondtam, hogy az osztrák bolt bezárt, csődbe ment vagy mi így oda nem tudom vinni. (Legalább is egy ismerősöm ezt mondta, és nem találta nyitva a Bécsujhelyi boltot.) Ezért kivételesen megcsinálják nekem garanciába, mondta a szervizes srác. És valóban az nap kész is volt.Le a kalappal előttük, óriásit nőttek a szememben.
-
bexinho23
őstag
Vipphone-t linkeltem, ahol a fejlécben elég patinás címek vannak. Többször az év boltja, megbízható bolt "plecsni". Valamilyen szinten korrekt boltnak mondható, pláne hogy rengeteg értékelés van mellette árukeresőn is. Az általad linkelt weboldal látom hogy külföldi magyar nyelven, de számomra komolytalan abból a szempontból, hogy ha garanciát kéne érvényesítenem, akkor elég macerás menet lenne.
-
bexinho23
őstag
Nekem elég "gagyinak/komolytalannak" tűnik a weboldal. Az ilyeneket messziről kerülni szoktam. Árban pedig picit drágább is, mint ahol néztem. Külföldi garanciáztatást pedig el akarom kerülni, pont ez az egyik fő szempontom, hogy ha itthon veszem, itthon intézhessem a gariztatást.
-
dogi01
aktív tag
Nekem volt fehér, fekete és piros N5-öm is.
Fehér nem tetszett, csak az akku fedél volt fehér, az oldala fényes fekete ami karcolodik. Érthető módon nagyon könnyen koszolódott.
Fekete nagyon elegáns matt puha tapintású volt, szerettem is.Most piros van, szemből nézve látszik a piros keret is, a hatulja elég tolakodó, de garantáltan megnézik mindenhol... Tapasztalat az h csajoknak jobban bejön
Nem bántam meg a pirossat, nagyon jól néz ki.
-
CB
senior tag
A fehér nem volt a kezemben, de többször olvastam itt, hogy nagyon szép.
Abban különbözik a feketétől -a hátlap színén kívül- hogy a telefon oldala nem matt felete, hanem fényes felete.
A pirosról nem tudok nyilatkozni, talán majd más. A fekete nagyon szép, nekem spigen tokban van, nem kopik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged