Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
slice14
veterán
válasz
Robbertho #42607 üzenetére
Nálam nem hozott hibátt a 2.11 sem. De viszont ez a chrome-os beakadás pár másodpercre a 4.00-nál is meg maradt.
Egyébként már végleges a 4.0. Mert már azt töltöttem le az oldalukról, 5.1-5.1.1-hez.
A verzió szám nem számít. Lényeg hogy ne legyen vele gond.
------------------
Az 5.1 és 5.1.1-nél változott a radio verzió? Mert eddig a melóhelyen tartotta stabil 3-as szinten az lte-t, de most dobálgatja vissza edge, 3g és hspa-ra. Vagy a telekom vergőpdik valamit? (Debrecen, hatvan utca eleje-közepe)
-
válasz
Robbertho #40580 üzenetére
Nekem fura volt, inkább visszaállítottam gyárira a fényerőt és a CPU-t is, Antutu így 40300, nem tudom miért jobb mint a gyári kernellel, majd a hozzáértők megmondják.
Asphalt 8 vélhetően csak az iPadhez képest szaggat (továbbra is) , utóbbin játszom az esetek 90%-ában.Az akkuidőre gyakorolt hatást még nem látom tisztán, ment 1 órát a Waze is.
-
-
bl4ze
veterán
válasz
Robbertho #39310 üzenetére
Nem, nem volt bekapcsolva, de most a komplettet kikapcsoltam.
Jó lenne segítene a kamera gondon.App Opps akkor nekem nem jó : nem rootolt a telefon.
Más megoldás amivel a viber kamera hozzáférés tiltható? nagyon zavar ez a kamera bug , viszont Vibert használok sokat....
-
bl4ze
veterán
válasz
Robbertho #39282 üzenetére
Ez a megb. arc hol található ?
Google smart lock-ot most letiltottam, kikapcsoltam.Képernyő feloldásra van mintám használva, gondolom az nem kavarhat be.
MÁS: milyen hálózati töltöt ajánlotok? Nekem egy HTC 1A töltő van, elég gyengusz. Asszony Samsung 5V, 2A töltője sokkal jobban, gyorsabban tölt.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Robbertho #37083 üzenetére
- WiFi-t úgyanúgy nem dobálgatja, ahogy eddig egyik verzió sem dobálgatta 2013 decembere óta (ráadásul ez idő alatt 3 N5-öm is volt [bolti garis 16GB, bolti garis 32GB, expansys-os 32GB], egyik sem produkálta ezt).
- WiFi azért látszik az akkustatban mert a helyszolgáltatás használja (újraindítás sem segít, hacsak nem kapcsolod ki a helyszolgáltatásokat).
- Zseblámpa tegnapi 20 percig történő használata után még ma sincs semmi gond a kamerával. Viszont tény, hogy soha nem jutott még eszembe bekapcsolni, csak most hogy panaszkodtok rá.
- Akku legalább másfélszer többet tud, mint az 5.0.1 alatt, ugyanazokkal az alkalmazásokkal.No ezekből már talán látszik, hogy mennyire felhasználófüggőek ezek a hibák, sőt, valószínű inkább a használt programoktól függenek.
Mondjuk én mindig nulláról flashelem a frissítéseket, és igen, vannak gondok, de az 5.1-gyel speciel semmi baj nincs eddig (lekopogom...). Édemes megnézni egyébként hogy biztonsági módban mit tud a telefon, mert ha normál módban jóval röcögősebb, akkor valamelyik play-ről beszerzett csoda-app a ludas. -
zsirfecske
addikt
válasz
Robbertho #37069 üzenetére
bocs, de mivel nem wipe-oltál ezeket én nem tekinteném mérvadó infóknak (sőt, kifejezetten káros, mert másokat is elriasztasz a frissítéstől). nekem pl wifi problémám a telóval 2013 december óta egyik stock android verzión se volt, kifejezetten stabil és kiváló jelerősségű, ergo ott inkább valami router beállítás/inkompatibilitás esetleg interferáló eszköz lehet. torch is jónak tűnik.
Grande Ale:
HD Voice = VoLTE, meg is lepne ha támogatná bármelyik hazai szolgáltató. -
lord.lakli
őstag
-
arkone
aktív tag
-
twine
veterán
válasz
Robbertho #29833 üzenetére
Az utóbbi hetek legértelmesebb hozzászólása.....
RespectCsak a köpködés, meg a fikázás megy....
Én már épp ezért nem is írok...."átmentem" read only-ba....De ezt muszáj volt nyugtáznom, olyan jól esett, hogy vannak még normális, értelmesen gondolkodó emberek a topicban
(#29838) ollie:
"hogy image-ből toltam fel a nyalókát."És jól esett?
-
válasz
Robbertho #29833 üzenetére
Én is látom, hogy gondok vannak. Amikor az egyik éjszaka 15-öt, másik éjszaka meg 5%-ot merül a telefon (minden stock) úgy, hogy közben semmi sem változott, akkor ott tuti problémák vannak a rendszerrel. Aztán meg egyik nap simán megvan a 4 óra SOT, másik nap meg örülök, ha elérem a hármat, és ugyanúgy használom. Mindehhez még hozzájön az is, hogy image-ből toltam fel a nyalókát.
-
tboyka
csendes tag
válasz
Robbertho #29630 üzenetére
Nekem villámgyors, azzal nincs gond.
Ti az SOT-t, hogy nézitek?
Leteszitek az asztalra és beállítjátok, hogy ne kapcsoljon ki a kijelző és megnézitek, hogy mikor merül le?
Vagy közben átlagosan használjátok is? (net,telefonálás, viber, stb)Nekem OTA frissítésem van/volt, az gáz?
-
DarkByte
addikt
-
metal01
őstag
-
-
gabro0
őstag
válasz
Robbertho #22929 üzenetére
Ez a 3 méter szűkíthető még tovább?
Nekem nyílt terepen, tiszta időben az ég felé tartva a telót ilyen 4-5 méter körül volt a pontosság (ezzel néztem). Egyszer a MM-ban megnéztem vásárlás előtt egy másik példányt, az fixen megmondta hol vagyok, nem volt ott a pontossági kör a Google Mapsben
-
szunyi777
őstag
válasz
Robbertho #19966 üzenetére
Hang motorral még nem találkoztam Xposed modullal.
Általában kernellel lehet a hang tuningot alkalmazni, de én anno sokáig a Viper4androidot használtam. Ez telepiti saját hangmotorját. -
bzs73
őstag
válasz
Robbertho #19127 üzenetére
hát a teló külsőre brutál jól nézki. jó fogni is, végre nem az a csillogósz sz@r. samukon is cm-et használtam ált, úgyhogy az hogy alapból ilyen fapados, az nem érdekel. megy úgy is fel valami főzött rom, párat kipróbálok, aztán majd belakom.
lőttem most 1-2 képet, háát hdr-be nem gyenge képeket csinál. amit még észre vettem hogy wifi eddigi legjobb, legerősebb. -
DeathAdder
veterán
válasz
Robbertho #18813 üzenetére
Szia.
Enyém képen sem látott még tokot, jó ideje megvan már, állandóan zsebben hordom, fólia sincs a kijelzőn, és egy megb@szott mikrokarc nincs rajta, ahogy az előző telóimon sem volt ugyanilyen használat mellett__
Ami meg a következő nexus-t illeti nagyon várom már, ez már olyan jó, hogy szinte unalmas.. változásra vágyom
Örülnék az 5.5" -nak, de ha qhd akkor kapjon már egy komolyabb SoC -ot is.Ja és nem bánnám ha samu lenne a kijelző miattXaels - Üdv itt, mi vett rá, hogy otthagyd hTC-t?
-
arni1
aktív tag
válasz
Robbertho #18747 üzenetére
Hpservice ph tagtol, en egybol kaptam szamlat, illetve mondtam, hogy az eredetit is szeretnem latni, lefenykepeztem, az eredeti kellett neki a konyveleshez, remelem, hogy szerviznel eleg lesz. ( bar remelem sosem kerul oda) uh velem minden rendben ment, a keszulek zsir uj, en bontottam ki.
-
einperson
csendes tag
válasz
Robbertho #18214 üzenetére
Szia
Én tőle vettem mikor megjelent.
Garanciáról annyit hogy gari papírt nem kaptam hiába beszéltem vele mindig csak igérte hogy majd küldi.
Szóval olyan kb mintha gari nélkül vettem volna, annyit mondott hogy ha valami van küldjem vissza és intézi a gariztatást. Osztrákoktól szerzi be ha jól tudom. -
randras_83
addikt
válasz
Robbertho #18214 üzenetére
2 év gyártói... Azt azért megnézném. Az N4 em LG garis volt a garilevélben benne volt hogy az LG 1 év gyártói garanciát vállal a telekommunikációs eszközökre. Két év abban az esetben ha a készüléket a Telenornál vagy a Média Marktnál lett vásárolja, ez esetben a gyártó 1 év + a forgalmazó vállal 1 év garanciát. Persze lehet változott azóta bár kétlem.
@stateman: ha rám hallgatsz valami nevesebb márkát veszel. Az olcsó kínai nem ér annyit messze nem olyan kapacitása van mint amit ráírnak. Nekem van egy 5600 mAh-os és kb 20 %-ot tud tölteni a telón. Mondjuk vissza is kaptam a vételár felét. Amúgy szerintem mehet eBay - ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- DOOM - The Dark Ages
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- További aktív témák...
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest