Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
-
YAS-dude
őstag
válasz
m_dawe #50247 üzenetére
Már belefaragtam az ikea éjjeliszekrényembe az ikea qi töltőt és nagyon kényelmes csak rátenni lefekvéskor a telefont. Felháborító a hasbaakasztós duma, hogy dehát az usb c csatlakozóval már nincs macera mert nem kell forgatni. Well, annál hogy "ledobom az asztalba süllyesztett töltőre" még így is macerásabb a kábellel baszakodni.
Ezt a nexus kört ezzel nálam bukta a google. Talán majd a következőkbe visszakerül a vezeték nélküli töltés. -
dkovizoli
addikt
válasz
m_dawe #50027 üzenetére
Én is az vagyok. De mivel volt módom bevinni a Váci útra ezért gondoltam egy próbát megér. A szervíz szerint az Lg visszavonta a garanciát a keretrepedéssel kapcsolatban, tehát nem javítják garanciálisan. Pedig az enyémen is van még fél év. Csak kíváncsi voltam ki hogy járt mostanában ezzel kapcsolatban. Ezek után nem tartom valószinünek, hogy a telenornak javítanák. Ha mégis, akkor szólj mert beviszem én is üzletbe.
-
HREH
senior tag
válasz
m_dawe #36113 üzenetére
Én stock + Xposed párti vagyok, számomra minden benne van, ami kellhet. Franco kernellel használom.
Egyébként Mahdi vagy Cata lenne nálam is a nyerő...Catánál viszont volt egy olyan problémám, hogy a home gomb érintésére egyszerűen nem reagált a telefon (4.4.4 és 5.0 Cataclysm is ezt csinálta, biztos én b@sztam el vmit)...fogalmam sincs mi baja lehetett, így ment fel a stock + Xposed kombó (meg persze a Lolli hülyeségei miatt is)Más: aki használ LightFlow-t (full verziós Playről), mostanában nem érzékeli, hogy nagyon zabálná az akksit? Nekem jelenleg 10%-ot eszik az akksiból...
-
Scooter74
őstag
-
Fkris
őstag
válasz
m_dawe #33656 üzenetére
Én a helyedben újrahúznám IMGből, lehet orvosolja a problémát.
(#33646) johnsmithnex
FB alakalmázásnál be lehet állítani, mit csináljon beérkező üzenetnél.
Nekem csak a LED van bekapcsolva, ne rezegjen meg csipogjon nekem, úgyis 10 percenként ránézek a telefonra, akkor meg látom már a LEDből is. -
Fkris
őstag
válasz
m_dawe #33572 üzenetére
tuti nincs jó apn. nekem többször is volt ezzel problémám, be kellett állítani a hozzáférési pontot manuálisan.
Névnél: Telenor Online , apn: online (Beállítások-Vezeték nélküli és hálózati-Egyéb beállítások-Mobilhálózatok-Hozzáférési pontok neve)Ezt mindenképpen ellenőrizd le hogy jó-e.És ha ez meg is van adva, akkor ezt használja e a készülék.
Ha ezek tényleg jók akkor vidd be telenorba, és küldess rá egy j beállítást, amit a srác csinál meg ott neked.
-
radicspeter1
őstag
válasz
m_dawe #33477 üzenetére
Aki szeretne egy gyári alapokra épülő kis cm fűszerezésű stabil romot annak most a Simple AOSP-t tudom ajánlani.
Ma jött ki a build 10-es verza:BUILD 10 (09/01/2015)
* Moar Memory Leak Fixes.
* Bye Bye PA Recents Clear, Hi CM's Recents Clear With FAB.
* Statusbar Weather.
* Lock Clock.
* Doze Timeout.
* Smooth Spinners.
* Removed Statusbar Ticker.
* Enable/Disable Edge Gesture.
* QS Long Click Support.
* QS Haptic Feedback.Eddig build 8-tól kezdve frissítettem OpenDeltával nem bírtam megakasztani egyszer sem CB-vel.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
m_dawe #33358 üzenetére
Nálam a 26-van fent 27 óta.
Eddig semmi bugba nem ütköztem.(#33360) metal01
Ennyi erővel relatív a stabil midnenhol.
A Google Factory Imageket sem űrlények csinálják hanem emberek.
nem kétlem, hogy egy egy XDA dev tud annyit mint egyes "igazi" fejlesztők.Az, hogy miért van a főoldalon csak a 21 kiírva már a múltkor is leírtam.
A 26-os kiadás stabilnak lett keresztelve de sokan panaszkodtak hibákra így törölték és teszt verzióként lett feltéve ugyan az.(#33364) metal01
Konkrétan 3 emberről tudok akik írtak akkor a poszt alá.
Az is megoldott volt ha nem dirty flashelték a romot. -
marquuard
veterán
válasz
m_dawe #31337 üzenetére
OptiPop + UBER kernel kombót kellene kipróbálnod, itt garantálják, hogy működik az F2FS. Ha stock kernelnél maradnál, akkor a ROM főposztjában találsz hozzá letöltési linket (F2FS_permissive).
Én TWRP-ben csináltam meg az F2FS-t, és csak a cache partícióra, ott elég sok adat fordul meg.
-
marquuard
veterán
válasz
m_dawe #24536 üzenetére
Elég fura dolgokat művelt, mert pár percre kikapcsoltam azt vissza, tökéletesen működött kb. 5 percig, aztán megint befagyott. Viszont olyan is volt, hogy csak a képernyő lezárás/feloldás segített rajta, és megint minden kezdődött elölről. A tegnapi nap használtam kb. 20 percet a telefont, nem volt gond. Írtam a szerviznek, csatoltam képet is és mondták, hogy küldjem be a telefont, tegnap el is vitték.
(#24537) twine: Először én is erre gyanakodtam, aztán az egész telefont unrootoltam és minden stock lett, de a probléma továbbra is fent maradt. Nem szenvedtem a szervizeltetéssel, csak hétvége volt, és tegnap jött a futár.
-
m_dawe
senior tag
válasz
m_dawe #21683 üzenetére
Szerk. idő lejárt és most látom hogy rossz a link...
Ez már remélem jó. -
zolka95
őstag
válasz
m_dawe #19353 üzenetére
eszközkezelőből töröltem az illesztőprogramot
kérte, hogy indítsam újra a gépet, újraindítottam (vagy nem kellett volna?)
újraindítás után már ugatta a windows, hogy a driverek sikeresen telepítve vannak stb. Tehát ugyanott vagyok újraindítás után (EZ AZ WINDOWS!)Full Driver installation->Step3->Universal Drivers
ezt még tegnap próbáltam, most próbáltam megint, de ugye csak az uninstallt és a repair-t ajánlotta felpda drivert is feltettem
ezek után wrt rootnál még mindig nyavékol, hogy nincs adb driver ugyanúgyszerk: eszközkezelő betallóztam az usb drivert, amit linkeltek mindegyik leírásban, most valamiért megtalálta feltelepítette, na gyorsan wrt aztán root és kiírja újra, hogy nincs adb driver
teljesen nyugodt vagyok -
zolka95
őstag
válasz
m_dawe #19351 üzenetére
azt olvasom
"4. Telefont rádugod a számítógépre, majd elindítod a windows eszközkezelőt és ott lesz a Nexus 5, majd jobb klick és "illesztőprogram frissítése" majd betallózod az usb drivert amit az 3 pontban letöltöttél (Adb Driver Interface) !"ezt olvastam vhol, ki is próbáltam, hiába tallóztam be a windows nyavékolt, hogy nem talált semmit vagy valami
nem sikerültmost először azt szeretném megoldani, hogy az eszközkezelő felismerje újra a nexust, hogy legalább másolni tudják rá dolgokat
-
Draken
őstag
válasz
m_dawe #19184 üzenetére
Driver korábban felment, lecsekkoltam nrt-vel, rendben van, most így néz ki a mappa tartalma, remélem így már mehet
szerk: fastboot módba teszem a telót, aztán mehet a fastboot devices majd flash-all.bat ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Tippmix
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest