Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Igen de előtte kértem engedélyt tőle az oldalán, hogy had tegyem fel igaz telefonról írtam és nem értem miért de nem ment el az üzenet valami miatt az oldalán nálam nem működik a telefonról való böngészős üzenet küldés. Utólag elnézést is kértem tőle priviben is, meg nyilvánosan is.
Nem akartam neki sem meg nekem sem gondot.

-
dajdaj
tag
Mi lett pzoley oldalával? Nem elérhető.
-
WolfLenny
senior tag
Bárki kapott már inbox hozzáférést?
Már lassan egy hete igényeltem, de semmi...
-
rjg
őstag
válasz
supercharley
üzenetére
A helyedben először gyári ROM-mal használnám, amit root után xposed-al és annak Gravity Box moduljával finomhangolnék. Jó a stock kernel is, de ha később plusz funkciókra van szükséged, - kijelző színképe, undervolting, exFat support, stb. - akkor az ElementalX egy jó választás.
-
metal01
őstag
válasz
supercharley
üzenetére
Az L még preview verzióban van csak. Én kivárom a végleges verziót. Jelenleg 4.4.4-en Mahdi rom-ot használok ElementalX kernellel. Hibátlan. Ajánlani tudom csak.
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Nagyon sok féle telefont használtam már, de kb. 2 hónapja hozzám került egy nexus 4. A nexusok közül előtte csak az N7 tablettel volt dolgom(a feleségemnek van). Szóval az N4 nagyon-nagyon megtetszett, ezért úgy döntöttem, hogy ha nem is egy N6-ot, de egy N5-öt veszek. Az N5 holnap érkezik, sz N4-et majd megkapja a lányom. Úgy azonnal valami jó rommal szeretnék kezdeni, mit ajánlanátok? Anroid 5 van már rá valamilyen főzött formában? Használható? Honnan tudok letölteni? Vagy mi az amit ajánlotok(ROM, KERNEL)?
Előre is köszönöm! -
ordogl
tag
Sziasztok!
Nagyon fagy a swiftkey az utóbi időben. Egyszerűen használhatatlan...
Mi lehet rá a megoldás, vagy tud valaki hasonló jó billentyűt? -
BeastMode
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Meg is kapta a bannt azonnal

-
slice14
veterán
Mit csináltatok pzoley oldalával,

-
-
twine
veterán
válasz
Davzone
üzenetére
moto360,,meg úgy álltalában az okosórák nem izgatnak,,,Egyszer sikerült "erőmön felül" vennem egy tissot-t!
Előtte órab.zi voltam srác koromban...akkor úgy voltam vele,,egy életre veszem...valszeg ez így is marad...Az óra nekem kettő max három mutatóból áll,,,nem csipog, nem zenél,,és főleg nem okos,,épp csak annyira, hogy az időt tudja mutatni,,,,ellenben elegáns...és az eddigi összes kőgazdag (aranyórás) főnökeim mindegyike megdícsérte már...
De ne érts félre,,,akinek az okosóra a liblingje...annak az,,sem közöm nincs hozzá,,sem pedig jogom beleszólni, ki mit hord...hAsználd egészséggel,boldogan

Az N6 viszont így jó vétel lesz...jól gondolom, hogy a nagyvíz túloldalán vagy hozzánk képest?
(csak mert dollárról beszélgetünk,,azért gondolom) -
Buster17
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Töltőn volt

De azért estig még kihúztam vele, délután töltöttem 10 percet.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
-
Davzone
senior tag
Itt kint kicsit mas a fizu

Az N5om 350ert ment el kiegekkel egyutt.
Igy 350et kell rafizetnem a 64gb-osra.(+ado de az kb 6% lesz.)
Igy sztem nem rossz biznisz.
A moto 360-t 235$ert vettem(adoval egyutt) mert kaptam ra kedvezmenyt BestBuyban.(Nem volt fekete csak szurke, igy a boltban megrendelte a srac nekem, es hazhoz jon.)
275$ lenne adoval.Fogok postolni, biztos van akit erdekel majd, csak remelem nem omlik ossze a play store mint a nexus4 elorendelesenel. 64gb feher lesz,a feketenel nem tetszik a kek keret.
-
tybsen
addikt
+1, egyelőre nálam is marad a n5 (illetve jön mellé vagy helyette, még meglátom, egy lte n7). Az n6-ért sokallom a 649 EUR-t, egyszerűen nem ér nekem annyit, bár kétségkívül ezt venném, ha nem sajnálnám rá a pénzt. twine, öregszünk

Davzone, várjuk a beszámolót!
Grat hozzá előre is! 
-
TOZ
addikt
Na persze, hogy most nem megy pzoley oldala... mikor eppen erot vennek, az o L valtozatanak flashelesere
-
twine
veterán
válasz
Davzone
üzenetére
Irigy-irigy ...De nincs az az isten ,hogy "annyit" kiadjak telefonért...

100+,- környékén vagyok telefonra hitelesítve...160+nál már előjönnek a prioritások,,, és ott már nem a telefon vezet...
De ha megteheted,, én előre is gratulálok...

Krisz:
Házelhofklipp megvolt...brutál
-
gery2123
őstag
Na vissza is raktam a gyári kernelt L alá, mert valahogy a Franco kicsit döcögősebb volt érzésre, de most hogy előttem a gyári, már nem csak érzésre hanem tényleg döcögősebb. 😀 Várom a végleges L-t, és majd akkor meglátjuk mi lesz a kernelekkel.
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
ez fájt....

de akkor már ez se maradjon ki -
horvathkrisz
addikt
válasz
Davzone
üzenetére
Moto 360, sensors:
-optical heart rate monitor
-pedometerutóbbi nem fog kiakadni nálad?

szerk.:
twine: nézd végig![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kárátékutyá
őstag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Nem a képet stabilizálod, hanem az optikát, a kép szó sima marketingfogás. Akkor kezdték el alkalmazni, amikor még a képérzékelőt próbálták meg ellentétesen mozgatni a kézremegés irányával, szerintem több "optikai stabilizátorosként" marketingelt telefon ezen az elven működik. Ma már vagy az optikát rugókon helyezik el a képérzékelő körül, vagy a drágább és hatásosabb módon magába az optika középső részébe teszik be ezeket a lencséket.
Nokia 1020 tudomásom szerint az optikáját stabilizálja, N5-ről foggalmam sincsen. Ha azonban az N5 a képérzékelővel játszik, akkor az optikai szót el is hagyhatod.
-
hablatyka
csendes tag
Legujabb mahdit hasznalom, tapasztalt valaki olyat, hogy miutan kikapcsolja a wifit az akku adatoknal tovabb megy a szamlaloja? Olyan erzesem van mintha kikapcsolas utan is meritene a wifi a telot.
-
Izzé
őstag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Legközelebb a félreérthetőség elkerülése végett: OIS (Optical Image Stabilization)

Bár aki akarta elsőre is megértette.
-
törölt tag
válasz
metal01
üzenetére
Szerintem a jövőben a telefonok át fogják venni a 7"-os tabletek helyét. Telefonként pedig wearable device-okkal kombinálva lesznek használhatóak (és ezzel azok képernyőmérete is növekedésnek indul majd).
(#25743) kárátékutyá: Engem annyira nem leptél meg. Nokiák videózásban messze elmaradnak attól a szinttől amit fotózás terén lefektettek, ebben abszolút nem a legjobbak.
-
ßrainiac
addikt
válasz
kárátékutyá
üzenetére
OS-ben egyforma > jah, csak a nevuk kulonbozik, Android es Windows, minden mas egyforma
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Képminőségben viszont nagyon meglepődtem, mert kevésbé most mint a Nokia, élesebb a kép > ezt itt nem tudtam ertelmezni. Minden esetre HDR+ ban baromi jot lo szvsz.
En a video hangjaval nem vagyok kibekulve abszolut

-
kárátékutyá
őstag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Csak a kíváncsiság kedvéért most összehasonlítottam a 'videjó részét N5-nek nejem Nokia 1020 telefonjáéval. Azért a videót, mert nem lenne fer a fotót összehasonlítani, met abban a nokia egyenlőre a TOP-on van.
OS-ben egyforma...talán N5-é kicsit jobb
Képminőségben viszont nagyon meglepődtem, mert kevésbé most mint a Nokia, élesebb a kép...persze normál fényviszonyoknál. 47'-os IPS LG tv-n néztem meg a videókat.
-
metal01
őstag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Senki nem mondta, hogy ne fejlődjön tovább, sőt. Csak szvsz ár-érték arányban nem ér annyit ez a dolog. Arra, hogy néha lövögessek egy-két fotót amerre járok jó az is amit az N5 tud. Erre akartam kilyukadni az előző hsz-ben. Nem tudom más hogy van vele, de ha pl. nyaralni megyek nem telefonnal készítek képeket. De az már egy más kategória.
Placi: Gondolom ez a méret vagy még nagyobb lesz a trend a jövőben. Majd varrok nagyobb zsebet is a gatyámba

-
[P]laci
senior tag
válasz
ßrainiac
üzenetére
+1
ezenkívül ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket is!
jó lesz ez a Lollipop fotózási szemszögből is...
ha a n5 erre lesz képes, akkor (ezért a kijelentésemért kérlek ne kövezzetek meg) egy jobb kamerával megáldott telefon mire lesz képes?! 
-
slice14
veterán
Amennyiben látod pzoley, kérnék letöltési jogot az oldaladhoz...
-
ßrainiac
addikt
válasz
metal01
üzenetére
Imadom ezeket a hsz-eket, minden mobilos topicban kotelezoen elhangzanak idorol-idore.
Jo kameraja van a N5-nek, de konyorgom, miert ne lehetne jobb? Fajjon ez a kompakt gepeket gyarto nagy markaknak amiert nem lesz szukseg a termekukre, de ne a juzereknek.
En azon az allasponton vagyok, ami szerintem a normalis, hogy fejlodjon minel tovabb a mobil fenykepezes. Nekem sincsenek nagyon nagy elvarasaim, de hogyha egyszer lehet majd belteri fotokat is jobbakat loni, kevesbe mozdulnak be rajta az emberek, akkor nem mondom azt h vigyetek innen ezt a xart, hanem azt hogy "shut up and take my money"

-
[P]laci
senior tag
válasz
metal01
üzenetére
egyébként a Nexus 6 - Note 4 - Note 3 (görgőzz lejjebb és bökj a view layered gombra) egy méret kb. és millióan használják az utóbbi 2 telefont is... nem lesz annyira bajos ez a méret se sztem...
az egyetlen és legnagyobb probléma az ár lesz (najó talán még a beszerezhetőség...
) -
-
törölt tag
válasz
metal01
üzenetére
El én se ugranék, ingyen szívesen szenvedek 6"-on a kis kezeimmel, de hogy fizessek is az "élményért" az már más tészta

Na mindegy, jövő nyárig még bőven van idő. Mindenképp valami stock rendszerrel érkező telefont szeretnék ha androidra váltok mert nagyon tetszik az új felület, ellenben a gyártók sajátjaival (bár remélem Lollypopra lesz kis redesign mindenhol).

-
Krisz79
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Rendben,köszönöm.
Mivel jelenleg 1 ios készülékben van a kártyám és csak néha kapcsolom be netezni a Nexus-t, a fórumot is elég szellősen követtem igy lemaradtam.
De minden bizonnyal apróbb hibái ellenére a Nexus-t tartom meg....4.4.4
Romolás egyenlőre kizárva.
-
Krisz79
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
De nagyon formába lendültetek?
Azért mert megkérdeztem és gyári rom-ot használok és érdekel... -
metal01
őstag
válasz
üzenetére
Akkuidő szubjektív. Használattól függ. Elvileg az L-ben javítottak valamit az akkuidőn. Legalábbis ezt írják róla. Komolyabb frissítést? Hát az L elég komoly update. Ez az új főverzió. Amúgy természetesen meg fogja kapni a N5 a következő update-eket is az elsők között.
-
törölt tag
Sziasztok!
Akku idő mennyire vészes szerintetek? Lollypoppal javulni fog vagy romlani?
Meg fogja vajon kapni a következő komolyabb frissítést vagy az L lesz az utolsó?Lehet ilyenre váltanék nyáron. Tetszik a Nexus 6 is de az nagyon nagy lenne nekem.
Előre is köszi!

-
dobolson
senior tag
Szerintem nagyon frankó hátterek, gondoltam, megosztom, hátha bejön valakinek.
-
Krisz79
őstag
Mikortól elérhető OTA-n a frissités?
-
slice14
veterán
Kérnék letöltési jogot, ha nem probléma. Ugyan ez a felhasználónevem.
Köszi.
-
-
metal01
őstag
Tegnap jött ki a Mahdi ROM 2.9-es és egyben utolsó final update-je. Az update menüpontot ki is vették a ROM-ból. Remélem L alá is lesz Mahdi, mert nagyon fasza kis ROM. Kár lenne érte.
-
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
lájk -
Buster17
addikt
Reggel 7 óra és már 14% alatt az akksi.
-
nzolo76
tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Nem hiszem, hogy az óra miatt merül jobban a telefon, vagyis csak közvetve. Attól merül jobban, hogy a Bluetooth folyamatosan be van kapcsolva és összeköttetésben van az órával, és ha jön egy sms, e-mail, stb... akkor a teló küldi át az órára. Gondolom ez azért nem kíméli az aksit.
-
Keckix
tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
A Google saját dokumentumait lehet szerkeszteni a drive-ban!
Most néztem quickoffice-ban sem lehet szerkeszteni a win office dokumentumokat! Pedig úgy emlékszem régen lehetett

Akkor szerkesztésre marad a win app-ja vagy a OfficeSuite
-
Keckix
tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Arról nincs infóm hogy a három másikkal mi lesz, de ha integrálódnak azok is biztos a drive-ba fognak

-
lord.lakli
őstag
válasz
Keckix
üzenetére
Köszi az infót, jó tudni. A másik 3 program akkor a szerkesztő lesz, akinek kell. Na meg ott az MS-es progi is már. Így már érthető.
(#25703) Keckix : az üzenetet átírtam, mert megnéztem play-t és ott drive csak olvasásra szolgál, így egyelőre marad a másik 3 progi ha jól gondolom.
-
Keckix
tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Ha már szóba jött a quickoffice!
Aki most akarja megtalálni a play-ben az már nem fogja( ez csak a frissen regisztrált userekre vonatkozik)
Mostanában telepítettem egy f telefont újra, és friss google regisztrációval, és már a quickoffice helyett a Google Drive-ot ajánlja, ezért valószínűsítem hogy a quickoffice megszűnt (az új userek számára) helyette ott a office szolgáltatásokkal integrált drive.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)