Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
arni1
aktív tag
a kontaktok közül,hogy a fenébe lehet eltávolítani a g+-os egyedeket?? mert olyan opció van, hogy keep updated contacts, de olyan nincs, hogy törlés. véletlenül benyomva hagytam a telepítéskor.
-
Bence004
aktív tag
Hali valaki tudna feltölteni a system appsból az új materialos kinézetű appokat (pl google search,play cuccok, meg ilyenek)
-
w333
félisten
Mi ez a sok hozzászólás ? kaptatok egy an(alfa) bétát ?

-
dozsabalint
senior tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Mi nem volt benne?
-
Scooter74
őstag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Jegeld őket és a playről szedd le a jót.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
ez mar kitkatben sem volt benn nemcsak Lben
tomi mi a baj a hangerogomboddal?
sztem ha ennyire fontos hogy gyorsan elerd es a hangerogomboddal valami gebasz van akkor leggyorsabb ha kiraksz vagy egy 3rd party widgetet vagy a settings app widgetjebol a hangokat kivalasztod akkor egy tappal ottvagy hogy allithatsz mindenfele hangot..
-
_t0Mi_
aktív tag
Gyerekek, segítsetek már nekem, mert ez az Android már a "sírba visz"..
Anno volt ez a csodálatos notifikációs panel, ahol tök sok dolgot lehetett csinálni, többet között rezgőre állítani a telefonom. Juhú! Na de megérkezett a kitkat, és ezt szépen kivették. Hát, nem örültem neki, de legyen, szeretem a kis zöld robotot, átszokok a kikapcsolás menüben lévő gombra. Aztán jött a Lollipop.. 
Most a hangerő gombon kívül mégis milyen más gyors módon tudom hang/rezgő módba kapcsolni a telefonom?
-
dozsabalint
senior tag
válasz
üzenetére
Van, van csak nagyon macerás belelépni (nem úgy kell, mint eddig). Egyébként nem tudom a véglegesben így lesz-e, de erősen meg kívánják kurtítani a recovery funkcionalitását (vagy megvariálni a működését) annak érdekében hogy a lopott telefonokat ne lehessen olyan egyszerűen wipe-olni.
Ezzel együtt lehet, hogy a recovery felülírhatósága is meg fog szűnni. -
bajaki
őstag
válasz
gery2123
üzenetére
Nekem sem probléma, percek alatt feltolom, de közben lehet elviszik a telót és nem tudom mit hagyjak rajta a kedves vevőnek. De ha nem ért hozzá akkor nyilván gyári állapotba rakom neki.
Egyébként feltoltam én is. Nem rossz, de nekem túl fehér. Nem lehet valami sötét témát beállítani?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
azt megkerdeznem honnan tudod h nem latja a gep a telot? ranyomtad a parancsot csak nem tortenik semmi, vagy arra varsz hogy a mappaidat lasd a windowsban?
(bocs de amennyi hulye van manapsag)
nekem is bejon, tuti nem a vegleges de eddig minden szupi azokon az olschool appokon kivul..
-
Scooter74
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Akkor holnap próba újra?
Na én is megyek etetni az L-t mert most nyúztam eleget, de ami a meglepö, hogy stabil mint atom. És ebből lesz ám jó kis fözelék nekünk.
-
radicspeter1
őstag
Megvan hogy hogy kell nyomni hogy belépjen a fene vigye el!
Fekvő robot:
Bekapcs gombot először nyomva tartjuk majd erre rányomjuk a hang fel gombot is. S egyből felengedjük egyszerre a hang fel és bekapcs gombot is
Ennyi választott el a nyalókától...mindegy ma már nyugodtan elalszom KK-el.
Nagyon hálás vagyok mindenkinek aki segített nekem! Holnapra kirootolom ezt a KK-t s feltolom twrp recorveryval sztm
mert addigra lesz már olyan lehetőség is...köszi mégegyszer mindenkinek! -
Scooter74
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Sikerült de vagy 20.ik ra jött be. Nekedi fent van volt csak türelem kell hozzá. Amíg ki nem jön a végleges addig el leszek ezzel az L-l mert nagyon baba.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Úgy tűnik a recovery-be lépés 10-ből 1-szer megy
. Valami vicc ez az új megoldás... -
Riged
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni mikor jön ki az L úgy, hogy amikor rá kattintok a szoftver frissítés ikonra akkor jelezze, hogy van?
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Scooter74
üzenetére
És hol kell a kettőt egyszerre megnyomni? Mert ha bekapcsoláskor nyomom, akkor simán bebootol. Ha a recovery-ben, akkor nem történik semmi. Csak fekvő robot van. Milliószor beléptem már a gyári recovery-be, de itt nem megy.
gery2123: Egyetértek.
Szerk:
hurrá sikerült! A fekvő robotnál kell egyszerre a power meg a hangerő fel. Eddig csak hangerő fel kellett. De nem lehet többször próbálkozni vele. Ha egyszer rosszul nyomod meg, nem reagál. -
gery2123
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Nekem is csak fekvő robot van. Mondjuk amíg van bootloader addig nyugi 😀 ha kell visszarakom a kitkat, de nagyon nem tudnék már rajta lenni. Nagyon jó ez az L.
-
Scooter74
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Hangerő fel és bekacs gomb. Nekem is vagy jó 20-d jára jött be. Olyan mint a cwm-ből a butított verzió.
-
Scooter74
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Nekem van gyári recoverym most sikerült belépni fenteb is írtam.
#24968-s HSZ -
törölt tag
válasz
dozsabalint
üzenetére
De, van.
Ne írogass már hülyeségeket, légyszíves
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Scooter74
üzenetére
Ez a gyári recovery. Ez az ami nem jön elő a mostani preview-ben.
-
bucsupeti
senior tag
-
TOZ
addikt
válasz
dozsabalint
üzenetére
A TD szerintem em dragabb volt. Ez is jo, de ez most nagyon bejön. Trial pár napig, de ebből vétel lesz...
-
Scooter74
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Siker. Recoveryben a következő van:
Android system LPX13DMeg annyi, hogy mit szeretnék csinálni és a hangerö gombokkal ki tudom választani.
-
radicspeter1
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
nah visszament a 4.4.4 NRT-vel
-
TOZ
addikt
Gyerekek ez a Nine tényleg nagyon király. Eddig Touchdown párti voltam, de ez sokkal szebb, modernebb. Jobban illik a rendszerhez jelenleg. A TD olyan ósdi hatású ehhez képest.
-
dozsabalint
senior tag
-
szpali
addikt
Ha azt szeretném, hogy ne vesszenek el az eddigi adataim/beállításaim, akkor várjam meg az OTA frissítést?
-
Scooter74
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Nekem se csinál semmit. Most kapcsoltam vissza a telefont.
-
Scooter74
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Robot piros felkiáltójellel.
De tovább nem tudtam bemenni.
Amúgy a töddieknek írnám, hogy a régi appokat lehet jegelni. És most olyan szines minden mintha az L téma lenne fent. A chrome is fent van, meg a naptár is. Így már szinte tökéletes a telefon.
-
válasz
ßrainiac
üzenetére
Igazábol ezeket az appokat le lehet tiltani az alkalmazáskezelőben. Play-ről meg le lehet szedni az összes legfrissebb Google alkalmazást, mivel lassan az összes Google alkalmazás átköltözik playre így tartva frissen az alkalmazásokat. Vagy ott van példának a google play szolgáltatások. Mostmár új unkciók eléréséhez nem kell rendszerfissítés hanem azon belül integrálva van. (pl Google Fitnesz)
-
radicspeter1
őstag
válasz
bucsupeti
üzenetére
mikor be van kapcsolva akkor kiadja a listában de bootloader módban már nem....
megpróbáljam NRT-vel visszarakni a gyárit?Valaki próbálja már ki hogy belemegy a bootloader módba majd ott nyom egy recorvery-t s mi jön ki?
ha piros droid olyan szöveggel alatta hogy nincs paraccs akkor írja már le -
bucsupeti
senior tag
válasz
dozsabalint
üzenetére

-
bucsupeti
senior tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
indíts parancssort és onnan add ki a flash-all.bat parancsot. Tudni kéne mivel áll le a cmd.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Ez nekem nagyon nem a telefon hibájának tűnik. Linux alól nem tudod megpróbálni? Windows alatt mindig is megbízhatatlan volt a flashelés.
-
radicspeter1
őstag
-
arni1
aktív tag
Igazság szerint igen, bár az a legkevesebb, a legtöbbet használt appokat úgyis kezdőlapra tűzöm(bár többnyire mindenki így tesz). A legjobban zavaró az, hogy ha a g+-nál, az óránál, telefonnál stb meg tudták oldani, akkor az is le tudnák programozni, hogy mindnél működjön az alkalmazkodás.
egyébként az óra háttere úgy világosodik, ahogy kinn az időjárás(állítsátok át az órát)
semmivel nem lesz több az alkalmazás, de azért mennyire penge már 
(#24948) noorbertt - nem vettem észre, sosem volt gondom vele, de ahogy arkone kolléga is írja, azért lagol mert fos.. más alternatíva nem tetszik, böngészőből még rosszabb, így marad ez. A messenger funkciót kiszedték az alapalkalmazásból, de a messenger szerintem faszán üzemel
(#24952) TOZ - mármint, hogy nincs?? az am tényleg gáz, nem értem miért kellett kivenni..
-
TOZ
addikt
válasz
radicspeter1
üzenetére
Bootloader módban dugd rá a képre és mehet a Flash-all.sh
-
radicspeter1
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Nem hagytam ki semmit a flash alól...
Bootloader mód is van...
De nem ismeri fel a gép -
gabro0
őstag
A multitask valami eszméletlen gyors és hatékony

27 megnyitott alkalmazással: 40MB-ot eszik a rendszer, 500MB-ot az appok és 1,3GB szabad
: -
dozsabalint
senior tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Nincs már az L-ben recovery a klasszikus módon. Nem tudsz ott wipe-olni (nem véletlenül). Bootloaderbe tudsz lépni?
Egyébként a recovery nem a image-hammerhead-lpx13d.zip fájlban van, amiben maga a rendszer is? Hogyan lehet kihagyni?
-
bucsupeti
senior tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
linux alól próbáltad?
-
Scooter74
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Bootloaderben sem látja a gép?
Mert akkor nrt-vel próbálnám a bootlop opcióval.
-
ElGatto
aktív tag
Hi!
Nekem most alapból a Hangouts kezeli az sms - eket, a frissítésnél az új app lesz alapértelmezett és átkerülnek a mostani sms - ek?
Mi ez az aosp böngésző, miért gáz, mivel tud kevesebbet? -
radicspeter1
őstag
Uhh gyerekek nagy bajban vagyok!
Nah miután nem bootolt be a teló (nem flashall.bat-al raktam fel hanem egyesével) rájöttem ugye hogy a wipe/data factory reset miatt nem idul...
oké beléptem a recorveryba (TWRP fogadott) ott nyomtam egy wipe/data factory resetet...reboot system és elindult végre!
És itt kérek helpet!!
Miután bebootolt észrevettem hogy az alkalmazások nem látják a belső sd-t...
!!!Biztos hogy a twrp-s wipe miatt csinálja ezt mert normál esetben nem twrp van hanem egy piros kis robotocska és ott kell hangfel+bekapcs gombot nyomni de ugye nálam ez kimaradt az elején aztán meg mint írtam twrp fogadott recorveryként...!!!OKé nyomtam egy gyári adatok visszaállítását s ezután már látom az sd-kártyát is de nincs semmilyen recorverym fennt!!!
újraraknám az egészet vagy vissza a régit de nem ismeri fel a gép a telót...
A teló működik, elindul de recory nincs HELP -
gulb
őstag
Van egy uj email ikon nah az Fczik;(((
-
Krisz79
őstag
Ez az L frissités hivatalosan nem lesz letölthető egy egyszerű frissités módszerrel?
-
gabro0
őstag
Nektek sikerült rootolni?

-
WolfLenny
senior tag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Én is Nine-t használok. Verhetetlen exchange-ben és a srác szépen fejleszti.
Nem olcsó, de szeriintem így is megéri a pénzét. Neki örömmel megfizetem a munkáját. -
bucsupeti
senior tag
nincs exchange

Azért ez eléggé alap volt idáig...szerk: most látom hogy már írtátok.
-
ßrainiac
addikt
Mar miert ne lenne benne exchange (marmint a jovoben), biztos lesz..
Errol beszeltem amikor irtam h mi van meg a hatterben :/
Amugy nem tudom mik a bugjai az exchange-nek, en evekig hasznaltam az alap beepitett appal.
-
arkone
aktív tag
A menüben az ikonok fos zöld színűek. Ezen változtatni nem lehet? Szerintem így visszalépés lett a menüt tekintve. Hogy néz már ki?
-
winbox
senior tag
Nyomkodtátok már az Android verzióját? Bejön a nyalóka és lehet játszani egy android flappy birddel
sírok 
-
Viper26
nagyúr
válasz
radicspeter1
üzenetére
Hát tedd bele..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#24914) ßrainiac.:
Reméljük nincs teleb@szva szeméttel...mondjuk erre nem tudom miért nem figyelnek.

-
metal01
őstag
Úgy látom vannak még problémák az L-el. Azért írjatok bőszen tapasztalatokat
Én azért megvárom a véglegest 
-
TOZ
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
tutti, en meg nem az xda linkrol szedtem le es ugyan ez
-
gery2123
őstag
Na amit máris jónak látok, az a fenyerő szabályozás. Végre nem full fenyerő a minimum, és szerintem a hang is jobb fülessel.
-
Naptár szinkronizáció működik mindenkinél ? Mert nekem nem.
-
ßrainiac
addikt
Hm, fel akartam rakni ma este en is.
De amig aosp bongeszo es szaznyolcvan eves appok vannak benne, addig a kisujjamat sem mozditom erte

-
horvathkrisz
addikt
válasz
radicspeter1
üzenetére
nálam is ok...
-
_t0Mi_
aktív tag
Na felment nálam is, működik!
Bár azt nem értem, hogy miért nem hozták vissza a notification panelhez a hangerőt.. :'( -
dozsabalint
senior tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Nálam nincs baja
-
gulb
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
nalam az is okesan mukodik..
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

koszi megvolt mar

semmivel nem lesz több az alkalmazás, de azért mennyire penge már 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)