- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz
WolfLenny #47827 üzenetére
Szintén szétesésik fogom hajtani a nexus 5-öt
Úgy látszik ennek a telefonnak ez a sorsa.A terv az,hogy megvárom a jövő évi nexust/nexusokat,de megvenni csak akkor fogom amikor normalizálódnak az áruk.Vagy ha jövő év is ilyen lesz mint ez akkor egy nexus 6p lesz az utód,ha lemegy az ára 100k közelébe.
-
-
Izzé
őstag
válasz
WolfLenny #42973 üzenetére
A 18 hónapos akksimmal ~3,5 óra sot jön ki, alkalmazásfüggő. Azért érezhetően jobban bírja mint a stock Lolli, M és a Cata, ezek voltak fenn előtte.
A képeket passzolom, nem lőttem azóta egyet sem és most sem anyira alkalmas az itteni idő miatt.(#42974) extraktor: Részben én is ezért száműztem az M-t.
-
gabro0
őstag
válasz
WolfLenny #41336 üzenetére
Ha nem lenne bughalmaz a Lollipop, akkor talán rávenném magam, hogy rászokjak az új rendszerre. Nagyon bejön az új Camera api, a rendszersebesség, a material design, de mindent elront a leak, meg ahogy olvasgatom a kamera probléma.
Na meg az egy mozdulatos műveletek KK-en az Xposednek köszönhetően megvalósíthatók, LP-on csak részben.(#41335) ( V ): Tavaly április környékén láttam utoljára, még 4.4.2 alatt.
Tényleg működik ahogy kell. Pedig rootolt, az Xposed fent tizenpár modullal, CodeBlue kernel és mindehhez a stock rom szolgáltatja az alapot.
-
dozsabalint
senior tag
-
YAS-dude
őstag
válasz
WolfLenny #41205 üzenetére
Van benne Layers support, ami témázhatósághoz való, de nem értek hozzá, nekem tetszik a material design a világos menüvel.
-
-
bucsupeti
senior tag
válasz
WolfLenny #40719 üzenetére
Ha az akksi kímélés a cél akkor nem fogsz sokat elérni ha 3G-re állsz vissza. 2G-vel viszont sokat nyersz! Arra jó a 2G hogy jelzsét kapj ha emailed, üzeneted stb érkezik.
Taskerrelbe tudod lőni hogy kapcsoljon LTE-re ha a képernyő bekapcsolódik és álljon át 2G-re ha a képernyő kikapcsol. Nekem így van beállítva és remekül működik. -
LógaGéza
veterán
válasz
WolfLenny #38976 üzenetére
Előre leszögezem, hogy nem akarok senkit megsérteni, főleg PZoleyt nem, tiszelem a munkáját, mert látszik, hogy nem ma kezdte, és nem kevés órát rak bele a munkáiba, DE:
Pont itt mondod, hogy bizalmatlan vagy XY rommal szembe, erre egy olyan romot használsz/tesztelsz, aminek nem nyilvános a forráskódja. Mondjuk nem gondolom, hogy PZoley bármi kémcuccot beleprogramozott volna, csak ez szúrt szemet.
XDA-n csak olyan ROM lehet, aminek nyilvános a forráskódja, ezért van kitiltva pl a MIUI is. Bármikor belenézhetsz a kódba, és igaz, hogy te nem értesz hozzá, de vannak akik igen. Ha bármi ilyen lenne benne, akkor biztos megjelenne a fórumon, és a moderátorok azonnali kizárással jutalmaznák, és azonnal megtudná mindenki a hírt.Ennyi erővel a Google is belerakhatott valami kémkedési rutint. Ha belegondolsz a Stock ROM forrását te sehol nem fogod megtalálni, te magad SOHA nem tudsz olyan ROMot fordítani, mint amit a stock image tartalmaz - akkor abban miért bízol? Ezzel szembe a custom ROMok forrását látod, és saját magadnak is fordíthatod.
Anno volt egy ilyen kémkedéses botrány, elég nagy hírt csaptak körülötte, csak így mámoros reggelen nem jut eszembe mi volt a neve... -
tybsen
addikt
válasz
WolfLenny #38976 üzenetére
Na igen, ahhoz meg nagyobb bizalom kell, hogy egy ilyen romot feltoljon valaki a telefonjara. Ezt valoszinuleg egyaltalan nem csinalnam.
Amugy nem hiszem, hogy a CM vagy egyeb ismertebb romokat annyian ellenorzik. De nem akarok hulyesegeket beszelni mert egyaltalan nem vagyok kepben a temaban; nem is tudom, hogy hogyan lehetne ellenorizni, hogy hol es mi van egy-egy ilyen romban elrejtve esetleg. Lehet, hogy teljesen tevedesben vagyok es sokkal egyszerubb attekinteni egy ilyet, mint amit en laikuskent gondolok. Akkor meg az egesz aggodalmamnak semmi oka nincs es siman meg lehet bizni egy-egy ismertebb feljesztoben.
-
tybsen
addikt
válasz
WolfLenny #38971 üzenetére
Hasonloan bizalmatlan vagyok en is, ezert hasznalom a gyari romot. Nehany kapcsolo meg kenyelmi funkcio nekem nem eri meg, hogy egy ismeretlen ember vagy csapat munkajat rakjam ra egy eszkozre, amin gyakorlatilag az egesz eletem rajta van, hitelkartya, bank, paypal, amazon, ebay, az osszes levelezes, stb. Meg akkor is ha nem vagyok fontos ember
Peldaul ha a bankomba lepek be, akkor mindig atvaltok a google gyari billentyuzetere mert a swype-ban sem bizom annyira, hogy fontos jelszavakat azon keresztul ussek be (lehet, hogy tulaggodom, de nekem igy biztonsagosabb).
Egyebkent beszeltuk mar ezt itt vagy mas topikban korabban mert en is kerdeztem, de ez a romolgatas alapvetoen egy bizalmi dolog. Tobben azon a velemenyen vannak, hogy egy ismert fejleszto(csapat) nem engedhet meg maganak semmilyen ilyen jellegu "felreprogramozast" mert az a veguket jelentene. Nos mivel en nem vagyok programozo, igy ellenorizni sem tudom a dolgaikat. Nyilvan valoban nem programoz bele egy ilyen fejleszto(csapat) semmi karosat, nem is vagyok paranoias, de inkabb megbizom a google altal keszitett gyari romban. Naluk feltetelezhetoen megiscsak szigorubb a belso szabalyozas, stb.
Mondjuk en sok alkalmazas hozzaferesi jogosultsagait sem ertem. Vannak alkalmazasok, amik nem igenyelnek semmilyen jogosultsagot es megis mukodnek normalisan - masok meg olyanhoz is hozza akarnak ferni, amihez nyilvanvaloan semmi szukseg nem lenne hozzaferniuk.
-
Dottore
addikt
válasz
WolfLenny #38971 üzenetére
Nekem az járt a fejemben, hogy OTA frissítés (OTA sürgősen elfelejtődne, beszélni bármiről is csak factory image után), mindenféle memória optimalizáló meg kitudja mi, telefon persze merül. Erre reakció a CM rom vagy kernel csere. Ami persze lehet, de előtte mindenképp stock romot tennék saját kernellel, hogy képet kapjak és legyen egy alap amihez minden mást tudok hasonlítani.
-
-
dozsabalint
senior tag
válasz
WolfLenny #37104 üzenetére
Gyakolatilag a memleak pont ezzel jár (elfogy a ram, használhatalanul akad a telefon). Amíg van ram, addig észre sem veszed a leaket, maximum ha figyeled a futó alkalmazásokat, ha elfogyott a ram, akkor egy pillanat alatt vége a telefonnak.
Az viszont hogy néha újratölti a launchert, újratölt néhány alkalmazást, az egyáltalán nem biztos hogy leak miatt van. -
dozsabalint
senior tag
válasz
WolfLenny #37101 üzenetére
Egyszer láttam igazán a memleak "jótékony" hatását amikoris gyakorlatilag megszűnt működni a telefon, jóformán semmire nem reagált, alig tudtam újraindítani, másdpercekig fekete képernyő stb... Viszont ezt több hetes uptime után sikerült összehozni. Napi szinten szerencsére nem kellett újraindítgatnom...
-
bucsupeti
senior tag
válasz
WolfLenny #36305 üzenetére
kamera app. kapcsold be a gps koordináták rögzítését. ahol akarod hogy meg legyen jegyezve készíts egy fényképet (nem is kell hogy jó legyen, akár a zsebedben is lehet a teló) és tárolja a koordinátát.
Gondolom nem épp erre gondolsz. Nézd meg az Evernote-ot. Rengeteg plugin van hozzá és van ilyen is ami rögzíti a helyadatokat.
-
gery2123
őstag
válasz
WolfLenny #35906 üzenetére
Így van Stock némi exta funkcióval. Én nagyon szeretem mert működik, eddig system FC nem láttam még!
zsarkov: ezen nem is vitázok, de nem tudunk mit tenni ez ellen. Emlékszem KK - n reggel nyitottam egy appot amit azelőtti nap használtam és ugyanúgy jött be. Na itt egy 2 perc után már minden el van felejtve.... Sőt....
-
SteveJobs
őstag
válasz
WolfLenny #35189 üzenetére
Egyébként csak 1 mm vastagabb az akku amit a srác be rakott.A szélessége tök ugyan az a hosszúsággal kellett valamit kezdeni.A g2 akkuját tette bele.
A g flex akkuja viszont vastagságra ugyan az de a hosszúság az 1cm rel nagyobb sajnos.
Az volna jó ha a fő panel alá még be lehetne csúsztatni. -
radicspeter1
őstag
-
s3nsitivity
addikt
válasz
WolfLenny #31407 üzenetére
MEG NE PRÓBÁLD!
A rendszernek is támogatnia kell.
(#31405) EnterR
Az a kernel installálásnál beállítódik magának, de a permissíves kexec-re való dirty flasht is próbáltam és az se jött be.
Majd ha lesz időm megpróbálom az új CB-t.
Csak most elvagyok az Uberrel is.. ha bár az aksi időm elég gyatra.. bár az tény, hogy ma Kassát megjártam oda vissza navival.(#31406) Mozzarella
Csak simán nyomhatod fel a kernel zipjét egyből.
-
[P]laci
senior tag
válasz
WolfLenny #27006 üzenetére
nagyon off téma itt, de mérésekkel bizonyították, hogy amoled panel esetén full HD és QHD között nincs fogyasztásbeli különbség az S5 full HD és az S5 QHD variáns között!
Note 4 esetén is mindenki várta, hogy merül majd mint a Titanic Note 3-hoz képest... aztán ugyanakkora akksival ugyanott van a cucc.
szóval a N6-on a QHD amoled panel nagyon jó választásnak tűnik, hisz ha jól optimalizál a Google, akkor nem lesz para.QHD esetén eddig számomra csak az LCD tűnik zsákutcának (ld. LG G3 Titanic effektusa).
-
Megvagyok
tag
válasz
WolfLenny #26634 üzenetére
A Xiaomi Piston-t ajánlják elég sok helyen, ár-érték arányban elvileg verhetetlen
Csak vigyázni kell, hogy nehogy egy hamis példányt fogj ki belőle, mert sokan olyat árulnak és megtévesztő a hasonlóság az eredetivel
(#26469) lord.lakli : Igen, ez a nagy problémám ezekkel a telefonkeresgélő appekkel nekem is... Olyan nehéz megcsinálni, hogy egy telefont pl. csak egy kód ismeretében lehessen kikapcsolni? Vagy mi ennek az akadálya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest