Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
agressor12
üzenetére

ez az....el vagyok keseredve én is
Az előző 3 generáció cca. 105-115 magasságában indult, az "európai" store-okban...Idén is nagyjából erre számítottam,,A "nExus érzésben" ez pont ugyanúgy benne volt nekem, mint a sallangmentes droid...
Erre most 150-160 ezres árakról olvasok...
Nem mondom,hogy tuti azonnal vettem volna egyet, de ismerem magam,,,először jön a gondolat, hogy tök jó a mostani is, tökéletesen kiszolgál,,aztán addig addig nézegetem a videókat, míg végül felül kerekedik a kocka énem, és lassanként rádumálom magam(és az asszonyt
) hogy ez márpedig kell...mert nem élet az élet új teló nélkül...De 150-160 az nekem már sok,,,az bőven a lélektani határom felett van

Nekem tetszik az N6,,,a mérete nem érdekel, biztos hozzá tudnék szokni,,,minden váltásnál egyre nagyobb telefonjaim voltak, amire előtte azt mondtam,,ez már sok, ez is sok, ez is,,,de végül simán megszoktam...
Szóval ilyeneken már nem rugózom,,de az árán igen..ahhoz nem tudok hozzá szokni,,,
Kíváncsi leszek mit mond a store ha bekerül...szvsz...ezzel több vásárlót vesztenek, mint a mérettel...hiszen kb. 4-5 éve folyamatosan máshoz voltak szokva a vásárlók...de lehet hogy nincs igazam, és csak a saját pénztárcám mondatja ezt velem

-
zolka95
őstag
nem úgy volt, hogy a nexus 6 lesz az utolsó nexus?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Akkor csinaljanak knox²-t a cégeknek, külön megjelölve, de ne basztassák vele a népet, ráadásul ne próbálják meg ilyen ócska módon megmagyarázni, hogy a knoksz miért jó MINDENKINEK...
-
lord.lakli
őstag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Azért a knox nem csak arról szól, hogy ne romolgass otthon szabadon. Van benne hasznos dolog is, ha olyan céges telefonként használod ahol minden "titok".
-
bzs73
őstag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
üdv itt is.
én is onnan jöttem, z10-ről váltottam pár hónapja, nem bántam meg. -
kárátékutyá
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Én Blackberry vonalról jöttem, előtte iphone telefonok voltak. Nekem a Júniusi L van fent, 1-2 BUG-ot eltekintve teljesen rendben van, és használható. A pénteki frissítésről valamit hol lehet olvasni?
-
agressor12
senior tag
Mik ezek az árak? az 5-höz képest 2x drágábban kezd.....

-
-
nbarnabas
tag
válasz
Ronin-
üzenetére
Milyen melák bumszli? i6-tól nagyobb persze, de vele az N5 van pariban, bár i-nek pici kijelzője van.
N6-tal meg i6+ van pariban, és milyen érdekes, hogy 1 miliméterrel magasabb csak, és jóval nagyobb a kijelzője, szóval így inkább iphone a melák.Sőt, ha normális helyre tennék az i6+ kijelzőjét felülre, akkor elég hely maradna egy Blackberrys qwerty billentyűnek alul.

Ha a vastagságra értetted a melák bumszlit, akkor bocsánat, azzal én is egyetértek. Nem értem ekkora méretben mire kell ekkora vastagság. 8mmbe belefért volna a 4Ah-s aksi (ami a pletykákban is volt), szóval ebbe a 10mm-be....

(#24686) DeathAdder oké hogy ott a végén a smile, de lehet kalibrálni a "programot" hogy pontos méretben mutassa a készülékeket

-
arni1
aktív tag
A pentekrol elerheto preview valtozat es a juniusban kiadott kozott kesz kulonbseg? Vagy mi ertelme a pentektol elerhetonek?
-
Sajtqukac
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Az új nexus 9 illetve a Google player ami egy Google tv box.
-
-
Sajtqukac
tag
Egész nap a nexus 6-ot nézegettem és végülis marad az 5 a tervezett 2-3 évre. Ezért a pár plusz dologért nem fogok ennyi pénzt bukni, mivel ez is csak fél éve van meg. No nem baj, a tablet 4:3as kép aránya valamint ez az új player kárpótolt valamelyest.
-
Ronin-
senior tag
válasz
tankraid
üzenetére
Ja és ha ezen a vonalon maradnak,az már 7" lesz
... ?! Mar az 5-nél is kisebb csoda volt,hogy kibirtak,hogy nem mentek 5" fölé. Nem normálisak. De igy is venni fogjak szerintem. Nem baj,en biztos nem leszek koztuk. Kar erte,nagyon elcsesztek ezzel a mérettel. Tobb,mint 2cm-el magasabb,mint az 5ösöm. Brutál. Mondjuk nagyon szépre sikerult szerintem. Iphone viszont sokkal jobban nez ki,nagyon vekony,konnyu,szep,elegans (leszamitva a nyomi kamera kitulemkedest). Szerintem nem lesz eselye azzal szemben ennek a melák bumszli dögnek. Na mindegy,majd talán jövőre kisebb lesz.
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok! Ismerősömnek van egy nexus telefonja. Nem tudja hogy meg mitől de beázott neki(szervizesek mondták neki mert próbálta legariztatni de így bukta) A probléma az hogy semmilyen simkártyát nem ismer fel. minden más tökéletesen működik. Valaki tud rá valami okosságot az alaplapcserén kívül?
-
csenor
senior tag
Én egy dolgot szeretnék cserélni! A kitkat-t L-re!

-
metal01
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Sokat nem, de nem hiszem, hogy farzsebből szedik az infókat...
-
válasz
dozsabalint
üzenetére
Jelenleg: UK és németo,
Jön: Franciaó. -
beloadjoker
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
fasza

Hát nexus 6on kiakadtam én is :/ mármint 6 col sztem nekem is sok, de majd ha a kezemben foghatom eldöntöm hogy lecserélem e az 5öt. Szerintem egyébként az 5 tökéletes egy dolgot bánok ez nem a google hibája hogy nem bírtam várni és megvettem a 16gbos verziót :-/ mikor vettem akkor még az a szitu volt hogy lehetett kapni 32gigásat ed csak 1 év garival és 16gigások voltak 2 év garival .. na de m1 elvagyok így is

-
metal01
őstag
"A Google Nexus 6 okostelefon az iPhone 6 készüléknek lehet erős kihívója. A Motorola által gyártott készüléket még ebben a hónapban, október 29-től lehet előrendelni, majd novemberben jelenik meg a boltokban. Ára kártyafüggetlenül, hűségszerződés nélkül 649 dollár lesz, azaz kicsit több mint 155 ezer forint.
A Nexus 6 lesz a Google eddigi legnagyobb telefonja, az Apple óriásának, az iPhone 6 Plus méreteit is felülmúlja 6 colos, QHD-kijelzőjével. A készüléket 32 és 64 gigabájtos háttértárral lehet megvenni, kék és fehér kivitelben. A 3220 milliamperórás akkumulátor gondoskodik, hogy minél tovább bírja töltés nélkül."
Ha az ár reális, akkor nem is vészes. Viszont a kék és fehér kivitel?
Forrás: Origo
-
dozsabalint
senior tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Hivatalosan bejelentették, hogy lesz, szóval a feltételes módot elhagyhatod
. -
beloadjoker
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Mekkora király lenen már
megvan még a tab 
-
válasz
dozsabalint
üzenetére
Jelen vannak, de csak nyugaton.

Ezért nincs x-em se, mert 32-es csak motomaker-en van, ami meg csak nyugatabbre tőlünk és eu-n belüli kiszállítás meg nincs.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
de.
Ezzel jócskán túllépik a másfél éves supportot, hiszen ez a tablet már lassan 2,5 éves lesz. -
assemble
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
Ja, az 5.0.
-
beloadjoker
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
mi jön ki rá?? csak nem az L?! ?! ?!
-
Davey7
senior tag
En meg el is viselnem a meretet, mert szerintem nagyon jol nez ki, es nagyon eros lesz. Ami miatt nem lesz, az az ar. Duplaja lesz fuggetlenul mint az 5, szolgaltatoknal itthon meg nem sok eselyt latok, mivel hivatalosan nincs Motorola itthon... (Nem mintha szolgaltatotol vennek telefont itthon)
-
dozsabalint
senior tag
Nexus 7 2012-re is jön
. -
werszomjas
addikt
Nexus 4-ről Nexus 5-re váltottam, a 6-os viszont nálam is kimarad, túl nagy már

-
válasz
radicspeter1
üzenetére
Rossz a link
-
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
+1
-
ßrainiac
addikt
En orulok neki, hogy ennyi embernek nem lesz N6-osa. Az N5 sem volt igazan neptelefon, de ha a 6-os juzerei meg kevesebben lesznek, attol csak meg egyedibb lesz

-
radicspeter1
őstag
-
winbox
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Szerencsére nemrégóta van meg a telefon, imádom is, mindenképpen maradnék a Google termékeknél, meglátjuk jövőre mit alkotnak

-
winbox
senior tag
Gyönyörű telefon ez is, az 5 méltó utódja, de nálam a méret miatt nem játszik

-
dozsabalint
senior tag
válasz
tankraid
üzenetére
Egyébként nem véletlen, hogy a 5-öst még mindig árulják. A Nexus 4 tavaly ilyenkor már sehol nem volt kapható. Nyáron kivezették. Igazából nincs szükség arra, hogy az 5-ösnek utódja legyen.
5"-ban, 1920x1080-ban ez teljesen jó.Én nem tudom, fogok-e váltani. Egy biztos: idén nem.
-
tankraid
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
+1 szintén nem veszem, pedig első olyan lett volna hogy az N5 után akkora pozitív tapasztalatom volt hogy kb. gondolkodás nélkül / teszt nélkül vettem volna az N6-ot............ de 5inchnél nagyobbat sose. a nagyobb kell akkor tablet.....várhatunk a 7re.

-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Azért a Kindle-nek más a képaránya, de ettől függetlenül tényleg baromi nagy telefon. Itt látható az összehasonlítás: [link]
-
-
tankraid
aktív tag
jaj istenem tudtam nem bírják ki hogy ne legyen nagyobb......pedig szvsz és akit ismerek szerint is 5 inch felett már annyira nem nagyon jó..............
(max annak aki irodába kicsapja asztalra amikor meg megy diplomata táskába és annyi.) -
mmarta
senior tag
-
TOZ
addikt
Lesz USA és a világ többi része verzió.
-
Bilux
veterán
-
slice14
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
Meg lesz a hétvégi szórakozásom.. Remélem minél hamarabb lesz xposed + gn nyalókára.
-
FeRkE
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
Bilux
veterán
A mérete miatt nem veszek ilyet. Volt nokia 1520 nekem böszme egy telefon.
-
Surfym@n
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Hangalapú asszisztensre gondoltam - de látom itt a rendszer nyelvéről közöltek bővítést - tárgytalan/benéztem...
Köszi
-
tgb
senior tag
Üdv!Mi lehet a probléma?
Nyitott bootloader,root,recovery megvan,de rom telepitésnél a bootloderre hibát ír!a bloader verzio:HhZ11k.
Esetleg tudtok valami megoldást? -
dozsabalint
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Újságíróknak ez a "dolguk".
-
Just_Reboot
addikt
válasz
dozsabalint
üzenetére
A hülye fejit annak aki ilyennel ijeszgeti az embert.
-
TripleM
tag
Szerintetek megéri +12 ezer forintért a 32 GB-os verziót beszerezni vagy elég a 16 GB-os is?
-
dozsabalint
senior tag
Új preview-ek jönnek pénteken (amolyan Release Candidate módon)!
-
Madoc
veterán
válasz
dozsabalint
üzenetére
Tudoommm... a samusok próbáltak trollkodni! 
-
Madoc
veterán
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Holisvoltez?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Just_Reboot
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Az volt hogy átvedzik a samsungtól azt a szemetet,ezek szerint mégse tették bele. Jól tették.
-
dozsabalint
senior tag
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Knox?
Az meg mi? 
-
G4bi89
senior tag
Kár, hogy ilyen bazi nagy mert ezen a képen teljesen beleszerettem

Alapból szeretem a Motorola telefonok küllemét, de ez pár héttel ezelőtt mikor kikerültek a képek még nem jött át annyira. Eszem ágában nincs lecserélni az N5-öt de azért megnyomkodnám.
-
-
Just_Reboot
addikt
Jó lett ez az N6 knox ról van valami infó?
-
TOZ
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
http://www.androidpolice.com/2014/10/15/google-officially-debuts-nexus-6-5-92-qhd-display-snapdragon-805-3gb-ram-3200mah-battery-13mp-camera/
649 dodo.
Marad az N5. Esteleg egy meg egy. Vagy a végén tenyleg iphone... -
-
gabro0
őstag
Nexus 6 spec. szerint 32 és 64 gigás változat van. Végre 32 a minimum

-
Surfym@n
senior tag
"...15 new additions
Basque, Bengali, Burmese, Chinese (Hong Kong), Galician, Icelandic, Kannada, Kyrgyz, Macedonian, Malayalam, Marathi, Nepali, Sinhala, Tamil, Telugu..."megint nem lett magyar nyelv támogatott...

asszem megtanulom a telugu-t az olyan szimpatikus hallásra, nem? biztos vmi telefonos nyelv...

--
nexus4 usereket most nem irigylem...
bár gnex tulajként hasonló volt ez a kitkat bejelentésnél -
bigrock
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
A Motorola csak bérgyártó... nem ők határozzák meg a stílust, max. javasolnak vmit.
-szerk- megelőztek...
-
radicspeter1
őstag

-
válasz
agressor12
üzenetére
Miért a motorola a hibás?
-
TOZ
addikt
569 eurós ár a német MMben?! dafaq?! Mondjuk leak infó...
Img elvileg 17 tol lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) hogy ez márpedig kell...mert nem élet az élet új teló nélkül...

Mondjuk vonalzóval neki lehet menni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezzel jócskán túllépik a másfél éves supportot, hiszen ez a tablet már lassan 2,5 éves lesz.

.