- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Elbeszélünk egymás mellett
Részben egyetértek azzal amit írsz. Én olyan példát hoztam, amit adott esetben ti is reprodukálni tudtok és teljesen hétköznapi használatnál kijön (laggolós weboldal). Ennek tudatában egyáltalán nem overkill a top hardver.
A felhasználóknak két lehetősége van elkerülni ezt:
- nem fogyasztja az adott tartalmat (weboldal, app stb.)
- túllövi hardveresen a készülékét, hogy előre meneküljön a gondok elől.Az egészet onnan indítottam, hogy volt valaha "olcsó" Nexusunk, tehát képes lenne újra meglépni a gugli, de nem akarja. Másrészt meg ott a pozitív példa, a pocokphone, ami képes olcsón csúcshardvert adni, csupán egy kicsit mókolni kell a szoftverrel, hogy jó legyen.
Ezek fényében nem sok értelme van az "olcsó" pixeleknek -
Watt25
veterán
nyers erőben a PCs piacot is... 8 magos CPU k ma már szinte alap
Azért egy mobilproci teljesítménye még így is összevethetetlenül kisebb, egy mai asztali gépben lévő procival. Attól, hogy 8 mag, még nem hoz olyan teljesítményt. (Nekem 8 magos AMD FX-em van... 7-8 éves proci... De azért nehogy már bármilyen mai mobilproci megverje...)
Ettől függetlenül igazad van. Én az S7-esemmel tökéletesen meg vagyok elégedve ma is. -
zolka95
őstag
Ebay?
Én mindig onnan vettem. 3-ból 1 volt rossz.vacs
2GB ram csak a mai telefonok ram mennyiségéhez kevés
Szerintem még most sem kevés.Nem tudom ez számít-e de mostanában a dragon ball legends-el játszok. Néha 1-2 gyors keresésre használnom kellett a chrome-ot. Utána simán visszavált a játékra. A múltkor pedig a macskákat kellett lefotózni a pózolásuk miatt, miközben jászottam.
Lőttem 2-3 képet majd vissza váltottam a játékra és ugyanott voltam. Igaz talán a menüben voltam csakde nem biztos!
Csodálkoztam hogy nem töltötte újra.
-
zolka95
őstag
23.15 dollár
Egyébként nálam nagyon laza volt az usb csatlakozó ha bedugtam.
Kisebb mozdulatra kiesett.
Láttam már hogy másnak is volt ilyen problémája.Mikor beraktam a rossz kijelzőt akkor kitakarítottam. Van rajta két lyuk. Jobban hozzá lehet férni.
Nagyon sok kosz volt benne.És most vettem észre hogy már nem esik ki a csatlakozó olyan könnyedén és tölt is.
Kerettel együtt rendeltem a kijelzőt, de nem hiszem hogy az új kerettől lenne jobb, mert már ezelőtt egyszer cseréltem ugyanígy és nem változott semmi.
Szerintem a kosztól lehet.
Remélem valaki még használ N5-öt és kipróbálja, hogy megbizonyosodjak erről. -
gabro0
őstag
Na basszus, most kellett volna idetolni a 8 órás SOT-ot amit még a Nexus újkorában lőttem
Az eMMC5.1 érződik (galériagörgetés, alkalmazásmegnyitás stb.)? Én megfogadtam, hogy csak UFS-el szerelt telefont veszek.
Meg a melegedés. Nem tudom az én telefonom lenne csak ilyen, de fél percnyi böngészés után már langyosodik a SoC. Pár perc után meg már zavaróan meleg és throttlingol. Jó hallani, hogy középkategóriában sincsenek már ilyen gondok.Hú meg még egy dolog. WiFi-n milyen sebességet tud 2,4GHz-en? Csak kíváncsiságból.
-
gabro0
őstag
Egyetértek azzal amit írsz, kiegészíteném picit.
Változott a csúcshardver fogalma: A teljesítménynövekedésért úgy vélem nem kellene többet fizetni, mint mondjuk 2014-ben. Akkor a Snapi 800 volt nagyon gyors mégis lehetett 100k körül kapni köré épített eszközöket.
Azt az összeszerelési minőséget is tudták volna nyújtani a gyártók, mint ma, ebben biztos vagyok. Mondjuk hasamra ütök, 4-50 ezerrel drágábban (mondvacsinált indokkal), csak akkor senki nem vett volna 150-200-250 ezres telefonokat. Manapság már megveszik. Akkor mivel vagyunk most előrébb?Felvettem a Treble támogatást a következő telefonom kiválasztási szempontjai közé
-
gabro0
őstag
Nokiák is elég jók, bár az árazása nem tetszik. Szerintem amikor itt a többség a Nexust beszerezte (kb. 2014 közepéig) csúcshardvert lehetett ennyiért kapni, sőt olcsóbban...
Pont a minap olvastam egy cikket Indexen a trendről [link]. Szerintem nagyon jól leírják, érdemes elolvasni. -
zolka95
őstag
annyi kegyeletet megadjak az enyémnek, hogy akksit cseréljek?
mert már kegyetlenül merül
ma kicsit jobban nyomkodtam mint máskor, volt videóhívás is stb és 3-4x-er raktam töltőreaoisp rom 8.0 androiddal
javítana a helyzeten egy akksi csere? az lg-től eredetivel, vagy csak egy kínai utánzattal?
valaki anno azt írta, hogy már az sem, csak azt nem tudom miért
-
n0ise
csendes tag
Nano gappsot tettem fel, lehet amiatt nincsenek meg amiket kerestem. De visszatértem gyári 6.0.1 re rootal meg cwm recoveryvel. Az xda-n találtam leírást a sensorok javitására persze root kell hozzá. Így jelenleg 6.0.1+ root van a telón kijavitva a sensor bugot minden tökéletesen mőködik, pihen a fiókban. Elővettem az s7 edgem így az N5 megmarad tartaléknak.
U.i: jóvolt kipróbálni az N5 is de mivel már volt 5x is kissé csalódva de több nexust nem veszek. -
-
kekigyu
aktív tag
Nem csak kikapcsolt képernyőnel, bekapcsolt mellett is. Átvált mobilnetre. Ha bemegyek a wifi beallitasokhoz akkor a azt írja wifi kapcsolat bontva vagy letiltva. Ha vissza akarok kapcsolódni az is nehezen megy, hiába tappolok a kapcsolódásra nem történik semmi. A saját wifimet se látja sokszor. Legalábbis ez volt az utolsó factory resetig. Ez 24 órája volt kb, azóta nem jelentkezik a gond, úgyhogy neked lesz igazad egyre inkább úgy tűnik, valamelyik app okozza. Szépen lassan teszem vissza azokat amiket használok, próbálom kiszűrni melyik a ludas.
-
kekigyu
aktív tag
És hogy tudom kideríteni, hogy melyik? Abc sorrendben telepítettem vissza az appokat
a Wazenál vettem észre, hogy megint bénázik.
Szóval pár alkalmazást vissza szedtem, de igy sem tudok biztosra menni, mert most is épp fél órát fent van wifin, aztán azt veszem észre, hogy átvált 4g-re. Ha nézem a beállításokat, vagy azt írja a wifinél, hogy kapcsolat bontva, vagy tiltva. És tök nehezen kapcsolódik vissza, ugrálnak az elérhető hálózatok. Láma vagyok, de nekem olyan érzésem van, hogy vagy a router vagy a telefonba valami hardware hiba lehet inkább az oka...
-
thesound
addikt
Valaki hozzáfért a kártyájához. Behúzta az appba, valamint a kártya hátulján ott a cvc kód.
Ha ezek megvannak, akkor már 5e ft felett sem kell pin a telefonos fizetésnél, ugyanis a telefon feloldása számít pinnek.Gyerek? Boltban trükközött az alkalmazott?
Nem mondom, hogy nincs rés a pajzson, de kicsit hihetetlen story elsőre.
-
LógaGéza
veterán
Nem tudom milyen betegségről beszélsz. Nekem a kamera is tök jó, fotós kollegám is elismerően nyilatkozott róla, a jellyt meg vagy látja valaki, vagy nem - egy felfújt lufi volt az is...
Az 5T/6 hivatalosan még nincs megerősítve, viszont nekem dealbreaker, hogy elöl legyen az ujjlenyomat-olvasó. -
( V )
veterán
hozzá:
-
goccer
aktív tag
Nem tudom hány százalékban egyezik meg a fent linkelttel, de ami Screwdon alapból fenn van az nekem nagyon nem jött be
Sokszor fagy, akadozik és érthetetlen módon rendre megnyitja a linkeket amikhez hozzáérek amikor csak lefelé akarnék görgetni. No meg azért hiányzik belőle a szinkronizálás asztali verzióval. Gondolom utóbbit a többi variáns se tudja, olvastam valahol, hogy API oldalon korlátozták a 3rd party browsereknél ezt a lehetőséget.
-
( V )
veterán
találtam rá egy fixet, ha esetleg valakit szintén érint:
Camcorder Audio Quality Fix with Stereo Recording and Playback Support
-
stvnppp
senior tag
-
kárátékutyá
őstag
-
kárátékutyá
őstag
-
vacs
veterán
Srácok, a szándékosan bugos face app helyett használjátok a Swipe for Facebook-ot!
Én kb fél éve használom, és tökéletes!Feltettem én is a decemberi (M4B30Z, Dec 2016) patch-et, de ennek is október 5 a dátuma, és az előző is ez volt!
-
HREH
senior tag
Na igen, nekem olyan laggokat csinál a telefon, hogy rossz nézni.
Volt, hogy 20mp-ig néztem, ahogy váltott a recent list-re, ill. app ikonra nyomva is rengeteg ideig nem csinált semmit.
Ha jól emlékszem nekem a júniusi volt talán a legjobb, a mostanival tök azonos használat mellett simán tudott 3,5-4 óra SOT-ot, a most jó, ha a 2-2,5 megvan...Ha már akksi: mobilnet (Vodás 4G) mennyire szívja az akkut, ha egész nap be van kapcsolva?
Érdemesebb inkább kézzel/automatizálóval kapcsolgatni bizonyos feltételek alapján, vagy maradhat bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest