-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Keckix #48786 üzenetére
Ilyennel nem kell torodnod, raadasul 1 het alatt megerkezik.
N5-rol valtottam, nem bantam meg. Napi 1alkalommal toltom alvasnal.. Minden masban kb ugyan az mint n5, nem akad nincs vele baj (jo most nekem volt egy hogy toltes kozben laggolt a kijelzo ,de ujrainditottam 200ora utan es annyi
)
Minosegben jobb es nagyobb a kijelzo -
dogi01
aktív tag
-
bilikm
csendes tag
válasz
Keckix #27031 üzenetére
Jó kérdés!
Valahol a 2 között van anyaghasználat terén. Az olcsó, párszáz forintos tokoktól mindenképpen jobb, mert nem esik ki belőle a telefon szinte magától. Közepesen könnyen lehet kivenni, nem úgy mint amiket olvastam a Neo Hybrid tokról, hogy szinte úgy kell lefeszegetni a telefonról. Engem egyedül a hátsó, átlátszó része zavar néha egy kicsit, mert ha izzad a kezed elég csúszós tud lenni, de az oldalsó rész bőven tapad annyit, hogy ne essen ki a kezéből senkinek.
Remélem azért sikerült érthetően leírni. -
lord.lakli
őstag
válasz
Keckix #25701 üzenetére
Köszi az infót, jó tudni. A másik 3 program akkor a szerkesztő lesz, akinek kell. Na meg ott az MS-es progi is már. Így már érthető.
(#25703) Keckix : az üzenetet átírtam, mert megnéztem play-t és ott drive csak olvasásra szolgál, így egyelőre marad a másik 3 progi ha jól gondolom.
-
válasz
Keckix #24171 üzenetére
Lehet tölteni. Közvetlenül nem lesz baja, csak hamarabb tönkremegy az akku. Minél nagyobb amperrel (vagyis gyorsabban) töltöd, annál jobban rövidül az élettartama.
(#24173): telefon, USB kábel, töltőfej, tű a SIM tálcához. Qi töltőt külön kell venni, az eredeti LG elég drága 12k körül van, bár ahhoz is van USB kábel meg töltőfej.
-
twine
veterán
-
gps76
őstag
válasz
Keckix #22101 üzenetére
Pontosabban - ha jól gondolom a WIUI -,mert az még most is rajta van a döfin,a fiam vígan elvan a 2.3-as rendszerrel.
Na,ha egy olyan MIUI lenne a Nexuson,biztos használnám,de így ez a kopasz átportolgatott nem jön be.(gondolok itt az auto fényerő mókolásra,meg sok szinte fejlesztői finomhangolásra ami nem árt ha van).Nálam is kezdik kiverni a biztit a főzött romok.Mire belakok egyet és tetszik is,tuti hogy valami olyan gond jön elő,ami egy napi használatban dologhoz kellene.
-
twine
veterán
válasz
Keckix #21848 üzenetére
Írnál róla pár mondatot? miért érdemes lecserélni a light flow-t erre? (Feltéve hogy valaki csak a led-et akarja vezérelni,,, mert én az ismétlődő egyéb jelzéseket is használom lightflow-ban)
De ettől függetlenül komolyan érdekel, nem kötekedés
Nem találkoztam még ezzel a progival...és kíváncsi vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest