Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Ezek alapján nem annyira vészes, az átlag 0,3mm. De ha észreveszem, hogy 0,1mm-el vastagabb, akkor 6USD-ért leveszem, és kettétöröm
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Többiek
Leadtam a rendelést, megy PÜ azoknak, akik belefértek. -
osyi
újonc
tudom nem ide tartozik,de van egy kerdesem es nem kapom a valaszt egyelore,a hivalistaba talaltam egz fura ikont,egy kek kor meg egy A betu benne,mi a jelentese nem jovok ra,tudtok segiteni?
na valaki hozza tud szolni?
-
Scooter74
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Én is láttam! De szerintem a Googlenél még röhögnek az irodákban a kávék mellett és mondják, hogy had üljenek még tülkön a moxik.
Had várjanak még egy picit. -
radicspeter1
őstag
Google már az új calandar appját is reklámozza...de az L-t még neeem Ahhh legyen már L!
-
-
bilikm
csendes tag
Sziasztok!
Aki minőségi fülest szeretne, az inkább ezt vegye. Nekem ennek egy régebbi TD2-es verziója van, de az adatai ugyan ezek és piszkosul szépen szól. Még 1 óráig akciós, ha a BeHappy kóddal rendeltek 11700 körül van postával 24000 helyett.

Köszben pedig én is várom a végleges L-t a Nexus 5-ömre.
-
Buster17
addikt
3g-t kilehet kapcsolni? Észrevettem hogy az szivja az akkut rendesen.
-
Scooter74
őstag
Ha 5 dodo-ból kijön a füles meg a fólia akkor én is társulnék, ha valaki rendelne!

-
Zsotti824
tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
kicsit mesélnél róla hogy ez mi is pontosan,meg hogy ez konkrétan jó minőségű?van ebből olyan hogy rosszabb meg jobb minőség egyáltalán,mert ahogy nézem lehet ennél sokkal többért is venni?csak hallottam eddig róla,de nálunk a családba van 3 N5 is és kéne valami jó kis védelem rá

-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
Rendelhettünk volna együtt - annyi a posta, mint az üveg

Szerk.: Ha valaki rendelni akar, dobjon egy PÜ-t. Tempered Glass van vagy 1700Ft

-
gurl
tag
Gyeruuuunk mar lollipop!!![link]
-
slice14
veterán
Hogy lehet egy chrome lapfülre 10 mp-s frissítést állítani?

-
Davzone
senior tag
-
metal01
őstag
Akkora már itt a nyalókaláz, hogy muszáj megkérdeznem; mikor érkezik az Android M(elon)?

-
BeastMode
őstag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Mínusz 9 óra hozzánk képest. Tehát ott most reggel 8:12 van.
-
beloadjoker
őstag
egyébként mennyi az időeltolódás kb? teht mikor kezdődik nekik a munkaidő mondjuk a reggel kilenc?
-
hariboh
tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem olvasok vissza, vagy googlezom ki, de sajnos mostanában kevés időm van fórumozgatásra.
Valaki tudna abban segíteni, hogy a legújabb preview-t hogyan kell rootolni? Illetve, igazából az lenne a kérdésem, hogyha a Chainfire itt jelenlévő megoldását használom, akkor ha már felflasheltem previewt, elég ezt a boot imaget flashelnem? Törölni fog ez bármi adatot? Vagy nekem törölnöm kéne bármit, esetleg az egész previewt újból felflashelni?
Vmint ha ez fenn van, tolhatom fel a TWRP recoveryt aztán meg SuperSU-t onnan?
Köszönöm előre is a segítséget! -
w333
félisten
-
Scooter74
őstag
Amúgy az egész világ 5.0-s lázban ég.
A G+ is ezzel van tele, hogy várja mindenki a Imagest! -
Scooter74
őstag
Gyerekek ne izguljatok már mindenkinek lesz nyalóka, ha máshogy nem is bemegy a boltba és vesz magának egyet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sajtqukac
tag
Hajnali fél hat van szegény Mountain viewban dolgozóknál. Legalább azt várjuk meg míg be érnek hogy meg igyák a kávét és röhögjenek a türelmetlenül várókon.

-
toscana
csendes tag
The Android 5.0 Lollipop upgrade is slated for a November 3 release date for the Google Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7, and Nexus 10.
The initial word was that only some versions of the Nexus 7 and Nexus 10 would get the update, but it now appears that all Nexus devices will be getting the update on Monday.
“As usual, the Android 5.0 Lollipop update for Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7, and Nexus 10 will be rolled out in phases, which means that some of you might not be able to download and install the update right away,”
http://m.theepochtimes.com/n3/1057548-android-5-0-lollipop-release-date-and-download-google-nexus-4-nexus-5-nexus-7-nexus-10/
-
metal01
őstag
Nyugi már. Majd jön ha jönnie kell

-
Kari1
aktív tag
válasz
[P]laci
üzenetére
Ez is csak egy sima híroldal,ők is írnak olyan dolgokat amikről később kiderül hogy nem lesznek igazak. Ez is egy kb 2 hetes cikk. Azóta ki tudja mi hogyan változott akár Google-ön belül is.
Persze abban is lehet valami ha most csak a tabletre jön ki a lollipop, de akkor sem kellene egy olyan oldal hírét készpénznek venni ami anonim forrásra hivatkozik.
-
[P]laci
senior tag
Azért az Android Police nem egy pletyka oldal, szóval elég nagy biztonsággal lehet nekik hinni ilyen dolgokban.
Olyan szintig szokták kielemezni az új Google appok apk-ját, hogy néha-néha a Google programozói elrejtenek nekik kis névreszóló szövegeket a kódban (2 példa is volt már erre!
)... 
-
[P]laci
senior tag
válasz
sir fg
üzenetére
"We have a reliable source (two, in fact) telling us that the first over-the-air updates to Android Lollipop will come not to the Nexus 4 or 5, but to the Nexus 7 (2012), Nexus 7 (2013 Wi-Fi), and Nexus 10. Why? Because they're all Wi-Fi devices - supposedly hardware with cellular data will have to wait a bit longer to get the OTA, meaning the Nexus 4, 5, and 2013 Nexus 7 with LTE will be stuck a bit longer waiting for the L update. The updates for the Wi-Fi devices will arrive on November 3rd."
-
slice14
veterán
Valaki küldene egy inbox meghívót a profil email címemre.
-
vikla007
aktív tag
-
siofok
őstag
sziasztok!Keresnék olyan téma csomagot,ami megváltoztatja az értesítősávon levő kapcsolókat,illetve a menüt,stb...magyarul nem csak ikon pakk.
már meguntam a gyári kinézetet,kis színt vinnék bele. 
az sem baj,ha van kép is a link mellett hogy tujam milyen kinézetű.köszönöm előre is! -
Viper26
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hmm, igaz, talán nem kéne várniuk.

-
-
Viper26
nagyúr
Mondjuk így belegondolva...nálunk el lett tolva a hónap második felére a megjelenés.
Ha az N6 ütemezését nézem akkor meg - szerintem - N5-re december eleje előtt nem lesz hivatalos L.Persze ne legyen igazam.

-
sumi4623
tag
Sziasztok! A telefonom Lg szervizbe jelenleg mar ket hete a bekapcsologomb beragadasa miatt. Mennyi ido alatt szoktak javitani az ilyen hibakat tudtok rola vmit?
-
marquuard
veterán
Nem igazán követtem az L-el kapcsolatos találgatásokat, de olvastam, hogy elméletileg holnap lesz a napja, hogy bejelentik Nexus 5-re a Lollipop-ot. Van kézzel fogható tény, vagy ez egyelőre még csak találgatás?
-
mm89
őstag
válasz
Krisz79
üzenetére
Ha kibírod amíg jön az L, akkor várj addig, de mondom, én instabil rendszerre nem alapoznék egy újat. Nyilván a hibák javítása a feladata, de a hibák nagyrésze általában user oldalon vannak, az meg nem fog törlődni. Én a helyedben mentenék mindent ami kell, aztán factory image.
Egyébként most is L-t használok, teljesen rendben van, erről már csak akkor váltok, ha PZoley csinál valami jó főzetet belőle

-
metal01
őstag
válasz
Krisz79
üzenetére
A fényképező nem indul dolognál egy restart szokott segíteni.
Javítsatok ki, de szerintem egy OTA-s rendszerfrissítésnél, pláne egy főverziónál nem hiszem, hogy az alap, jelen esetben a 4.4.4-et újra kellene húzni. Még ha vannak fc-k is, stb. Részben pont ezeket hivatott egy update javítani.
Szerk.: Igen. Valószínű pár hét múlva lesz OTA-n is L update.
-
Krisz79
őstag
válasz
metal01
üzenetére
Azért nem kritikus a dolog...

kb:2 hét és ota-n lefrissül a teló?
Olyankor a sarlang eltünik , lejön a frissités ,de a beállitásaim megmaradnak?#26301) mm89
Csináljak 1 bitzt. mentést és gyári visszaállitást?
Mondom ,nincs nagy gond,de engem kiakaszt pl,hogy nem indul a fényképező app.
Részemről a frissités csak OTA-n lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként 

Ez k@rva vastag! Csak egy tipp: a glass-m 0,15-t is gyárt, na az vékony, de a többi gyártó is 0,2mm körülieket kínál.