Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvagyok
tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Igen, gyári töltő/kábel.
-
Megvagyok
tag
Sziasztok!
Felmerült egy "kis" problémám, reménykedem, hogy valamelyikőtök tud mondani valami okosat rá
.
Röviden: hiába van bedugva töltőre a telefon, ki is írja hogy töltődik, de néha nem,-vagy csak nagyon lassan- tölti. Ha kihúzom és bedugom a kábelt, egy időre megjavul, utána néha megint ezt csinálja elég random időközönként. Mellékelek két screenshotot, azokból jobban érteni mire gondolok : [link]
[link]Nem tudom mitől csinálhatja ezt, találkoztatok már ilyennel? Akksi gondja lehet, vagy valami app húzhatja ennyire?
Köszi!
-
Sajtqukac
tag
Pm-ben ha kapok Gmail címet tudok én is meghívót küldeni.
-
dajdaj
tag
Ha kérhetnék egy meghívót én is, köszönöm!
-
TOZ
addikt
válasz
radicspeter1
üzenetére
Valaki engem is pls!
-
[P]laci
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
A beérkező levelekbe (inbox) érkezik ugyebár az email minden esetben (kivéve ha te nem állítasz be valami szűrőt és irányítod egy mappába bizonyos emailjeid) és amikor elolvasod, utána szortírozod és berakod egy másik mappába, vagy törlöd akár. Lényegében a virtuális postaládád ugyanúgy néz ki így, mint egy igazi postaláda (hisz a való életben sem hagyod a postaládádban olvasás után a cuccot, hanem szortírozod a lakásban).
Jelen pillanatban az én gmail-es fiókom beérkező levelek mappájában 2080 levél van (igaz felcímkézve), de az Inbox koncepciója alapján ez ugye "nem lehetséges", hisz ha elolvasod, akkor onnan kezdesz vele valamit, "legrosszabb" esetben átrakod újraolvasásra vagy kukázod.
Szerintem okos app, amúgyis mindig gondolkoztam azon, hogy miért is nem pakoltam át más mappákba a leveleim... majd most ennek hatására lehet megteszem mind a 2080-nal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nagyon fasza, tetszik az egész app, jó hogy el lehet napolni a leveleket, és újból értesítsen, amikor hazaértem, etc..
Egy valamit nem értek. Mi értelme a leveleket egyesével átrakosgatni Inbox-ból más helyekre?

pl. harverapró, xyz fórum PM értesítések, barátok által küldött levelek etc..? -
Nite
őstag
en is kernek szepen egy meghivot, irtam pu

-
dozsabalint
senior tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Én is kaphatok egyet ha van még?
-
válasz
radicspeter1
üzenetére
Ment.
Köszönöm szépen
-
radicspeter1
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Meghívlak ha akarod csak pü-ben dobj meg egy gmail címmel...

-
-
szpali
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
ilyen felületű inbox kezelő:
www.youtube.com/watch?v=bzNTjpUMOp4
Nagyon gyorsan és hatékonyan lehet vele szelektálni a leveleket, kb 10 perc alatt kipucoltam a felgyülemlett leveleket
-
Mi most ez a meghívásos inbox őrület? valamiről lemaradtam?

-
_t0Mi_
aktív tag
Srácok, szerintetek az mi a fenétől lehet, hogy bedugom a telefonba a fülhallgatóm, és tök random lehalkítja a hangerőt. Olyan, mintha folyamatosan nyomva lenne a hangerő le gomb, mert a kijelzőn a csúszka is folyamatosan világít. Nem rom hiba, mert 4.4 Mahdin és L Preview-en is csinálja.
Én valami elektromos zárlatra gyanakszom.. -
[P]laci
senior tag
válasz
szpali
üzenetére
jó hogy mondod!

más és kicsit off, de hátha tud valaki segíteni:
van egy gmail fiókom, amit használok 8 éve immár, viszont úgy gondoltam, hogy szükségem lenne egy másikra is (komolyabb azonosító miatt)
ezt a második fiókot nem lehet valahogy az elsőn lévő G+ profilhoz kapcsolni? mert azt nyilván beállítottam, hogy az első fiók alól tudjam kezelni a 2. fiókot, de ezt is meg lehet oldani? -
ßrainiac
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
"Korlatlan tarhely"?
-
[P]laci
senior tag
válasz
randras_83
üzenetére
köszi!

(#26168) szpali: óh, csak 3 van/volt?
most szerettem volna írni neked PM-et! 
-
szpali
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
aha, küldj mail címet privátban
-
[P]laci
senior tag
válasz
catroot
üzenetére
nekem pont az általad említett ok miatt tetszik az egész!
ha kapok egy emailt, szeretem rögtön elolvasni, hogy tudjam mi van benne, viszont sajnos nem egyszer megtörtént, hogy volt benne valamilyen feladat/tennivaló, de mivel már elolvastam, később nem tűnt fel, hogy bakker csinálni kéne ezzel valamit.
tudom tudom, ezt másképp is ki lehetne küszöbölni (pl. volt hogy olvasás utún "visszazártam az emailt"), de az Inbox ezt jelentősen meg tudná nekem könnyíteni, méghozzá úgy, hogy a felhasználási szokásaim se változzanak meg közben. 
amúgy az Inbox-szal visszaköszön a régi Gmail-es móka, hogy engem anno meghívóval hívtak meg a Gmail-es levelezésre.

-
lord.lakli
őstag
válasz
szpali
üzenetére
Mázlista vagy
Magyarhonban vagy?(#26159) randras_83: köszi, megnézem a leírást
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#26161) catroot: köszi a leírást. Az 5.0 tényleg egész pofás lett és végre kezeli az exchange-t, ami nagy előny. Mondjuk ami nem tetszik, hogy naptárnál exchange-es eseményhez nem tudtam hozzá adni résztvevőket, csak gmail-es eseményekhez. Te a google-tól kaptad a meghívót?
-
catroot
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Én használgatom. Nekem kicsit szokatlan az, hogy van egy üzenet és jobbra/balra swipe-al lehet eldönteni, hogy mi legyen. Félreértés ne essék, a gmail-ben is az van beállítva, hogy jobbra/balra esetén törölje.
Itt viszont két lehetőség lehet: készként jelölni egy levelet, vagy beállítani emékeztetőnek. Ha késznek jelölöd, akkor a kész mappába kerül (kb. archiválva lesz). Törölni is lehet a leveleket, de az egy menüponttal arrébb van. Tulajdonképpen annyi zavar az egészben, hogy azt beállítani, mint a gmail-ben, hogy swipe-al mi történjen a levelekkel - nem lehet.
Ugyanis én nem akarom őket tartogatni sehol.A másik "hátrány", hogy most jött ki a gmail 5.0. Szóval valahol felesleges még egy jó kliens.
Egyébként az Inbox nem rossz, sőt az, hogy szortírozza a leveleket, nagyon faszai s. Csak nekem jelenleg felesleges.
@randras_83
Fura ez a meghívóküldés dolog, mert nekem kb. 3 napig nem lehetett küldeni. Aztán egyszer csak megjelent az új levél létrehozásánál a Golden Ticket.
-
[P]laci
senior tag
válasz
randras_83
üzenetére
tudsz te is küldeni: Hogyan férhet hozzá az Inbox by Gmail szolgáltatáshoz? vagy Google Inbox Users Can Now Invite Others to Join
-
randras_83
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
G+-on küldött egy srác meghívót, de jelenleg nem látok arra opciót, hogy hogy lehet meghívót küldeni...
Bár találtam egy ilyet..csak hát ez meg olyan...na értitekEgyébként nekem tetszik, csak más szemléletet igényel, és ahogy mostanában a cégnél mondják az okosok nyitottnak kell lenni a változásokra, és asszertíven kell hozzáállni.

(#26160)
laci: sajna nincs meghívom...

-
szpali
addikt
Az "L"-ben lévő SMS app működik KK alatt is?
-
szpali
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nekem kb 4 nap alatt jött meg az Inbox invite.
Azóta már meghívókat is kaptam. -
[P]laci
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
nekem jobb kérdésem van: tudsz küldeni meghívót?
én még mindig nem kaptam meg... 
-
lord.lakli
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Mikor kérted az inboxot? Vélemény róla?
-
[P]laci
senior tag
válasz
randras_83
üzenetére
most nem találom a cikket, de azt nyilatkozták, hogy szerintük ez az Inbox-os téma lesz a Gmail jövője, meg az email jövője is...
szóval elképzelhető, hogy ha elég embernek tetszik a dolog, akkor fogják és fúzionálják a két projektet! 
-
slice14
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
Nekem previe-ra jött a végleges ota.

-
radicspeter1
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Jó vicc volt...jah nem volt az.
neidegeljetekszét 
-
ordogl
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem az 5.1:-D
-
horvathkrisz
addikt
Nekem már OTA-n jott az 5.0 ma reggel!

-
gery2123
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Én is ezen gondolkoztam. Ha jön az 5.0 Gmail akkor szerintem én azt fogom használni, mert ott van külön hang beállítás, és az Exchange sync nem utolsó dolog. Rögtön meg is szabadulok 2 email klienstől. Csak nem értem a Google-t, Gmail inbox... Hát majd megmondják, hogy mi is lesz ez.
-
Davzone
senior tag
Gmail 5.0
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/gmail/gmail-5-0-1520254-apk/Bejovos az UI nagyon.
-
[P]laci
senior tag
Motorola Nexus 6 has been delayed in Europe
"...According to a report from the Netherlands, the Nexus 6 was initially supposed to go up for pre-order over there starting on November 3. However, that has now been postponed, with the new prospective date for the start of pre-orders being November 18..."
-
Lecs@
addikt
Holnaptól újra németben élek. Van- e infó, hogy kapható - e már ott a Nexus 6 valahol ?
-
szpali
addikt
válasz
supercharley
üzenetére
-
Scooter74
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
A 4.4.3-s frissítés után mikor bekapcsol az N7 egyböl a 4.4.4-s frissítést fogja bedobni.

-
csordas11
aktív tag
Egy láma kérdés: a twrp-s backupból ha restorolok, akkor teljes mértékben visszaáll a régi rendszer szőröstül, bőröstül, appostul?
-
Xaels
félisten
válasz
randras_83
üzenetére
Ott van az Update felirat alatt. De csak fullon látszik. Egyébként abból számomra nem következik egyből, hogy jön az 5.0 is.
-
randras_83
addikt
válasz
dozsabalint
üzenetére
Csúnyán fogok fogalmazni, de ro -khm- hadjak meg nem látom.
Őőőőő jó tényleg nálam van a gond csak rá kellett bökni a képre.
ja meg Xaels sem 100-as 
-
Xaels
félisten
válasz
randras_83
üzenetére
Nem vagy egyedül
Csak arra vártam más kérdezze meg előbb, ne én tűnjek egyedül értetlennek. -
randras_83
addikt
válasz
Davzone
üzenetére
Lehet fáradt vagyok de nem értem a logikát...

@adamka1313: uhhh... Ezt jól elintézted, de nagy igazság amit írtál részegen nem szabad. Én a HTC Sensation - öm ejtettem el az ütő megállt bennem, de tokban volt és megúszta, pár kisebb karcal.

(#26129) Xaels : vállalom....Mi van ha 4.3-ról nem is lehet OTA - n L-es frissíteni. Mi van ha csak decemberben jön a motyó
mondjuk azt azért csak nem... Kezdek fáradni 
-
Davzone
senior tag
Vettem egy nexus 7et, hogy kibirjam mig megjon a Nexus6 (es hogy legyen valami amivel a moto360at hasznalhatom
)
Es a kovetkezo kep fogadott OTAnal. 4.3rol updatel.
Namost az a Nov 3 mar tobbszor volt hirekben, de ezek alapjan es elegge biztosnak tartom hogy nov3 utan mar nem lehet a 4.3at 4.4re frissiteni mivel akkor mar az 5.0 kint lesz OTA- n

Remelem igaznak bizonyul es akkor tenyleg hamar lehet lollipopja a N7.2 es N5 tulajoknak

-
adamka1313
tag
Na visszakaptam a telefonomat tegnap a szervizből. A kijelzőt a telefon kerettel együtt cserélték,szép munkát végeztek.Azt néztem hogy most vagy gyönyörűen letakarították a hátlapot vagy újat kaptam mert úgy néz ki mint az új és teljesen le volt fóliázva(nem volt indokolt az új). Visszatérve a repedésekhez nekem is el volt repedve a simtálca alatt és a jack dugónál is.(Szerintem ha ezt javítják akkor kijelzővel együtt cserélik...mert nagyon egybe van ahogy nézem....szóval aki nem akar sárgásabb kijelzőt kifogni ne cseréltesse
).Pesten volt a Váci utcai LG szervizbe.Összesen fizettem 35.000,-et....(+10.000x2 Felemmi Pestre..)na mind1...
+kaptam fél év garit még a kijelzőre külön(a 2 év mediamarkt gari megmaradt)
Ne járjon így senki....tudom megtörténik de ez van szal vigyázzatok a kicsikétekre...JA ÉS RÉSZEGEN NE NÉZZÉTEK MEG AZ IDŐT SOHA A TELEFONOTOKON hacsak nem egy heavy armor van rajta.... pfffff -
szimisi
tag
Hali!
Tudtok olyan boltot mondani, ahol adnak számlát, nem csak ilyen adás-vételit meg ki tudja mit és 100 ezer Ft alatt van az ára a telefonnak?

-
membrandj
nagyúr
Ha valaki mostanában tervezi eladni a nexus 5 készülékét, az nyugodtan dobjon rám egy üzenetet. Elnézést az off-ért, de nincs túl sok hirdetés hardverapron, ami van, annak a fele meg szinte új áron van fent..
-
Viper26
nagyúr
válasz
dozsabalint
üzenetére
Az eléggé szopóág, mivel itthon Motorola szervíz nincs, a sufnigsm meg elhajt a p.csába a beégett kijelzővel.
-
Kari1
aktív tag
válasz
tboy93
üzenetére
Mindenképpen szedd ki, ha tudod szedd darabokra majd akár tiszta alkohollal töröld át a nyákot. A lényeg hogy a vizet és egyéb szennyeződést amint lehet el kell távolítani az alkatreszekről mert korrodálódni fognak. (sokan a rizst ajánlják de ha nincs totál szétszedve nem segít azt is csak azért mondják mert valamennyi nedvességet képes megkötni)
-
Sziasztok! Nexus 5 a vízben, 3 méter mélyen, 10 percig. Kiszedtük, érintés nem működik (képernyő igen), kikapcsoltuk, hátlapot levettem, akksit nem bírtam kivenni. Mi a teendő?
-
Viper26
nagyúr
N6 tényleg amoled kijelzőt kapott?

-
dozsabalint
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Én csak rátapintottam, hogy mi a különbség az N4 és az N5 között.
Az N5 zászlóshajó annyiban, hogy az N6 nem az N5 utódja (két külön kategóriáról beszélünk ugyanis). Ha ez nem így lenne, az N5-öt már rég nem forgalmaznák.
Ha megnézed a nexus hivatalos oldalát, szerintem az ottani készülékek az egyes kategóriák zászlóshajói (Tablet, Phablet, Telefon, Player).
-
lord.lakli
őstag
és (#26096) dozsabalint: Én tuti nem mondtam, hogy nem lesz forgalomban, de azért emlékezzetek vissza, hogy amikor kijött N5 a többi Nexus (N4, N7) sem kapta meg azonnal KK-t, sőt egy jó darabig néhány fícsör csak N5 sajátossága volt. Ez tuti most is megmarad, mert már nem N5 a zászlóshajó, értsd aktuális modell, ami megkapja a frissítéseket azonnal. De persze igazatok van az egész megváltozhat is, ezért is írtam az eredeti hozzászólásra amit írtam, azaz senki sem mondta, hogy N6-al együtt egyből meg is kapja N5 a nyalókát.
-
randras_83
addikt
A garival kapcsolatosan ollie-nak van igaza, alapból az LG 1 évet vállal, így volt ez az N4-gyel is és az 5-tel is. A szolgáltatók vállaltak adott esetben +1 évet illetve a MM. A többi csak mese.
-
dozsabalint
senior tag
-
bigrock
addikt
válasz
dozsabalint
üzenetére
Hol olvastál erről a 2015-ös modellről ?
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.