Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
radicspeter1
őstag
válasz
dozsabalint #24598 üzenetére
Android 5.0 Lollipop, which comes on Nexus 6, Nexus 9 and Nexus Player, will also be available on Nexus 5, 7, 10 and Google Play edition devices in the coming weeks.
<----A lényeg
-
gery2123
őstag
Csak az L img is jöhetne 😀 nem csúnya ez a nexus6 de az 5 szebb. Én nem hiszem hogy váltok majd.
A nexus 9 is fent van, és azt írja hogy október 9 elérhető! Remélem akkor nem várnak az L-el.
-
dozsabalint
senior tag
http://www.google.com/nexus/6/
Nexus 6, Android 5.0 lollipop -
Surfym@n
senior tag
Friss, ropogós...
A nyalóka lett a befutó -
marquuard
veterán
Az AT&T Nexus 6 már be van árazva. A lapszerkesztő szerint még ma megérkezhet a mi időszámításunkat nézve. Már nagyon kíváncsi vagyok.
-
sir fg
aktív tag
válasz
randras_83 #24588 üzenetére
Hát ha okt. 15, az a mi időzónánkban lehet ma is meg holnap is
-
radicspeter1
őstag
mikor Lesz már???
-
gurl
tag
Sziasztok!
Baromi érdekes kérdéssel állok elétek
Az irattartómban van a bankkártyám is. Hazaérve az asztalra helyeztem az irattartómat és rá a telefont, feloldott képernyővel, majd hallottam valami rendszerhangot. Felemeltem,megnéztem,hátha értesítés,vagy valami hasonló,de nem. Újra letettem az irattartóra, megint jött a hang.. az irattartó mellé tettem, akkor semmi. Elkezdtem gondolkozni valami mágneses dolgon, és eszembe jutott a bankkártyám. Kivettem az irataim közül, majd feloldottam a telefon képernyőjét,és a telefon hátuljának nyomtam a kártyát,és jött megint a hang.... nem tudom,hogy egyedi "probléma" vagy Nektek is ilyen,de kicsit meglepve vagyok
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #24587 üzenetére
Látom nem jött át a lényeg.
Amúgy most akkor ma vagy holnap mutatják be?
-
Caaabi
senior tag
Nekem tetszik ez az N6 ha igazak a szivárogtatások, igaz nexus telóm sose volt még, csak egy 2012 es nexus 7 em, de ezzel az 5.9 colos mérettel sztereó hangszóróval stb stb lehet inkább erre váltom majd le a note 3 at mint egy huawei ascend mate 7 re ami ezidáig tuti befutónak tűnt, remélem felkavarja az állóvizet kicsit majd ez a nexus , olvastam olyat is hogy lesz 64 gigás változat is, de ez már túl szép hogy igaz legyen, mindesetre ma reméljük minden kiderül és akkor tisztábban látom majd a jövőt
Karácsony környékén váltanék úgyis, akkor talán még ha kicsit magas áron is nyit, valamennyit mérséklődik az ára, esetleg egy jó akció keretein belül ki lehet majd fogni jó áron
-
DeathAdder
veterán
válasz
Bennyboy #24570 üzenetére
Én pont ennek örülök, és ezért toleráns tudok lenni az elsőre ocsmány samsungos lekerekített formával, és műanyag beütéssel szemben
Egy nexus ami phablet?
Számomra egy valóra vált álomszvsz maradni fog a N5 is, miért ne maradna, semmi szégyenkezni valója nem lesz 2 év múlva sem (feltéve ha megkapja a frissítéseket), ezt merem állítani. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy kap combosabb hardvert is
-
Bennyboy
őstag
5.9" lesz a 6-os ha minden igaz.
-
slice14
veterán
Az én szvsz a 6 inch kicsit sok lenne, mert az N5 még nagyjából kényelmesen el fér a zsebemben, de a 6 col már tuti nem férne el a zsebemben. Meg nincs akkora lapát kezem, hogy egy kézzel simán el tudjam kezelni. Az N5-nél is a felső sarkok eléréséhez kel nyújtózzak.
Amúgy meg a fentebbi képből kiindulva, az N5 jobban néz ki. És amúgy sem cserélném le, mert most vettem májusban (teljesen meg vagyok vele elégedve).
-
zolka95
őstag
chrome böngészőben lehet valahogy tiltani a weboldalakon megjelenő reklámokat?
adaway-t használok, de az nem blokkolja
vagy valahogy be kell állítani? de akkor hogyan? -
twine
veterán
válasz
slice14 #24563 üzenetére
POntosan mi, azt nem tudom, de hogy nem gomb az biztos...valszeg hangszoró lesz
it's fapping time
Sajnos valahogy Nexus b*zi lettem úgy tűnik...ezért sem ugatok az olyanokra akik info nélkül adnak le elő rendeléseket iphone-ra..ha tehetném, már az angliai haver számláján pihenne az összeg, hogy amint nyitják a kaput, vegye az N6-ot...én lesz@rom hány colos
Új, és Nexus....
de sajnos nem tehetem meg egyelőre....van más hobbym is..pld a családom
Asszony megkapja nemsokára az N4-em...az ötöst meg használom tovább...a kettőből megoldható lenne a 6..de nincs pofám asszonnyal tovább egy szutyok "i"-s Galaxy minit használtatni...valami jó legyen már neki ismert az emlitett mini, már több mint büntetés...
-
Bennyboy
őstag
-
ßrainiac
addikt
De tudtam.
Olyat csinaltam, hogy backup data, factory reset, restore data, de nem bootolt be :/
Mindegy, belaktam a telot "pillanatok alatt", most -50mV-tal tolom es egyelore jo. Az ejszakat is lazan kibirta 2% esessel, nem ragadt deep sleepbe stb.
Ma nyomattam egy 20-30 perc mapset, szepen levitte az akksit ~20%-kal.
-
bajaki
őstag
válasz
werszomjas #24557 üzenetére
Mennyire masszívak ezek a tokok? Azt a kis ropogást a hátoldalon fogom tapasztalni vajon ha belerakom egy hasonlóba?
-
werszomjas
addikt
válasz
bajaki #24555 üzenetére
Nekem volt egyszer Neo Hybrid nagyon jó tok, ha extrém helyeken jársz vagy olyan a munkád hogy sokat vagy terepen akkor ajánlom, védi a telefont minden oldalról, kicsit növel a telefon méretén, én ezért is cseréltem végül egy Ultra Fitre.
A tapintása nagyon jó, olyasmi mint maga a telefon, nem a fényes, kopogós műanyag, a telefon méretét sem növeli nagyon, és tökéletesen passzol rá, mintha ráöntötték volna
Ha pedig veszel tokot fóliára ne feltétlen költs, mert pl spigen ad fóliát is a tok mellé.
-
agressor12
senior tag
Hol fogják ma bemutatni az új készülékeket? És itteni idő szerint mikor? Nem a Google I/O-n szokták?
-
hallerlaller
addikt
válasz
beloadjoker #24551 üzenetére
Hát holnap elvileg bemutatjak a készülékeket, aztán péntektől lehet előrendelni, majd november 3-án lehet megvásárolni, szóval azelőtt semmiképp nem kapnak L-t az előző szériák sztem.
-
bajaki
őstag
No, nálam van a telefon. Megváltás kézben fogni OnePlus One után. Szvsz egyébként gyorsabb is. Kijelző itt is rendben van, ott sem volt panasz. Kamera oké, de talán OPO kicsit jobb volt.
A fólia ami rajta van tiszta karc, azt cserélem, illetve a hátlap kicsit ropog, nem vészes, de nem tökéletes.
Fastboot szerint rev_11. Gondolom ez valami 1.1 verzió akar lenni. Ez oké?
Valakinek nincs véletlen egy fölösleges fóliája?
-
Arkhalon
tag
válasz
zolka95 #24435 üzenetére
Szia, ott kezdem hogy amíg nálam volt úgy vigyáztam rá mint a hímes tojásra. Tempered glass az elejétől, megvettem az eredeti iPhone tokot rá (12k) amiben megkarcolódott a porszemcséktől
Nálam 8 hónapig volt, ez alatt 3szor volt szervízben, gari alatt hivatalos Apple szervízben. Problémák: két alkalommal elvált a digitalizer mint egy ócska kínai telón ( bár ezt is kínában gyártják
) egy alkalommal pedig alaplap cserés volt. Szoftveresen egyfolytában behülyült, nem reagált a kijelző, lefagyott egy időre, behüjült a távolság érzékelő. Szóval úgy éreztem hogy elvagyok átkozva ezzel a telefonnal
-
Nite
őstag
válasz
///Krisz\\\ #24482 üzenetére
jo, szoval akkor a "crystal" az megiscsak atlatszo...
helyes, rendelek egyet!
-
marquuard
veterán
válasz
dozsabalint #24542 üzenetére
Persze. Amivel unrootoltam, abban volt a factory image, a baseband meg ezek. Teljesen stock a készülék, erre odafigyeltem.
-
marquuard
veterán
Amúgy egy ilyen szervizelés mennyi idő alatt szokott lezajlani? Vagy ez nagyban bolt függő?
-
gery2123
őstag
Rossz topic bocsi.
-
marquuard
veterán
válasz
m_dawe #24536 üzenetére
Elég fura dolgokat művelt, mert pár percre kikapcsoltam azt vissza, tökéletesen működött kb. 5 percig, aztán megint befagyott. Viszont olyan is volt, hogy csak a képernyő lezárás/feloldás segített rajta, és megint minden kezdődött elölről. A tegnapi nap használtam kb. 20 percet a telefont, nem volt gond. Írtam a szerviznek, csatoltam képet is és mondták, hogy küldjem be a telefont, tegnap el is vitték.
(#24537) twine: Először én is erre gyanakodtam, aztán az egész telefont unrootoltam és minden stock lett, de a probléma továbbra is fent maradt. Nem szenvedtem a szervizeltetéssel, csak hétvége volt, és tegnap jött a futár.
-
twine
veterán
válasz
marquuard #24535 üzenetére
Igen! kék kernel alatt láttam ilyet egyszer(de kb egy mp alatt megoldódott talán egy képernyő ki/bekapcsolással, vagy ilyesmi),,, DE mégis ez volt az a pont amikor visszaraktam Franco-t,,,
Sem előtte sem azóta ilyen nem volt...
De rémlik hogy te azt mondtad a napokban, hogy stock alatt jött nálad ez elő...MOndta is mindenki hogy garancia, és szervíz,,,azóta szenvedsz vele?
Miért? -
marquuard
veterán
Hali. Tapasztalt már valaki hasonlót a képernyővel? A telefon reagál a gombnyomásra/érintésre, de a kijelző megbolondult.
-
BeastMode
őstag
-
noorbertt
őstag
Google setting frissult es van olyan hogy Google Fit. /? /
-
MrPetya19
addikt
És egy 2 hónapos 32-es 10 hónap gsm garival mennyit érne?
-
ßrainiac
addikt
válasz
bajaki #24525 üzenetére
Aha, juliusig ezzel toltam amugyis, de most a 1+1 utan megint. Sajna nem hozta az elvart szintet :/
#24524-re valaki? Nezelodom, de nem talalok jo utmutatot ra es nagyon belovoldoznem mar az ertekeket
Azt sem ertem (lehet, hogy az en logikammal vam a baj), hogy az ElementalX installereben hogyan kellene hasznalni az undervolt menut. Ott ugye adsz egy erteket de melyik orajelhez, a 300mhz-hez? Es mi lesz a tobbivel? Benyomtam 725-ot, de kesobb megneztem, hogy PVS bin 3-as vagyok, szoval mennek lejjebb is. Meg ezert is lenne jo lepcsonkent megadni a feszeket.
-
m_dawe
senior tag
Mahdi romban a fejlesztői lehetősgekben találtam olyat, hogy titkok kamrája
Mi a franc lehet ez? -
ßrainiac
addikt
válasz
bajaki #24522 üzenetére
En szarul csinaltam, 1+1 100k-ert ment el es Nexust 88-ert vettem - igaz, ujonnan. De nem banom.
Mas: hogyan erdemes ElementalX alatt beallitani orajelenkent a feszt? Kernel tunerrel probaltam, de hiaba mentettem el a profilom, elfelejtette es Load utan is a stockot lattam :/
Esetleg terminalban? Meg egyebkent sem szeretnek semmit ami fut a hatterben es forszolgassa a beallitasokat.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy 2 hónapos (még 10 hónap GSM bolti garanciás) 16GB-os független, karcmentes Nexus 5 mennyit érhet?
Az eladó OnePlus-omba számolnám be (72-ért), a srác még 20-at adna mellé. Mit gondoltok?
-
TOZ
addikt
-
ßrainiac
addikt
Mondjuk az nem tudom, mire lehet jo. Elvileg ezekkel mindent meg lehet oldani, nem?
slice14: Tudom, hogy embere valogatja, de en akkor is el voltam kepedve annak idejen, hogy mi a francnak kell 4.3" az mar bazi nagy
ehhez kepest nem keves 5.5"-os telot hasznaltam mar es nagyon jonak talaltam oket. En varom az uj nexust, biztosan komoly gep lesz.
-
slice14
veterán
válasz
metal01 #24506 üzenetére
Én 2012 augusztusában már alig találtam GNex-et gyártói garival. Így szerintem az N5 még szerencsés cipőben jár. Azért jó volna ha lenne egy N5 2014 moddel is, mert azért ha úgy fog kinézni az N6 ahogy azzal a 6 inch-ével, akkor az eléggé gáz volna. Mert a 6 inch az már tényleg tepsi.
-
csaabz
őstag
-
válasz
Bennyboy #24505 üzenetére
Tavaly, mire megjelent az N5, már nem nagyon lehetett N4-et kapni (éppen azért nem is ment le az ára). De az is igaz, hogy ilyenkor már nem gyártották az N4-et, most meg érdekes módon semmi ilyen bejelentés nem volt a google részéről. Ez mondjuk utalhat arra, hogy az N5-öt nem vonják ki a forgalomból.
-
skizzz
csendes tag
Sziasztok!
Éppen Nexus 5 vásárlás előtt állok.
Tudom, most jön majd a 6 meg minden, de igazság szerint nem nagyon izgat, főleg amilyen rohadt drága lesz majd tuti... Kérdésem lenne, hogy hol ajánlanátok leginkább a megvásárlását?
Ahogy néztem, ilyen 80-85 körül lehet már 16GB-s modellt kapni.
-
guppy
őstag
Cyanogenmod alatt hogy tudnám működésre bírni a HDR módot a google fényképezőjében, hiányzik az opció az appból ? (stock rendszeren tudta, CM11 M11-en vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest