- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz
Krisz79 #45210 üzenetére
Na látod én gyárit használok, te meg nem
Keresd ki a kék telefon ikont és abban dolgozz és mindent megtalálsz.(#45217) Krisz79: akkor csak meglett
(#45211) Pyka87: és tudni miért lett letiltva? Nehogy lopott legyen aztán még rendőrség is megzargat.
(#45221) LógaGéza: nem hangzik rosszul (kivéve az akku), de egyelőre nincs is váltós hangulatom tőle. Az árazástól függ majd minden.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Krisz79 #41420 üzenetére
3 lehetőség van: vagy visszaállítod gyárira és kézzel állítgatsz be mindent újból (így lenne a legtisztább); vagy bekapcsolod a google biztonsági mentését (ha jól tudom alapból be van kapcsolva), így visszarakja a fontosabb dolgokat (appok és azok adatai, wifi kapcsolatok); vagy csinálsz biztonsági mentést valami külső programmal
-
tpmportal
tag
-
TOZ
addikt
válasz
Krisz79 #40609 üzenetére
Én úgy járok el, hogy többet a büdös életbe nem igen veszek LG-t. Ennyi.
Kamera üveg hátlap lepattintas utána javítható. A takaró elem komplett cseréjével, ha jól nézem.
Az LG szerviz egyértelműen azt mondja néhány hete, hogy nem foglalkozik a repedés javításával.
Inkorrekt banda. Másfél éves a Nexus 5. Jönnek elő a problémák. Ők meg hatralnak kifelé. Amíg be volt gond velük, addig persze azt mondták, hogy 2 év gari, javítjuk... Aztán mikor gond volt... Csak olvasd vissza a sztorim... -
-
szpali
addikt
-
-
-
metal01
őstag
válasz
Krisz79 #37379 üzenetére
Az LTE a 4G. Ha a csomagod támogatja, akkor azt használd inkább. Kevesebbet fogyaszt (akkuban) mint a 3G. És of course gyorsabb. A térerőhiány pedig még a lefedettség hiánya miatt van. Ha nincs 4G a csomagodban a telefon akkor is kijelzi a 4G-t ahol van kiépítés, de nem használja.
-
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Krisz79 #34396 üzenetére
Ma kaptam egy ajanlatot az 1 eves N5-omre (Bugatti bortok, Sony Mh1c fulessel arulom)..
Az ajanlatban allt 1 garis fugettlen Sony SP (ha hamar tulakarok adni rajta ~30K az erteke) plusz 70k-t akartak erte adni, ami osszessegeben 100 ropit jelent, de nemet mondtam, mert jelen pillanatban csak Z3-ra cserelnem le, vagy a 3GB ramos G3-ra, amik termeszetesen mind 100 felett vannak..
Szerintetem hulye voltam, hogy nem fogadtam el az ajanlatot?
3 ok van, amiert lecserelnem az N5-ot..
1. nagyobb akku kellene
2. 3GB ram
3. 4k videofelvetel, 60fps-120fps videofelvetel.Szerk.:
Bocs Krisz79, nem a kerdesedre akartam ezzel valaszolni, csal veletlen arra nyomtam ra. -
Nite
őstag
válasz
Krisz79 #34340 üzenetére
en megjelenes ota hasznaltam az 5.0-t majd az 5.0.1-t, eppen tegnap alltam vissza kitkat-re
- nevetsegesen lassu animaciok, gyakori es lassu home screen ujrarajzolas
- hivas kozben keson kapcsolja ki a kijelzot, rengetegszer lenemitottam az arcommal a mikrofont
- nekem sokkal hamarabb lemerult, mint a 4.4.4
- priority interruption hasznalata eseten viber-t pl. keptelen voltam elnemitani
- photos app gyakran lefagyott, neha crash-elt, szimplan lapozgatas kozben is
- hangouts-ban szinte minden harmadik alkalommal hiaba probaltam uzenetet irni, nem jelent meg a billentyuzet, csak ha ujrainditottam az alkalmazast
sorolhatnam...
-
ElGatto
aktív tag
-
slice14
veterán
válasz
Krisz79 #26939 üzenetére
Ajámnlom az adb backup-ot NRT-vel, majd a leírásomban van linkelve az adb backup is. Ott le van írva, hogy kel kicsomagolni. Kiszeded ami nem kel, majd visszacsomagolod, majd NRT-vel vissza tudod állítani a új tiszta rendszerre.
Arra figyelj hogy csak akkor futgtasd le a restore-t, ha már vissza töltött minden appot play-ről.
Vagy ha van root-od, akkor Titanium Backup, De ott is érdemes csak az app adatokat visszaállítani.
-
mm89
őstag
válasz
Krisz79 #26302 üzenetére
Ha kibírod amíg jön az L, akkor várj addig, de mondom, én instabil rendszerre nem alapoznék egy újat. Nyilván a hibák javítása a feladata, de a hibák nagyrésze általában user oldalon vannak, az meg nem fog törlődni. Én a helyedben mentenék mindent ami kell, aztán factory image.
Egyébként most is L-t használok, teljesen rendben van, erről már csak akkor váltok, ha PZoley csinál valami jó főzetet belőle
-
metal01
őstag
válasz
Krisz79 #26302 üzenetére
A fényképező nem indul dolognál egy restart szokott segíteni.
Javítsatok ki, de szerintem egy OTA-s rendszerfrissítésnél, pláne egy főverziónál nem hiszem, hogy az alap, jelen esetben a 4.4.4-et újra kellene húzni. Még ha vannak fc-k is, stb. Részben pont ezeket hivatott egy update javítani.
Szerk.: Igen. Valószínű pár hét múlva lesz OTA-n is L update.
-
metal01
őstag
válasz
Krisz79 #26296 üzenetére
Stock 4.4.4-en vagy root, bootloader, kernel és egyéb mókolástól mentesen?
Factory reset? Beállításokban van "biztonsági mentés és visszaállítás" alatt. Előtte ments mindent. Vagy ha még tűrhető a helyzet várj 2-3 hetet és OTA-n lesz már hivatalos L update. Az rendbe teszi a dolgokat.
-
winbox
senior tag
válasz
Krisz79 #26202 üzenetére
Bizony, előttem már írták, valamelyik app fogja a kamerát. Nekem a viber volt a tettes, letoroltem, azóta elérem a kamerát és nem szívja az akksit. Volt akinél a Skype ette. Nem tudom te melyiket használod, próbáld meg letörölni. Whatsapp nem ette nekem, de ki tudja másnak hogyan megy..
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Krisz79 #26204 üzenetére
Az mm-qcamera-daemon fogja a kamerát. Illetve pontosabban rajta keresztül valamelyik alkalmazás. Az 5.0-ában javították a hibát. Igazából nem feltétlenül rendszerhiba, hiszen csak bizonyos alakalmazások hívják elő, nem minden kamerát használó app okozza ezt. Egyik oka lehet pl a Skype.
(4.4.2-nél jelentkezett a hiba sokaknál, utána 4.4.3-ban javították, de 4.4.4-ben mostanában ismét előjön (jóval kevesebb embernél, a 4.4.2 rosszabb volt). Nyilván valamelyik app kapott valami "jótékony" frissítést.)
-
vacs
veterán
válasz
Krisz79 #25716 üzenetére
Ez a hozzászólásod alapján el akarod adni az N5-öt, akkor nem mindegy, hogy mikor kap frissítést??
-
noorbertt
őstag
válasz
Krisz79 #20278 üzenetére
Ezzel barmire kepes lehetsz..
http://logout.hu/cikk/tasker_az_android_alkalmazas/bevezeto.html
Forum topik is van -
TODI1111
veterán
válasz
Krisz79 #20278 üzenetére
Én ezt használom (illetve egy régebbi verziót ami tud magyarul) és tökéletesen működik. Négy profilt csináltam (néma, halk, normál,alvás) amik a beállított időközönként váltják egymást de természetesen manuálisan is bármikor lehet kapcsolni. ezzel az xposed modullal pedig az automata offline módba történő váltásra is képes.
-
Xaels
félisten
válasz
Krisz79 #19759 üzenetére
Ha még nem telepítetted akkor telepítsd, bökj rá simán. De nézd meg melyik verziód van fent Beállítások / Alkalmazások és ott az összes között keresd ki a kamerát. A verziójának 2.3.019 kell lennie.
(#19761) BDave: nekem sem jelez 4G-t a telefon. A SIM kártád is támogatja?
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Krisz79 #19293 üzenetére
szerintem próbáld feltenni a kérdésedet az Android szoftver kibeszélő topicban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- EAFC 25
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged