-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Slukkica #53440 üzenetére
figy, xda-n erre nyílt topik, enis kipróbáltam. Azzal hogy fentebb veszed a küszöböt annyit érsz el, hogy ugyan nem kapcsolnak le az a57 magok, viszont nem kapnak feladatot sem, tehát tök feleslegesen aktívak maradnak és még jobban fűtik a telefont.. Ezért az a hülye helyzet van, hogy magasabbra véve sokkal hamarabb lesz throttle és szaggatás..[link] ezért konstrukció hibás az egész, vicc!
nekem volt n4 n5 n6, de ez az n5x a nexus név meggyalázása volt kb... -
dnelb
veterán
válasz
Slukkica #50344 üzenetére
A pure nexus fejlesztők baszogatják hogy tőlük lop, akkor az hogy lehet hogy mikor kijött pl a 6.0, azon funkciók amik a cata-ban voltak az első release-ben kb 3 hónap után érték utol...
Mellesleg azért rágott be mert megtalálta ugyanazt a kódot a pure nexus romban amit ő fejlesztett, ők meg letagadták..
-
Scooter74
őstag
válasz
Slukkica #49571 üzenetére
Mester ha veszel One Plus X-t és készítesz hozzá egy jó romot akkor biza én követni foglak.
Annó Nexus 4-re olyan jó romokat készítettél.
Öröm volt romolni a telefont.Hardveresen nekem sincs semmi gond a telefonnal.
Csak már valaki csináljon egy jó romot hozzá, mint anno 4.4-s alapon a Slim volt Franco kernellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest