Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
Valaki lenne szíves elmagyarázni hogy ez mi az anyám kínjára való?!

-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
nyugodjál meg, mert attól megnyugszol, spec én nem használok custom romokat...mondjuk codeblue-t sem.
-
horvathkrisz
addikt
Szidjatok a codeblue-t, mikozben vagy ugyan olyan, vagy jobb mint a gyari, de a sok szutyok bugos fozott rom kurvara rendben van. Szal, nem ertem...
-
mivel akkora "divat" itt a kernelcsere, felraktam egy codeblue414-et a stock helyett ... 2 nap után: kb koppra ugyan olyan képernyőidő, mint előtte (3-3.1 óra)
sejtettem előre, csodák nincsenek

(persze most pár hétig ezt használom, hátha tééényleg tanul és felmegy 4 órára - de ezt erősen kétlem
) -
dkovizoli
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Hali! Merre található?
-
Viper26
nagyúr
Hivatalos MIUI V5, flash-nél ledöglik, másnál nem fordult elő ilyen?

-
randras_83
addikt
válasz
WolfLenny
üzenetére
Nekem a Sensation-om volt onnan, kétszer kellett gariztatni porosodás miatt, másodjára S-OFF adtam le, mert elfelejtettem visszazárni HTC megvonta a garit, de megoldották a porosodást. Nemrég egy zsír új Moto G 4G-t kaptam mert amit leadtam nem lehetett javítani, szóval annyira nem gáz az a bolt, sőt.
-
WolfLenny
senior tag
Én még nem vásároltam Partneronál, de haverom régebben az Samsung Omnia I-et tőlük vette kb. 6 évvel ezelőtt. Kb. Akkor sokat ROM-oltunk és bizony ott voltak téglásítások a mi hibánkból.. 3x vitte vissza és mindhárom alkalommal korrektül kicserélte.
Szóval egy jó pont a garancia érvényesítésével kapcsolatban..
-
glspeter1
őstag
Slim Armor felmegy a telefonra ha a kijelzőn egy Nillkin Temper Glass van ?
Vagy idővel elkezdi felszedni a széleit (hetente egyszer leszedem a tokot tisztítás céljából) ?Vagy inkább rendeljek Spigen Crystal-t ?
-
marquuard
veterán
Na kijött az új Mahdi.
-
Ronin-
senior tag
üdv.
csak egy kis tapasztalat vásárlással kapcsolatban:
N5 16gb -osat cserélem 32-esre, gondoltam körbenézek az itthoni boltokban, mert használtan sehol nem akarnak árulni, vagy ha mégis , akkor új áron. Na mindegy a lényeg:
ez az xxl gsm "nagyon" korrekt, leadtam a megrendelést, (99.970ft) erre hívnak hogy akkor küldhetik e, meg hogy ugye láttam ,hogy ezt 1 éves EU -s garival adják valami koreai nyelvűt és csak magát a készüléket, DE tud olyat ajánlani, ami magyar és zsír új dobozos, 110 ért. Mondom akkor kösz, de nem. Mellesleg Én sehol nem láttam ilyet feltüntetve de mindegy. Kapásból telefonálok a következőnek, itt már nem is szöszöltem e-mailezgetéssel, (trendgsm) kapásból kérdezem ,hogy mi a helyzet, hát ugyan ez, de itt már "csak" 106ezer valamennyit mondott a dobozosra (amúgy vágod, 1 töltő meg 1 doboz az xxl -nél 10 ropi ?! vicc ). Oké mondom akkor következő.. hívom partneroGSM -et, ahol kerek 100 volt, azt mondja a srác,hogy bontatlan csomagolásban 1 év garival, holnapra tudja küldeni, milyen színűt szeretnék! hát mondom oké akkor jöhet is 1 fekete. Mellesleg most nézem még a futárral 500-assal olcsóbban is küldik a többiekhez képest.Szóval figyeljetek,hogy mit és honnan rendeltek, mert vicc,hogy mi megy itt
-
metal01
őstag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Huhh, akkor nekem még nagy szerencsém volt...
-
gurl
tag
Koszonom szepen a valaszokat!
majd jelentkezem,amint megvan a keszulek,koszonom meg egyszer. -
Just_Reboot
addikt
Ma felhívtam az összes Budapesti Telenort és sehol nincs nexus5 sajnos.

-
rolcsibácsi
őstag
LRW87D
Ezt az L-t probalta mar valaki? Tegnap jott ki? Valami valtozas? -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Nexus 5 hol kapható most gyári garival legolcsóbban itthon?
-
( V )
veterán
THX

-
errrtu
aktív tag
nektek melyik verzió van fent?
természetesen a pzoley-ból

-
bigrock
addikt
-
vakqaag
tag
Sziasztok!
most készülök lecserélni a note 3 mam v n4 v n5 re.
Melyiket érdemesebb megvenni használhatóság szempontjából?
előre is köszönöm.
üdv -
Scooter74
őstag
-
TOZ
addikt
Sracok!
Pzoley romja tenyleg akkora nagy josag?
Nexus6 kapcsan... hat ha ez tenyleg ekkora lesz akkor inkabb egy 1+1.... vagy tudja fene
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére

bár nálunk ugye még a 32-es se kapható gyári garisan...

-
LógaGéza
veterán
válasz
illes0102
üzenetére
Ejj, de sajnálom, pedig 100%-os felárat fizettem volna érte
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor viszont marad a GripGo, ennyiért jó lehet

-
twine
veterán
Ha unalomba süllyedt az iphone5 a mindennapokban, akkor a Droid, és egész pontosan a Nexus tetszeni fog...
Out of Box nagyjából ugyanazt a nyugalmat, sebességet, és "megbízható társ viszonyt" megkapod, mint az iphone-nál, csak nyitottnak kell lenned, mert más...
Én úgy érzem ez utóbbival nálad nem lesz baj...úgyhogy csak ajánlani tudom,,,
Azok a régi berögződések, hogy a droid lassabb, megbízhatatlanabb, és döcögősebb, már rég nem igaz,,a Nexus szériánál meg főleg nem...Szerintem egy ilyen váltást érdemes úgy "feldolgozni" hogy az ember hagy időt magának és a készüléknek...
Mivel "kezdő" leszel...Megismerni a rendszert, és a play-en fellelhető, "hasznos" programok "krémjét".....illetve hogy neked ezekből mi az ami szükséges...
Droidon az emberek nagy része azzal kezdi, hogy minden sz@rt felpakol....végül kiderül, hogy a felét nem használja,,,ezekből néha adódhatnak anomáliák, "keresztbe vezérlések",,,(hang , led, engedélyek stb) de ez az esetek többségében user error, illetve a tapasztalatlanságból adódik...
amint körvonalazódik hogy pontosan mely programok tetszenek, és használod....mindjárt tisztultabb lesz a kép...
Ezért javaslom a nyugodt tapasztalat szerző első 1-2 hónapot, és utána egy rendszer visszaállítással előlről kezdeni az egészet tiszta lappal, amikor már tiszta minden...
A kezdeti időben pedig nem a sz@rdroidot szidni, hanem a felhasználóban keresni a tapasztalatlanságot...
Hogy meddig kap frissítést, én nem merek találgatni,,azt majd megteszi más

szerk:
Jól lekéstem,,,hányan beelőztek már
-
arkone
aktív tag
A mikrofon és a hangszóró apró kis lyukait tisztítottátok már valahogy? Most vettem észre, hogy egy kettőnek az oldalán oda van tapadva szösz, vagy akármi.
-
mm89
őstag
Szerintem itt inkább az a fő kérdés, hogy meg tudod-e szeretni az androidot. Javaslom előbb tapogass meg pár androidos telefont (felső kategóriát főleg), ha teheted, akkor próbálj is ki egyet pár napig, mielőtt eladnád az iphone-t és vennél egy N5-öt.
Szoftveres támogatás hivatalosan 18 hónapig van (ez mostantól fél év még), de ettől egyáltalán nem kell tartani, mert valószínűleg tovább is lesz, illetve ha meguntad az iOS zártságát, akkor remélhetőleg megszereted a Nexusok nyitottságát is ilyen téren. A felhasználó-fejlesztők sokkal tovább nyújtanak szoftveres támogatást mint bármelyik cég tenné.Javítanám Carasc0 véleményét:
Ha meg tudszprogramozninyitni egy programot pc-n és le tudsz tölteni pár dolgot a netről, azt csinálsz amit csak akarsz. (wug's toolkitet kell megnyitni, a custom rom telepítőket meg netről tölteni. De ezekről majd olvasol ha érdekel) -
Carasc0
őstag
Szia!
Én pontosan ilyen információs és érdeklődési háttérrel rendelkeztem az elmúlt 2 hétben. Én azért váltottam, mert szeretek bütykölni. iOS a megbízható stabil rendszer, de a lehetőségek korántsem olyan tágasak mint egy Androidon. Gyakorlatilag akármit megtehetsz. Tudomásom szerint jövőre még támogatott a készülék, de teljesen mind1, mert ameddig a driverek és az Android verziók kompatibilisek egymással, nincs gond. Én is kezdő vagyok a dolgokba (nagyon kezdő!), de nekem akkor is közelebb áll a szívemhez az Android. N5 mert azért jött szóba mert ha már Android, akkor az legyen sallangmentes.
Ha már méret. Nekem tegnap jött meg a telcsi. Iphone 5s-hez képest jóval nagyobb. Kijelzője is hibátlan. Nekem nem volt gondom a hanggal sem, kamerát még nem teszteltem. A szoftverek nagyon nagy hányada elérhető Androidra is. Szóval ma már az Apple nem tud nagyon kitűnni. Mindegyik jó de jobban szeretem az Androidot. Ha meg tudsz programozni akkor meg azt csinálsz vele amit akarsz....

-
gurl
tag
Sziasztok!
Erdeklodni szeretnek a nexus 5-tel kapcsolatban...
iPhone 5-rol tortenne a valtasom. Kicsit unalmas szamomra a kis kijelzo,az i6 pedig nem nyerte el a tetszesem,igy valtani nem fogok arra,viszont azt sem akarom megvarni,mig az i5 belassul a szoftverfrissitesek altal. Regota szemezgetek a nexus 5os szeriajaval...de! Semmit nem tudok rola a technikai paramaterek kivetelevel. Az ios egy baromi megbizhato(bar zart) rendszer,de kiszolgal(t) a mai napig. Alapvetoen nem vagyok tisztaban a kitkat-es rendszerrel sem. Egyelore vakon tapogatozok... Az N5 baromira tetszik,de nyilvan van par hatulutoje,ahogy szamos kedvezo tulajdonsaga is. Ami erdekelne meg,hogy meddig varhato szoftveres tamogatas? Illetve barmilyen tapasztalatra,alatamasztasra stb, kivancsi vagyok ezzel a telefonnal kapcsolatban. Koszonom az erdemleges hozzaszolasokat elore is.
R.
-
mm89
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ollie 1# hsz

Jól nem vettél többé nexust
már lelőtték ezt a poént... -
Scooter74
őstag
Erre nem emlékeztem de köszi mindenkinek a felvilágosítást!

-
horvathkrisz
addikt
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Infó honnan van?
-
G4bi89
senior tag
Mondjuk az MTK procit én kihagynám. Grafikus gyorsító és a GPS még mindig elvan maradva picit, arról nem is beszélve, hogy egy 8 magos MTK ér fel egy Snapdragon 801-el.
Szerintem ez egyébként az android one - nak szólt azok jönnek az indiai régióban 25-30 ezerért ilyen procival. -
Scooter74
őstag
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy veszek egy ilyen telót, és ha lehet, szeretnék hozzá gyári garit is. A DiTech oldalán azt látom, hogy már szállítanak Magyarországra is, ráadásul ingyen. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Jellemző, hogy garanciáztatni kell? 17e Ft lenne gyakorlatilag a gyári LG garancia felára, nem tudom, hogy megéri-e.
-
-
válasz
G4bi89
üzenetére
Ja, szerintem is azért lett nagy az N6, mert a phablet egyre inkább divat, és ott is akar referenciakészüléket a Google. Szerintem amúgy ez teljesen oké, csak nem ártana mellette még egy, normális méretű készülék is. Én amúgy gyanakszom, hogy megmarad a Nexus 5 is, némileg feljavítva.
(#23819) Baaraanz: az üzletekben van még esély rá, hogy kapsz, ha van még egyáltalán.
-
twine
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
Azt látom, hogy az emberek többsége csak vásárlási tapasztalat után ajánlgat boltokat,,,és ilyeneket olvasok, hogy "korrekt, jó bolt, ajánlom, mert azonnal/másnapra megvolt a telefon," stb,,
könyörgöm ,,melyik bolt nem korrekt addig, míg vásárolsz...és a pénzed lobogtatod....
Szvsz a korrektség akor kezdődik, amikor a vásárolt eszközzel problémád/kérdésed adódik, és azt szó nélkül kezeli az adott üzlet...Na ilyen tapasztalatokból van viszonylag kevés...ebben a topicban...
Ezt most nem kimondottan a Partnero-ra akartam kihegyezni...hanem úgy általában...már rég bennem volt ez...

-
Just_Reboot
addikt
A nexus 5 öt a megjelenése után mennyi idővel kezdte el forgalmazni a telenor?
-
válasz
gery2123
üzenetére
Ahogy rákerestem a PartneroGSM-re, majdnem megfeneklett a Google... Én elhiszem, hogy neked vagy sok embernek biztos nem volt gondja, de akinek volt az rendesen a szívatás kategóriába megy...

Ebből a boltból nem szívesen vásárolnék.Ettől függetlenül köszi az árat, mert a viszonyításhoz mindenképpen jól jön...
-
(#23803) gery2123 & (#23805) metal01 Köszi a választ.
Az árral kapcsolatban mi a helyzet? 80-120 között hol van a realitás? (a gyanúsan olcsó, és a túlárazott között próbálom belőni, hogy mi a szint.)
-
randras_83
addikt
válasz
LógaGéza
üzenetére
nekem 1k-s ebayes van, rázósabb utakon remeg picit, de használható. Vagy a tecsóba van most gripgo 3k ért. nekem az N4-et megtartotta rendesen, a matricát fel is szedte a hátlapról amikor leszedtem.
-
G4bi89
senior tag
válasz
ElGatto
üzenetére
Ez azért hülyeség mert a Nexus és az iPhone nem ellenfelek. A Google -t nem igazán érdeklik a nexus eladások.
5,9 szerintem is nagy... A Motorola jó választás és a dizájn is tetszik, persze az N5 szebb meg a 4-es is talán de legalább nem valami ronda szappantartó galaxy.

QHD meg ami egy marhaság de ha már van én megvártam volna a snapi 810 -et és azt tettem volna bele. -
( V )
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
nekem is ilyen van és nem is olyan vészesen drága (5k körül volt), de szintén nagyon elégedett vagyok vele 
-
ElGatto
aktív tag
Azért kell a nagyképernyő h a szifont lenyomja

-
lord.lakli
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Én winnergear-t vettem. Nem olcsó, de nagyon elégedett vagyok vele.
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Tud valaki ajánlani normálus autóstartót? Annyi lenne a lényeg, hogy lehessen vízszintesen is használni a telót benne, és ne essen ki belőle ezeken a jó magyar utakon.
eBay is játszik.
Köszönöm! -
WolfLenny
senior tag
5.9-es már engem is zavar. 5" pont elég és megfelelő.
Én biztos nem váltok, főleg a QHD miatt. Totál feleslegesnek tarttom. Amígy a jelenlegi Nexus-os tönkre nem megy marad.
Ha váltanom kell, akkor inkább S5 Play edition (ha lesz) -
agressor12
senior tag
Mi a f****** kell elrontani a Nexus sorozatot egy ekkora kijelzővel?
Megvettem volna a következőt is ha nem tablet méretben adják.... -
gery2123
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
2 év garival a telenor árulja, ha még árulja. A nexus6 nem fogja olyan mértékben lenyomni az árát, a nexus 5 se tette a 4-el. Szerintem egy értelmes GSM boltból veszel egyet aztán kész. Itt nagyon nagyon sok embernek onnan van, és hála az égnek nem sok gond van a készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Exkluzív órák
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

már lelőtték ezt a poént...

Ha váltani kell és rengeteg pénzem lesz, akkor Z3 Compact, emberi méretben.