Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
Carasc0 #39133 üzenetére
Persze szép a 2-3 nap készenlét, de ebből jó ha 2 óra kijelző idő ki fog jönni, ami irgalmatlan kevés. Ezt a Google b*szta el az 5.0-val, mert én kitkat alatt továbbra is 3 óra felett vagyok úgy, hogy 2013 decemberi a telefonom, tehát lassan 1,5 éves az aksi.
Persze lehet jobban bírja mint előtte de ezt annak köszönheted, (szvsz) hogy a G- szolgáltatások nem ébresztgeti a telefont. Aztán lehet nincs igazam.
-
magicbox
senior tag
válasz
Carasc0 #38962 üzenetére
A cleanmaster kamu szutyok, detto mint a battery doctor és társai. Ha ezt még kombinálod a cm vírusirtóval, akkor meg is ölted a telefont. Egy normális karbantartó progit ismerek, az a SD Maid Pro, igaz root kell hozzá. Csinálj egy hard resetet, tiszta install-al és pár nap belakással beáll az aksi időd.
-
randras_83
addikt
válasz
Carasc0 #23451 üzenetére
Az tuti, hogy a Sonyhoz képest megváltás, az ioshez képest más, meg kell szokni és akkor simán rendben van. Én egy olyan sráctól vettem 1 hetesen a nexusom, aki ios-ről jött és ki akarta próbálni, na neki nem jött be, viszont én jó áron jutottam hozzá.
brahiból lehet szerzek egyszer egy iphone-t és megnézem egy hétig.
-
mtcob
senior tag
válasz
Carasc0 #22994 üzenetére
Gyári droiddal meg merem kockáztatni hozza az iOS stabilitását, sebességét, egyedül a 3rd party appok ronthatják a felhasználói élményt, de ezek iOS-en/WP-n is ugyanúgy lehetnek bugosak.
Ha utána számolsz, 2-3 iOS jön ki általában az Apple termékekre
pl iPhone 4: iOS5-iOS7
iPhone 4S: iOS6-iOS8 (?) -
mtcob
senior tag
válasz
Carasc0 #22989 üzenetére
Nexusnál a minimum támogatás 18 hónap, ezt a Google általában kitolja akár 2 évre is (pl Nexus 4 is valószínűleg megkapja az Android L-t, pedig addigra 2 éves lesz), de (stabil, megbízható) custom romok még bőven jönnek a terméktámogatás lejárta után is egy másfél-két évig
-
válasz
Carasc0 #22986 üzenetére
Olyat tudsz feltenni, amiben benne vannak a megfelelő driverek (Snapdragon 800 és társaihoz), vagyis nem tudsz bármilyet. És természetesen a Qualcomm nem fog minden androidhoz drivereket kiadni, tehát az is akadály. Ez olyan, hogy winXP driverek nem működnek win8 alatt, ugyanígy a KitKat driverek sem fognak működni az android 2 év múlva megjelenő verzióján.
-
mm89
őstag
válasz
Carasc0 #22986 üzenetére
Elvileg is és gyakorlatilag is csak a nexus 5 re szánt android verziók tehetők fel
szerk.:
Vagyis nem, mert rakhatsz fel samsung sgs3 custom romot is, csak nem fog elindulni.
Gyári szoftvert meg úgyse tudsz mást rárakni, mert azokhoz általában segédprogram kell, az meg csak akkor teszi fel ha megvannak a feltételek hozzá a fogadó eszközön is. -
válasz
Carasc0 #22912 üzenetére
Telenor Online-ban vettem, azóta ott már nincs, csak Telenor üzletben lehet venni.
2 év hivatalos gari van rá, nekem 96k-ba került (kaptam némi engedmény), és adtak hozzá 1 wireless töltőt is ajándékba (ez mindegyik N5-höz jár). Persze nyilvánvalóan alá kellett írnom 2 év hűséget, de nekem eleve náluk volt az előfizum, és mivel nem terveztem felmondani, ezért nem számított. Természetesen bontatlna, dobozos volt.
mod: természetesen a Telenoros is teljesen független, ráadásul semmilyen saját szoftvert nem mertek rátenni a készülékre
-
oliwire
őstag
válasz
Carasc0 #22850 üzenetére
Ott is bolti garancia van. Annyiban más, hogy itt vannak üzletek vidéken is, és oda is be lehet vinni garanciáztatni. És nem biztos, hogy teljesen bontatlan lesz. Én amúgy inkább úgy lennék vele, hogy partnero-nál venném, és megkérném, hogy próbálják ki, nézzék meg, hogy működnek-e a funkciók, majd mikor készen vannak gyári beállítások visszaállítása, és úgy küldjék el, ekkor valószínűleg már jó telefont kapsz. Ami elektronika alapból jó, az ritkán romlik csak úgy el.
-
Zol77
aktív tag
válasz
Carasc0 #22850 üzenetére
Most akarok venni én is,beszéltem velük a héten, a klasszikus garancia van náluk is N5-re, 1 év bolti, +1 év szoftver,azaz semmi,az 1év után.
Viszont én igencsak tőlük veszem majd,mert náluk bontatlan dobozos van,sok helyen meg oem szemét, ahol még lehet töltőt se kapsz,mert az árukeresős legolcsóbb 84000-es ár szinte mindenhol oem,meg light box,meg ki hogy hívja. Van aki 3 év garanciával adja, 1 év bolti, meg +2 szoftver
Ez mekkora átbaszás már,aki nem olvas apró betűs részt,csak örül a 2,meg 3 év garanciának,ami köztudottan egy nagy nulla.
Megvárom még ezt a Nexus 5 2014-et, ha drága lesz vagy nem tetszik,akkor Firstponéktól veszek egy N5-öt.
Addigra még jobb áron lesz. -
törölt tag
válasz
Carasc0 #22816 üzenetére
A "Prémium Csomag" leírásán felsikkantottam azért. A szoftvergari egyenlő a nullával! Nexusnál egy flash-el újrahúzza és kész. Na, ha erre egy bolt "Prémium"-ot ír, akkor feladok egy hirdetést, hogy "Giga Csomag"-ban adom el a készülékemet.
Ennyit megér nekem a "+3 000 Ft". -
törölt tag
válasz
Carasc0 #22805 üzenetére
Nexusnál a szoftvergarin jókat tudok röhögni.
Sok készülékem volt, de ezen rendszert cserélni tényleg gyerekjáték, ha belejött az ember. A megtanulása sem nagy dolog!Attól függ amúgy, hogy melyik bolt! Van amelyik tényleg korrekt. Viszont van ami csak látványos, de sunyik.
Origi gyári gari csak a Google-től megvett készülékekre van. Az meg ugye szívás, mert lehet kimenni érte. Írtak is róla már pár helyen, hogyha Google forrásból akarja megvenni az ember akkor kénytelen sokat szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest