- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nbarnabas
tag
válasz
Ronin- #24681 üzenetére
Milyen melák bumszli? i6-tól nagyobb persze, de vele az N5 van pariban, bár i-nek pici kijelzője van.
N6-tal meg i6+ van pariban, és milyen érdekes, hogy 1 miliméterrel magasabb csak, és jóval nagyobb a kijelzője, szóval így inkább iphone a melák.Sőt, ha normális helyre tennék az i6+ kijelzőjét felülre, akkor elég hely maradna egy Blackberrys qwerty billentyűnek alul.
Ha a vastagságra értetted a melák bumszlit, akkor bocsánat, azzal én is egyetértek. Nem értem ekkora méretben mire kell ekkora vastagság. 8mmbe belefért volna a 4Ah-s aksi (ami a pletykákban is volt), szóval ebbe a 10mm-be....
(#24686) DeathAdder oké hogy ott a végén a smile, de lehet kalibrálni a "programot" hogy pontos méretben mutassa a készülékeket
-
zsirfecske
addikt
nem lehet hogy véletlen olyan wifi csatorna van beállítva a routerben, amit a teló nem lát? pl. ha d820-ad van akkor a legfelső wifi csatornákat (12, 13 és 14) nem fogod tudni használni mert azok usa-ban (és így az amcsi n5-ben) nem elérhetők.
más: gyári launcheren nem tudok valahogy egyszerűen normálisan kinéző böngésző bookmarkot kitenni a homescreen-re? szimpla ikon kéne pl. fb-hoz, de a chrome-ból kitett bookmarkom ikonja nagyon béna (a gyári kis füles oldal, belül kicsi béna fb logóval). az index bookmark kitéve pl tökjó, nyilván az oldalon is múlik.
eddig JB-n úgy csináltam, hogy feltettem a dolphin-t és az valahogy normális fb ikont tett ki a home-ra. miután leszedtem a dolphine-t ottmaradt az ikon és indította a chrome-ot. körülményes, jobb ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest