- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Nem is mondtam hogy jobban romolhato
Jelenleg egy beta cm van ra talan,de remelem ez be fog indulni amcsiknal nemreg kaphato csak a keszulek.Tudom,hogy mit tud az op 3,egyaltalan nem rossz telefon,ha nem lenne axon akkor valszeg azt vettem volna viszont nekem a vr tamogatottsag is szempont volt,oda meg a qhd nagyon jol jon az fhdval szemben.Nagyobb az akku is,kameraban sotetben gyengebb,bar manual modban lattam jo kepeket tole is.Sztereo hangszoro plusz pont.Op 3 6 giga ramjanak szamomra nincs jelentosegge nem multitaskozok 3 jatekot egyszerre,N5 2 gigaja is eleg volt mindig,szoftveres tamogatottsagban nagyon jo,ez nexus utan furcsa lesz de az elmult 2 evben mar nem igazan romolgattam.megvolt a bevalt rendszer es azzal elvoltam,most frissitettem N-re de vegyesek az erzelmek.3x huztam ujra mire nagyjabol jo lett de azt a gapps csomagot nem sikerult nornalisan felrakni amit szerettem volna.Ez lehet rom vagy gapps hiba,a lenyeg h hiaba van ott pl a google billzet gappsbol fczik ha beallitanam.kamerat is felraktam de nyoma sincs.picoban ezek meg nincsenek benne.
Tehat szamomra az axon jobb valasztas volt,118k volt a 4/128 gigas verzio 2 ev Eu garival. -
Just486
senior tag
Na, ha villanyszerelő vagy, akkor ugyan a kapacitív képernyőről a töltést hogyan vezetik el? Régóta keresem a választ, hogy töltés közben bizonyos hálózatokon/modelleken miért szarabb az érintő, és nekem is ez még a leglogikusabb magyarázat.. (telefonban/kábelben/töltőfejben/hálózatban rosszul alkalmazott földelés)
-
Watt25
veterán
Oké, akkor pontosabban leírom, hogy hogyan működött a másik. Be lehetett úgy állítani, hogy:
1. Kérdés nélkül minden hívást rögzített a telefonra.
2. De a telefonon mindig csak az utolsó 300 hívás volt rajta.
3. Ebből a 300 hívásból bármikor kiválaszthattad, hogy melyiket őrizze meg. (Feltöltötte a Google Drive-ba.)
Én nem akarom minden hívásomat megőrizni sehol, csak azokat amik valamiért fontosak.
Sajnos én nem jöttem rá, hogy a Total Recall ezt így tudná... -
metal01
őstag
Igen, csak innen
(#53002) randras_83: Ha úgy alakul, akkor mindenképp
(#53003) TOZ: Nálam laptop terén csak ThinkPad jöhet szóba már évek óta. De sajnos a 30-as széria és felette már nagyon nem az igazi. A 40-es széria a "huppogós" gomb nélküli touchpadjával
Az L széria meg ugye az R-t váltotta. Költséghatékony, újrahasznosított anyagokból készült. Csomó alap dolog ami miatt a ThinkPad ThinkPad, pl. a rollcage hiányzik belőle. ABS műanyagból készül, stb. Szóval annak csak a neve a ThinkPad
Ha a jelenlegi fullosan kimaxolt T420-am megadja magát, akkor valószínű, hogy elköszönök a márkától és egy HP EliteBook vagy egy DELL Precision fogja váltani. De remélem ez még odébb lesz
-
randras_83
addikt
gyerekek kár egymásnak feszülni, a nexusoknak is vannak idegesítő hibái, ahogy a samsungnak, a oneplusnak, meg a szifonnak, nincs hibátlan eszköz, se szoftver.
(#53000) metal01: nem olyan vészes az, vannak furcsa emberek, de no para, majd rendbe tesszük...
Én alig várom az augusztus végét, majd írok, hogy milyen az OP3 az N4 N5 OPO tükrében.
-
metal01
őstag
-
Dottore
addikt
Nem azt mondom, hogy a tapasztalataid nem helyesek. Azt mondom a konzekvencia amit levonsz belőle nem az. Attól mert nekem nem volt kamerahibám Nexuson, nem azt jelenti, hogy nem szenvedett ettől mindenki más (mert de) és legfőképp nem azt, hogy a Nexus amiatt, hogy nálam hibamentes, tökéletes, szemben mondjuk egy másik készülékkel ahol pont én is belefutotta.... áhhhh, qrvára mindegy.
-
metal01
őstag
Tény, hogy a full stock Android a legjobb és a leginkább "hibamentes" (tudjuk, hogy nem az), de nálam egy telefon árának lélektani határa nagyon-nagyon maximum 150k. De még annyit sem szívesen adok érte. Ha ennél drágább lesz az új Nexus (márpedig gyanús, hogy igen), akkor OP3. Az OOS is elég stock-közeli, vannak még hibái ahogy olvasom, de ~2 hónapja jelent meg az a telefon és javítgatnak szorgosan. Ami elég pozitív dolog.
-
Dottore
addikt
Kérdezd meg erről itt a fórumban az embereket mennyire voltak vagy sem a Nexusnak idegesítő szoftveres hibái. Csak a kamera miatt fogsz találni több öldalnyi sírást. Szóval az, hogy veled nem történik meg valami, az néha még van.
Nem basztatni akarlak, csak segítségképp rámutatni a következtetésedben a logikai hibákra.
-
aizen92
addikt
imádom ezeket az offokat
1. egyelőre
2. ilyenkor azt nem lehetne, hogy a TOPICJÁBA írsz egy hsz-t és ide csak egy linket dobsz?
nagyon durván nem érdekel hogy a fél képernyőt onefosoneról kell nexus topicokban olvasni. leszokhatna már erről mindenki. értem én, hogy érdekelte másokat, menjenek a topicba akkor és ott beszélgessetek róla.
na mind1. nem vagyok TG csak a brutál offok kiakasztanak.
béka.*brekk* -
csipuka
senior tag
Nalam is pontosra van allitva a helymeghatarozas, de a menubin van olyan opcio hogy wifi es BT scan, nna en azokat kapcsoltam ki. Azota lapos a gorbe, amugy 1 nap alatt lemerult, pedig alig hasznaltam. Nekem ez valt be.
En tasker-rel amugy kikapcsolom a location-t, ha otthon vagy a cegnel vagyok wifi-n meg raadasul. -
thesound
addikt
Túl jó lett a deep sleep szvsz. Több appnak is van hasonló gondja. Az akkuidő érezhetően javult, mert az appok nem maradnak ébren annyira sem amennyire kell. Szvsz nem android hiba, hanem az appoknak kell továbblépni, hogy bizonyos rendszer lehetőségeket jól használjanak. (vagy mégsem és hat a konteo tablettám
)
-
YAS-dude
őstag
Nem azt mondtam, hogy nagyon beta, hanem hogy a catacylsm-hoz (-hez-höz) képest. Pl az aroma installer akkor is felrak minden szemét google appot, ha nem kérem (diavetitő, fit meg news, meg ilyenek), nálam nem működik az in call proximity speaker, vagymi, pedig azt nagyon szeretem: elveszem a telefont a fülemtől hívás közben és beállított idő elteltével átvált kihangosítóra.
-
Tomace91
senior tag
-
vikla007
aktív tag
Nekem is van mindkettő... az n5 talán egy picivel jobb, de aksi időben semmiképp... OnePlus-al 6-7 óra SOT simán megvan az n5-el ritkán már volt 4... ha a gyári romot jól felrakom (sokan össze-vissza romolják és csodálkoznak... -Nem Rólad beszélek-) a OnePlusra és jól beállítom nagyon szépen fut...
-
-
aizen92
addikt
Nem fos! Sőt. Amennyiért meg lehet venni, tökéletes ajánlat az átlagnak, mert sokkal drágább LG-Samsungokat szerintem veri.
DE
Nem nexus. és kb le is tudhatnám ennyivel, de mivel megkértél így pár szóban kifejtem.
Mai napig van rajta fagyás, akadás, szaggatás. Nem sok, de szembetűnő és idegesítő. Napi használat során, ahogy visszatérek nexus-ra érzem a kettő közti a különbséget, + nagyon sok a oneplus típushiba( wifi dobálás, és ezt hetente megtapasztaljuk, ami elég idegesítő, GPSnél is vannak ugyanezek, halott pixelek és képernyőhibák, de sorolhatnék elég komoly dolgokat, amik bármely forumban első 2 oldalon jelentkeznek.
Ezek a hibák pont mutatják, hogy mennyire " friss" gyártó, és kell még a tapasztalat, az ami az LG-nek van. Mondjuk itt hozzáteszem, hogy remélem a következő Nexusnál az LG-nek sikerülhetne már egy kva normális kamerát összehozni, ami nem fagyizik és jó képeket is lő. )
HW hibák amik szerintem sok felhasználót idegesítenek, és sokszor olyan, hogy lehetetlen a javítást kérni.
SW: Az alap OS-t én a kukába dobnám..... Egy fos stockhoz képest. Volt egy munkatársam, mindig próbálgatta a romokat, és mindig adta a kezembe, hogy nézzek rá mert 2-3 perc alatt ki tudok akasztani egy droidot és látni mennyire fluid a dolog és mindig sikerült valami idegesítő bugba belefutni.Egy biztos, ennyi pénzért a hülyének is megéri az a telefon, DE akkor már inkább egy stock android, nem kókányolt fos CM hányás OS-szel ( bocs de örökre ez a véleményem marad róla ), az a folyékony nexus érzést nem közelíti meg, de a kamera nagyon jó, kijelző szép, akksi idő pedig nagyon korrekt. Egy átlag usernek tökéletes választás lenne csamcsung helyett. Csak hát a gari.
Szóval aki a oneplusone névvel nem idegen, és tudja mi az a nexus, akkor inkább nexust ajánlom neki mindig, jobban jár vele.
Oneplus amúgy min. dupla annyi kijelzőidőt produkál mint a Nexusom. Ami azért fájó.
DE MAJD AZ N5 2015!!!!
Nálam "elsőnapos" vétel. -
HREH
senior tag
Megfordult bennem az N5 téglázása után, hogy 1+1 lesz helyette, de egyrészt nem volt rá keret, másrészt pedig nem akartam eladni a tabletet emiatt. Harmadrészt pedig...itt a fórumon, és más helyeken is olvastam róla elég lesújtó véleményeket. Egyedül a SOT tetszett volna benne (meg talán a nagy tárhely), de végül örülök, hogy inkább megjavíttattam az N5-öt, azóta is boldogan használom (csak jönne már meg rá az üveg
)
-
GrooveHero
addikt
Erről beszélek én is.
Csak nem tudtam mire írtad, hogy tévedtem. Amúgy igen, Nexus 5-re kellett, de ha nem ma, akkor majd holnap feldobom. Jó lesz az a 4,4 remélem. Bár igen, tényleg szégyelljék magukat, hogy most kapott csak a Nexus 5 official MIUI-t, ráadásul csak 4.4-gyel. -
LógaGéza
veterán
Én hiszek neked, csak felelőtlenség volt azt állítani, hogy nincs, mikor van... Ahogy nézem a Patchrom meg nincs Lollira frissítve, ettől függetlenül lehet, hogy meglehet csinálni.
Az, hogy a miuiandroid.hu meg fejlődik, az örömteli hír
Részemről téma lezárva, inkább lehet kipróbálom a v6/4.4-et, ha már van rá lehetőség
-
LógaGéza
veterán
Most szedtem le egy Leo (Note Pro) OTA csomagot, build fingerprint: Xiaomi/leo/leo:5.0.2/LRX22G/5.5.28:user/release-keys
A miuiandroid.hu linkelése mint hiteles forrás? Akkor le volt maradva évekkel, amikor én is foglalkoztam MIUI fejlesztéssel... Bár azóta nem tudom mi történt velük
-
twine
veterán
one plus1 elégedetlen tulaj
Nincs tökéletes telefon,,,ezt az álmot csak kergetjük,,rég,,,de ha nyitott szemmel, és füllel járunk, mindenhol meglátjuk a hibákat
Kérdés, ki melyik területen tud kompromisszum képesebb lenni,,van aki a fotót nem igényli, van aki az aksiit,,,stb,,stb....
Ilyen ez a "sport"....tökéletes soha nem lesz....max az első két hétben, amig ujdonság a tulajnál -
huan
őstag
Köszi! Root van
Mindkét fél hangját rögzíti?
Erre gondoltál: Call Recorder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged