Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv,
Nézelődtem új Nexus 5 vásárlással kapcsolatban, de elég durva szórása van az árának. Kb 80-120K -ig mozog. Mi lehet most a reális ár? De komolyan, tehát ne szürke, meg akármilyen... 2év gari, ami itthon is él...
A Nexus 6 várhatóan fog nyomni az árán lefelé, vagy az eddigi modellek alapján nem várható ilyesmi?
Összefoglalón már túl vagyok. Van olyan információ ami fontos lehet de oda még nem került bele?
Előre is kösz.
-
Sajtqukac
tag
válasz
marquuard
üzenetére
Én már 4. napja használom a Nilkin Tempered Glasst és eddig nagyon fasza.
Ki jött egy pókháló váratlanul a 2. napon de már aznap el is tűnt. Tapintásra kb mintha nem is lenne rajta semmi és szinte észrevehetetlen, csak a szenzoroknál és a hangszórónál látszik hogy van a képernyőn valami. -
ElGatto
aktív tag
Hi!
Ma érkezett meg a Nillkin Frosted Shield tok, fóliával együtt. Biztos ami biztos rendeltem egy Tempered Glass - t és valami másik fóliát is. Kijelzővédőt csütörtökön tudok felrakni, és ha van már véleményem írok a tokról is. -
marquuard
veterán
Sose próbáltam, de azért rákérdezek. Purity-ról tudok SlimKat-re váltani data wipe nélkül? (Csak /system format)
-
rjg
őstag
válasz
errrtu
üzenetére
Próbáld ki a wakelock detector-t.
Szerk: ollie megelőzőtt.

-
TOZ
addikt
Ki milyen verzioju radiot hasznal?
Telenor, Bp16ban eleg szar a jelenlegi MA8974A_2.0.50.1.16.Tudom hogy ez viszonylagos meg nem egyszeru, de hatha, egy flasht megeri

-
-
HREH
senior tag
Nova Launcherben icon pack apply után miért nem változik át az összes app ikonja? (Shazam, Tunein Radio Pro ikonjai pl. ugyanolyanok maradnak...) Van erre valami megoldás?
Franco r63 eddig nagyon bejövős, Ti milyen governort használtok egyébként?
-
gery2123
őstag
válasz
Carvus
üzenetére
Hát ebben nem tudok nyilatkozni, mert stock romon vagyok, és maradok is egy ideig.
Más: másnak is kivájt magának egy kicsit a töltő a telefon alján? Vagy én kaptam kicsit szorosabb usb kábelt, vagy usb helyet a telfonon. Nem vészes de a micro usb-nek a két kis szarva 0,5 mm vájatot csinált.
Tudom, de én is írtam a cm 11-ről, úgyhogy ha nekem jött volna az se lenne baj

-
Carvus
senior tag
válasz
gery2123
üzenetére
időközbe játszottam a kernelekkel: tehát cms11+saját kernelével naponta többször újraindult(sajna nem sikerült kideríteni mitől), majd jött elementalx amivel a fagyások megszűntek, de nagyon durván merítette az akksit...perpill új codebluet próbálgatom, egyenlőre ezzel nincs gond(KOP-KOP)!

-
gery2123
őstag
válasz
lafaty80
üzenetére
A cm11 is nagyon jó rom pláne saját kernelével semmi gond nincs vele. N4 szeretem használni, aztán rá jöttem, hogy egy két dolgon kívül semmit nem használok pluszba amit 2 külső appal ne tudnék megoldani, így ott is stock romon voltam már egy ideje. Itt pedig várok amíg az L kijön, aztán megnézzük mit csinálnak belőle a mesterek. 😀
A kernelt viszont cseréltem, mert a gyári azért nem a legtakarékosabb. -
-
metal01
őstag
Nem semmi ez a kernel és ROM téma. Létezik egyáltalán olyan kombó ami kifejezetten ajánlott és messze a legjobb? Persze, gondolom az amit épp használ valaki

-
slice14
veterán
Mi a külömbség a franco free és a fizetős app között? Gondolom csak a beállítási lehetőség?
Amúgy nálam is kajál a 414-es cb, lehet hogy megnézem már mi a frankó nekem...

-
winbox
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
Az alap Marketjében van google play, ami feltesz mellé mindent ami neked kell pl Google play services, framework. Ez mind szép és jó volt, csak nekem nem működött..
Gapps hiánya miatt pedig névjegyzéket sem tudtam lekérni, ha meg felflashletem rendszeralkalmazások ütötték egymást, azóta mahdi.Régebben még egy fórumtárs linkelte, jó lenne, ha megvalósulna: [link]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Megérkezett a telcsim! Üdlövöldözöm magam az N5 táborba. Feketébe nem volt, fehér érkezett. Tokot szeretnék majd rá. Remek kis készülék... S/N:402 és valószínűleg rev 1.1. Nem számít jól néz ki. Most szerzek bele kártyát mert a kedves Apple a nanoSIM-et imádja, ide meg Micro kell.. Átalakítóm nincs. Utána üzemelek. Amúgy a telcsin eredetileg 4.4.2 van? Hogy tudok tiszta 4.4.4-et telepíteni majd? Valami hasznos oldalakra vevő vagyok....

-
zho-lee
addikt
válasz
siofok
üzenetére
Töröltem is minden kernelt az sd-ről..

Esetleg ez az akkustat nézegetős dolog érdekelne, bár tudom, a kijelző fényerő majdnem a maxon van.
Mivel sosem néztem, nem folytam ebbe bele, csak a viszonyítás miatt kérdem, hogy 5 óra 05 perc alatt 55%-ra ment le, de telefonálás, hangouts, whatsapp, HS rendezgetés - ikoncsere volt a szokásomhoz képest sokkal több Wifi+GPS egyfolytában reggel 7-től.. Ebből a képernyő 47%, 11% az android rendszer.Ráadásul a rom tegnap lett felhegesztve a telefonra, tehát még be sem állt rendesen a töltés.
Köszi, ha van vélemény

-
errrtu
aktív tag
-
Viper26
nagyúr
Hivatalos MIUI-ban van gapps, vagy legalább playstore?

-
Scooter74
őstag
Mahdi&franco páros van nekem fent 1 nap 7 óra akkuról 1 óra 30 perc kijelzőidő és 1 óra telefonálás wifi+3G és még mindig 51%-n vagyok.
Semmit sem állítottam a kernelben, de én is észre vettem annó, hogy a CB kernellel jobban merül a telefonom mint francoval.
Elementál nálam felejtős mert amikor hívnak akkor a 2-3 csörgésre ébred a kijelző, míg franconál ilyen gondom nincs.
Esetleg egy próbát szerintem megér a franco féle r63-s kernel! -
Hmm, mintha jobban merülne a teló az új CodeBlue-val.
-
Csepy
őstag
Új, mai CM nightly frissítés után a rendszer már úgy ébred, hogy fc van systemui leállt.
Leszedtem gépen, felraktam, úgyis.
Fasza...Regards: Csepy
-
metal01
őstag
ElementalX 1.10, ha valakit érdekel

-
slice14
veterán
Erről mi a véleményetek?
-
gery2123
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Tegnap felraktam és valami rohadt jó! Akku időt még nem tudok mondani de smooth. Jobb mint a Franco vagy az elementalyX szerintem. Én is csak ajánlani tudom. (Persze ma holnap kiderül minden remélem )
-
radicspeter1
őstag
Code Blue 414-es változata már végre rohadt jó lett!! Mindenkinek ajánlott felraknia már...
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
Monitorozni szeretném, hogy mi meríti a kelleténél jobban éjszaka az akkumulátort. Repülő módban 6-7% esik olyan hat óra alatt. Szerintem ez nem normális. BetterBattery megvan még xda-ról atrix2-n használtam. Most valamiért nem akar csatlakozni a Batteryinfo services-hez és csekély angol tudásommal nem tudom kihámozni, hogy mi lehet a baj? KitKat alatt nem megy csak valamilyen xposed modullal?
Mahdi+elementalX páros van fent jelenleg
Esetleg használjam inkább a WakelockDetector-t?
-
Doosa
aktív tag
válasz
metal01
üzenetére
Szerintem ez csak placebó. A telefon a százalék értékeket a telep feszültségéből kalkulálja. Elméletileg lehetséges lenne egy olyan mérnöki trükk hogy Qi töltés esetén egy alacsonyabb feszültséget is 100%-nak ítél, de ebben ez esetben ha a 100%-os telefont rádugnád kábelre akkor elkezdene tovább tölteni. Ha viszont ugyanakkora feszültség van az akkumulátorban a QI töltés után mint a kábeles töltés esetén, ezt amúgy elég sok app-pal (pl ezzel) lehet ellenőrizni, akkor a fizika nem különbözet meg gyenge és erős elektronokat
úgyhogy kutya kötelessége ugyanannyi áramot leadnia.
Persze mivel QI töltés közben a telefon valóban jobban melegszik az akkumulátor ellenállása változhat és így mérhet minimálisan téves értékeket a telefon, de a töltés utolsó fázisa a leglassabb és akkor már annyira nem meleg a telefon. -
-
Casti98
tag
Sziasztok
Tudtok ajanlani valami jo gallery app-ot?A gyarit nem szeretem. -
HREH
senior tag
Én is a kernelre gyanakodtam, köszi a megerősítést!

Akkor r414-et, vagy Franco-t kipróbálom, hátha ott nem lesznek ilyen gondok.szerk: ez a hangyaháború nekem is ismerős, újraindítás után toast message-ben feljött a Synapse boot completed, utána volt ilyen.
Akkor viszont Frankózok
(remélem akksiidőben sincs nagy difi Franco, és CB között, utóbbival elég jól bírta a teló) -
twine
veterán
Szóval távol álljon tőlem a "vallási háború" de én pont az ilyesmik miatt kukáztam a Bluecode-ot...
Nekem csinált olyat a telefon kijelzője tőle ,mint amikor nincs a tv-ben adás...és "hangyák háborúja",,na olyan kép, csak színesben....már nem emlékszem hogy telefon ujraindítésa után,,,talán,,,,vagy nem is tudom milyen helyzetben,,,na az volt az a pont, hogy megköszöntem a közreműködést...sem stock, sem Franco alatt nem volt anomáliám sem előtte, sem azóta...Tudom tudom sokan hiba nélkül használják...én nem ezt tapasztaltam,,,szerintem ha még tapasztalsz pár ilyen dolgot,,,próbálj ki valami másik kernelt...
Kíváncsi leszek tapasztalsz e változást
Direkt rakom offba, bár gondolom így is jön majd a "nekem pedig jó, nekem is,,nekem is"

Nekem nem

(#23718) Krisztián :
Na igen, lehet ezt ilyen lényegretörően is

-
HREH
senior tag
Ma történt velem egy furcsa jelenség: felhívtam egy számot, kinyomott, majd eltettem a telefont zsebbe. 2 perc múlva újrahívott, elővettem, és fekete háttér fogadott, semmilyen gombnyomásra nem reagált a telefon. Közben pedig tutira csörgött, mert rezgett is, ill. a Light Flow miatt zöld LED visszajelzést is kaptam folyamatosan. Úgy tudtam megoldani, hogy kb. 10-15 másodpercig nyomva tartottam a power gombot, újraindult, és jó volt minden...
Azóta sem tudom, hogy mitől lehetett (eddig, csak olyan volt, hogy fekete háttér, de ha megnyomtam valamelyik gombot, akkor bejött a hívásfogadásos képernyő)
Van erre valami ötletetek? -
noorbertt
őstag
Minosegi wallet tokot tudnatok ajanlani?
Vagy valami bankkartya tartos megoldast ami nem gagyi -
gulb
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Uj a logoja
kitorlod a regi berakod az ujat az appok kozul woala mukodj
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Google Hangouts uccsó frissítés óta azt írja ki, hogy app not installed, mikor rámegyek. Play áruházból elindul. A frissítést tudom uninstallálni, de a progi ugyanúgy nem megy. Mit tudok vele tenni, hogy újra működjön? Asszem ez az a frissítés lehet, mikor android L-esítették.
Köszi a segítséget előre is

-
winbox
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben otthon Spigen Neo Hybrid vagy egy Spigen Slim Armor is jó lenne. Ha nincs, jó lenne rendelni is, de elég durvák a posta árak :S
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Ti mit gondoltok erről?
Szóval be van kapcsolva chromeban az adattömörítés, amely azt állítja hogy 37%-al csökkentette az adatforgalmat, ugyanakkor az adathasználatban az eredeti adatforgalom jelenik meg! Most valamelyik rosszul számol (amit kétlek), vagy ekkora kamu a chrome tömörítése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ki jött egy pókháló váratlanul a 2. napon de már aznap el is tűnt. Tapintásra kb mintha nem is lenne rajta semmi és szinte észrevehetetlen, csak a szenzoroknál és a hangszórónál látszik hogy van a képernyőn valami.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)