- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
Szelley #49151 üzenetére
Nem csak a Google sara ez. Ha tisztán image, felteszed és nem jó, az más. Frissítésnél viszont sokszor a telepített alkalmazások nem tudnak mit kezdeni egy egy új fícsörrel és bár látszólag semmi köze a rendszerhez, ez nem így van. Mondjuk, hogy csak egy példát mondjak, rengeteg olyan eljáráshívás van, amit minden alkalmazás használ, aztán így nem meglepő ha beakadnak olyankor, mikor valami változás van.
A frissítés rossz.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Szelley #33592 üzenetére
Mert a cellák tipikus kapacitása miatt ezek a számok általában nem lennének kerekek Ah-ban, a tizedes törtekről meg mindenkinek az a csúnya matek jut eszébe, senki se szereti
Amúgy meg gondolom így kezdte el valaki, ezek után meg merjen csak az egyik gyártó 5-öt írni a power bankja mellé, nem fogja vinni a nép, mert az "szemmel láthatóan kevesebb". -
Parallaxis
addikt
válasz
Szelley #29966 üzenetére
Amit leirtam abbol egyertelmuen kiderul, hogy az alma direkt rontja szoftveresen a felhasznaloi elmenyt, hogy vegyunk uj telefont. Ez droid (legalabbis nexus) eseteben nem mondhato el.
Ez az elmélet, a gyakorlat meg más.
Igaz nekem csak tablet fronton van közvetlen tapasztalatom, de az iPad 3 teljesen jól elvan az iOS8.1-el, a Nexus 7 meg nagyjából használhatatlan a Lollipop-pal (a hétvégén rakom vissza rá a KitKat-et, mert azzal teljesen jól használható volt).Btw. van hogy nekem is keresni kell az ios-ben percekig, ha egy olyan dolgot akarok beallitani ami androidon teljesen mashol van.
Ez nem jelent semmit, csak azt, hogy megszoktál egy rendszert és annak a logikáját próbálod ráhúzni egy teljesen másik rendszerre. Én párhuzamosan használom mindkét rendszert és az iOS lényegesen logikusabban van felépítve szerintem (de ezen nem fogunk összeveszni
).
Elteved a menuben, megnyomja az 1 talalhato gombot es kezdheti elolrol a dolgot
Mert ugye a szoftveres vissza gombot nem látja... Ja Nexuson is szoftveresek a gombok, akkor ott semmit sem talál?
-
Parallaxis
addikt
válasz
Szelley #29963 üzenetére
Panasz helyett ajánlott inkább egy szerviz megkeresése, mert amit leírtál abból egyértelmű, hogy hibás a készülék.
Na bumm, mit vegyünk...vettünk egy iphone5c-t. Bárhol eltéved a menübe
5 éves unokahúgom gond nélkül elkezeli az iPhone 5s-t és inkább azt kéri el, mint az én Note-omat
Ha anyukád "eltéved" az iOS-ben, akkor mit csinálna Androidon?
-
-
-
Sajtqukac
tag
válasz
Szelley #24484 üzenetére
Nálam ilyen régebben volt egy kis routerrel ami valószínűleg a végét járta, hogy amikor valami nagyon net igényes volt akkor egyszerűen egy pillanatra meghalt mintha lefagyott volna, miben ki írta hogy valami hálózati hiba van, majd 1-2 percre rá csatlakoztak de a 40/5ös netből 1/0,5ös lett, majd egy router restart után minden helyre állt a következő kép vagy videó feltöltésig.
-
csenor
senior tag
válasz
Szelley #24479 üzenetére
Ha otthon elindítom a képeim feltöltését értelemszerű, hogy kinyírja a netet, mert a feltöltési sebességed közelébe sincs a letöltésinek és így elég sokáig tart mire feltolja a képeket. Feltöltési sebesség nélkül pedig nehézkes gyorsan netezni. Ez letöltés esetén nem tűnik fel, mert ha a gépen is illetve a telefonon is egyszerre töltesz le ott ugye sokkal nagyobb sávszélesség oszlik el.
-
MartOOn
addikt
-
nozs23
addikt
válasz
Szelley #13575 üzenetére
Nincs egyértelműen legjobb készülék. Valakinek a legjobb akkumulátor a fontos, van akinek a kompakt méret, van akinek az SD kártya, cserélhető akkumulátor, legjobb kamera, frissítések, ár... Stb. Minden készüléknek megvannak a maga kompromisszumai. Egyeni preferencia kerdese.
Talan azt lehet kijelenteni, hogy a Nexus a legjobb ar/ertek aranyu keszulek. De itthon meg ez is megkerdojelezheto. -
twine
veterán
válasz
Szelley #13575 üzenetére
Én értem őket...amit eddig mondtam,, az az én véleményem...(ki másé lehetne)
De különbözőek vagyunk, különböző preferenciákkal...van akinek nyűg ez a nyers rendszer, (nem hogy előny,, mint pld nekem....és nincsenek "bevált" appjai stb...)van akinek az üzemidő mindenek felett,, és vannak a "fotósok"..stb..stb...folytathatnám a sort napestig...
Valóban én is úgy gondolom, hogy a Nexus AZ Android,,, de van aki lesz@rja a laggot, és van aki azt sem tudja mi az RAM...főleg egy telefonban...
Szóval különbözőek vagyunk ,,, mindenki azt vesz, amit jónak lát... -
Parallaxis
addikt
válasz
Szelley #10443 üzenetére
És nem, NEM fogok undorító ikonrendszert használni, sem csempézni.
Ezek után egy szakállas vicc poénja jutott eszembe:
"Mond vadász, te sz@pni jársz ide?"
Tekintve, hogy az Android ilyen, vagy elfogadod és használod így, vagy váltasz, ha meg nem akarsz váltani, akkor ne panaszkodj.
-
tibz03
őstag
válasz
Szelley #9031 üzenetére
Vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy nekem megér 2700 Ft-ot, hogy ne kelljen azzal törődnöm, hogy pl. nehogy esetleg a kulcsaimmal egy zsebbe kerüljön a teló, vagy ha netalántán elejtem, és úgy esik, ne legyen egy szép nagy karc a kijelzőn, stb. stb., lehetne sorolni.
Aki meg a GG-ben bízik, annak lelke rajta, elég szarrá karcolódott GG-s telót láttam már, kb. semmit sem ér.
-
nbarnabas
tag
válasz
Szelley #8160 üzenetére
a dropboxos jpg-re végződő link nem a képre mutat, így nehéz beilleszteni, de ha rámegyek egérrel feldob egy letöltési linket ami a jpegre mutat direkt, azt már szeretik a weboldalak
Sajnos ezen a képen nem sok részlet maradt
Valami olyan helyen próbáld meg, ahol több fény van.
Vagy ha ennyi a max amennyit a fényképezőgép tud, akkor tükörben a nexus saját kamerájával, vaku nélkül. -
vick33
tag
-
tomiii007
senior tag
válasz
Szelley #6865 üzenetére
Külső program nélkül nem: link kb 70% alatt látod kijelezve az akkumulátort.
Hogy testre tudd szabni a gyorsgombokat és nem akarsz romolni, akkor Xposed + gravity box youtubon is sok video van rola. DE Bootloader nyitás és root kell hozzá itt többet olvashatsz róla
nagyon sokan használják és rengeteg dolgot be lehet rajtani állítani.Ha romolni akarsz akkor pedig rengeteg sok lehetőség van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged