Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Szia!
Én pontosan ilyen információs és érdeklődési háttérrel rendelkeztem az elmúlt 2 hétben. Én azért váltottam, mert szeretek bütykölni. iOS a megbízható stabil rendszer, de a lehetőségek korántsem olyan tágasak mint egy Androidon. Gyakorlatilag akármit megtehetsz. Tudomásom szerint jövőre még támogatott a készülék, de teljesen mind1, mert ameddig a driverek és az Android verziók kompatibilisek egymással, nincs gond. Én is kezdő vagyok a dolgokba (nagyon kezdő!), de nekem akkor is közelebb áll a szívemhez az Android. N5 mert azért jött szóba mert ha már Android, akkor az legyen sallangmentes.
Ha már méret. Nekem tegnap jött meg a telcsi. Iphone 5s-hez képest jóval nagyobb. Kijelzője is hibátlan. Nekem nem volt gondom a hanggal sem, kamerát még nem teszteltem. A szoftverek nagyon nagy hányada elérhető Androidra is. Szóval ma már az Apple nem tud nagyon kitűnni. Mindegyik jó de jobban szeretem az Androidot. Ha meg tudsz programozni akkor meg azt csinálsz vele amit akarsz....

Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest