- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
AZERT billentyűzetem van és kicsit zavaró. Tudnátok Pesten egy helyet vagy itt a fórumon valakit aki matricázik vagy valami hasonló megoldásban tud segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Petreszku
senior tag
válasz
littlemole #2214 üzenetére
Szia!
Nekem is ez a gondom. Sikerült valamire rájönni?
A válasz engem is érdekelne.
Előre is köszönöm a választ. -
Petreszku
senior tag
Köszönöm a segítséget.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Azt mondjátok, hogy a Covert Art Downloder az sd kártyára menti a borítót. A zenéim nekem ott vannak, tudom egyenesen oda menteni vagy egy külön mappa és onnan a megfelelő számhoz?
A másik kérdésem a PC-re letöltöttem a MP3 Id tag-ot. De nem igazán tiszta a használata. Hol találok egy jó pontos leírást hozzá? Vagy tudtok valami egyszerűbb programot? Az MP3 Id tag kicsit komplikált volt, borító átméretezés ide másolás majd onnan a tag-ba, ez így kicsit sok. Remélem nem mind ilyen. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Igaz, hogy nekem új a gépem, de semmi ilyen problémával nem találkoztam. Remélem nem is fogok, lehet, hogy szerencsés szériát fogtam ki.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Nekem is ilyen a töltöm, ez a gyári szerintem. Az ára ami gyanús. Valaki használ ASUS VIBER-t? Ha igen írjon pár szót róla legyen szíves. Érdemes vagy sem regisztrálni, milyen előnye van ha van? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Petreszku
senior tag
MrPetya19! Köszönöm a gyors választ, sikerült. Eddig tetszik a gép.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Ma kezdtem el használni egy ASUS T.P. TF300T. Az android sem az erősségem. Így lesz majd pár kérdésem. Volt egy olyan widget, hogy "Energiagazdálkodás", de ha jól láttam volt egy Firmwarefrissíté és eltűnt. Nem tudjátok mi lehet a probléma? A másik mikor a gép alvó módban van a wi-fi kikapcsol. Melyik beállítást kell megváltoztatnom? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest