- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
AZERT billentyűzetem van és kicsit zavaró. Tudnátok Pesten egy helyet vagy itt a fórumon valakit aki matricázik vagy valami hasonló megoldásban tud segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Petreszku
senior tag
válasz
littlemole #2214 üzenetére
Szia!
Nekem is ez a gondom. Sikerült valamire rájönni?
A válasz engem is érdekelne.
Előre is köszönöm a választ. -
Petreszku
senior tag
Köszönöm a segítséget.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Azt mondjátok, hogy a Covert Art Downloder az sd kártyára menti a borítót. A zenéim nekem ott vannak, tudom egyenesen oda menteni vagy egy külön mappa és onnan a megfelelő számhoz?
A másik kérdésem a PC-re letöltöttem a MP3 Id tag-ot. De nem igazán tiszta a használata. Hol találok egy jó pontos leírást hozzá? Vagy tudtok valami egyszerűbb programot? Az MP3 Id tag kicsit komplikált volt, borító átméretezés ide másolás majd onnan a tag-ba, ez így kicsit sok. Remélem nem mind ilyen. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Igaz, hogy nekem új a gépem, de semmi ilyen problémával nem találkoztam. Remélem nem is fogok, lehet, hogy szerencsés szériát fogtam ki.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Nekem is ilyen a töltöm, ez a gyári szerintem. Az ára ami gyanús. Valaki használ ASUS VIBER-t? Ha igen írjon pár szót róla legyen szíves. Érdemes vagy sem regisztrálni, milyen előnye van ha van? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Petreszku
senior tag
MrPetya19! Köszönöm a gyors választ, sikerült. Eddig tetszik a gép.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Ma kezdtem el használni egy ASUS T.P. TF300T. Az android sem az erősségem. Így lesz majd pár kérdésem. Volt egy olyan widget, hogy "Energiagazdálkodás", de ha jól láttam volt egy Firmwarefrissíté és eltűnt. Nem tudjátok mi lehet a probléma? A másik mikor a gép alvó módban van a wi-fi kikapcsol. Melyik beállítást kell megváltoztatnom? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest